Totul despre Ylang Ylang

0 10/08/2021 - Descoperă uleiurile esențiale, ULEIURI ESENȚIALE

Aducând parfumul exotic floral al tărâmurilor îndepărtate direct la ușa ta, uleiul esențial Ylang Ylang de la Young Living este un favorit al iubitorilor de uleiuri esențiale din toată lumea.

Distilat la abur din florile galbene ale arborelui de Cananga, o plantă tropicală nativă din Indonezia, Ylang Ylang este un ulei incredibil de versatil ce promite un parfum luminos și înălțător. În acest blog te vom plimba printre câteva dintre metodele noastre favorite de utilizare a acestuia, astfel încât să încorporezi cu ușurință acest ulei romantic în viața ta de zi cu zi.

Creează-ți un parfum specific cu uleiul esențial Ylang Ylang

Una dintre utilizările principale în care este popular uleiul esențial Ylang Ylang este în parfumurile atractive.Deoarece multe parfumuri conțin substanțe chimice neprecizate, crearea propriului parfum folosind ulei esențial Ylang Ylang este o manieră perfectă de a mirosi minunat, în siguranță.

Mirosul de Ylang Ylang este clasificat ca „inima” sau „nota de mijloc” a unui parfum deoarece este resimțit atunci când „nota de vârf” începe să se disipe. Atunci când este combinat cu alte uleiuri florale, inclusiv cele de lavandă și iasomie, creează o aromă extraordinară ce te va face să visezi grădini de vară înflorite. Încearcă metoda următoare și creează-ți un parfum propriu extraordinar, astfel încât să poți lua cu tine mirosul uleiurilor esențiale favorite, oriunde te duci.

Ingrediente

Metodă:

  1. Combină 10-15 picături din fiecare dintre uleiurile tale în sticluța goală de 5 ml până când parfumul tău este echilibrat și îți place.
  2. După ce ești mulțumită de amestec, umple restul sticlei cu Young Living V-6® Vegetable Oil Complex.
  3. Pune capacul cu rolă.
  4. Imprimă-ți/creează-ți propria etichetă.
  5. Înfășoară eticheta în jurul sticlei și fixeaz-o cu banda adezivă transparentă.
  6. Aplică-l pe încheieturi, pe gât sau oriunde vrei să miroși a noul tău parfum personalizat!

Uleiuri esențiale de Ylang Ylang, lavandă și lemn de cedru

Savurează un spray romantic pentru lenjeria de pat cu ulei esențial Ylang Ylang

Uneori, cel mai bun însoțitor pentru un program de somn relaxat vine sub formă de uleiuri esențiale. Una dintre metodele noastre favorite de a ne bucura de parfumul de Ylang Ylang este de a îl încorpora într-un spray de lenjerie de pat, o opțiune simplă pentru cei ce doresc să își umple dormitorul cu o aromă moale și calmă în timp ce se relaxează cu o cană de ceai, citind cartea favorită și alunecând spre tărâmul viselor. Încearcă următoarea metodă și transformă-ți programul de seară înainte de a fugi în lumea viselor.

Ingrediente

Metodă:

  1. Pune uleiul de hamamelis într-o sticlă spray și adaugă uleiurile esențiale alese. Deoarece uleiul și apa nu se amestecă, uleiul de hamamelis acționează ca un emulgator pentru a ajuta ingredientele să se combine.
  2. Adaugă apă și amestecă bine pentru a maximiza aroma.
  3. Pulverizează ușor pe lenjeriile de pat și savurează aroma uleiurilor tale esențiale favorite.

Uleiuri esențiale de Ylang Ylang, portocală și șerlai

Folosește uleiul esențial de Ylang Ylang pentru a-ți transforma programul de frumusețe

Pe lângă mirosul său bogat, romantic, Ylang Ylang este iubit pentru proprietățile sale nutritive și este deseori inclus în produse de top de îngrijirea părului și pielii. Pentru a transforma programul tău de fiecare zi de duș sau de îngrijire a pielii într-o experiență de spa, încearcă să adaugi câteva picături de Ylang Ylang la gelul sau loțiunea favorită de corp, pentru a savura beneficiile și mirosul său de fericire toată ziua. Pentru odihnă și relaxare fantastice îți recomandăm să adaugi 6-8 picături la o baie caldă!

Ulei esențial de Ylang Ylang

Cum speri să introduci uleiul esențial de Ylang Ylang în programul tău zilnic? Scrie-ți comentariile mai jos sau contactează-ne la mseublog@youngliving.com

Distribuire

Niciun comentariu

Scrie un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Reține că toate comentariile sunt moderate și nu vor fi publicate imediat. De asemenea, unele postări pot fi modificate puțin sau pot fi șterse pentru a asigura conformitatea cu Politicile și procedurile Young Living și cu legislația în vigoare.