Tunne tänä kesänä sitruunan puraisu

0 02/08/2021 - ETEERISET ÖLJYT, Tutustu eteerisiin öljyihin

Kesällä on aikaa keskittyä hyvinvointiin ja nautintoa tuoviin asioihin. Vietit sitten aikaa rannalla, sekoittelit herkullisia grillimarinadeja puutarhassa tai nautiskelit hyvästä kirjasta riippumatossa, meidän raikkaat ja virkistävät sitrusöljyt sopivat kesääsi täydellisesti.

Vaikka eteeriset sitrusöljyt tuoksuvat kesälle, ne kuitenkin sisältävät ainesosaa, joka herkistää ihoa auringolle. Tässä blogikirjoituksessa esittelemme meidän sitrusöljysuosikkimme ja kerromme, miten niitä voidaan käyttää turvallisesti ympäri vuoden.

Orange-öljy (appelsiiniöljy)

Meidän raikkaalta tuoksuva eteerinen Orange-öljymme on kylmäpuristettu tuoreiden appelsiinien kuorista. Tätä monipuolista öljyä voidaan käyttää esimerkiksi kylvyssä tai iholle paikallisesti levitettynä vähentämään ihon näppyjä. Orange-öljy aiheuttaa kuitenkin valoherkkyyttä, joten muista suojata ihosi 12 tuntia käytön jälkeen.

Voit kesälläkin käyttää Orange-öljyä turvallisesti, kunhan vaan käytät sitä ilta-aikaan. Kokeile lisätä Orange-öljyä kosteusvoiteeseesi iltaisin. Muista kuitenkin pestä kasvosi ennen kuin suuntaat seuraavana päivänä aurinkoon.

Orange-öljy (appelsiiniöljy)

Lemon-öljy (sitruunaöljy)

Lemon-öljy (sitruunaöljy) on yksi Young Livingin kestosuosikkiöljyistä – ja se onkin kuin kesä pullossa. Tämä öljy on myös fotosensitiivinen. Voit kuitenkin huoletta nauttia Lemon-öljyn ihanuudesta kesäisin ostamalla Lemon-öljyä sisältämiä siivoustuotteita.

Eteerinen Lemon-öljy on Thieves®-öljysekoituksen tärkein ainesosa, ja siitä on helppo nauttia Thieves Household Cleanerin ja Foaming Hand Soapin muodossa. Näin voit iloita Lemon-öljyn tuoksusta kesälläkin ilman, että joudut miettimään öljyn fotosensitiivisyyttä.

Eteerinen Lemon-öljy, Thieves Household Cleaner ja Thieves Foaming Hand Soap

Grapefruit-öljy (greippiöljy)

Grapefruit-öljy on greipin kuoresta saatu öljy ja sillä on sekä ihoa puhdistavia että kiinteyttäviä ominaisuuksia. Fotosensitiivisyydestä johtuen suosittelemme käyttämään tätä öljyä kesäisin iltahieronnassa. Kun olet viettänyt pitkän päivän ulkosalla, laita muutama tippa Grapefruit-öljyä 10 ml:aan Young Living V-6® -perusöljyä ja hiero sekoituksella väsyneitä lihaksia. Nyt nukahdat helpommin ja ihosi näyttää terveemmältä.

Eteerinen Grapefruit-öljy hieronnassa

Young Living Plus-öljyt

Kulinaariset Plus-öljyt ovat hieno tapa nauttia sitrusöljyistä myös kesäisin. Ota Orange Plus, Lemon Plus, Young Living Citrus Fresh® Plus ja muut Plus-öljyt käyttöön keittiössäsi ja luo niillä upeita herkkuja. Plus-öljyt sopivat mm. smootheihin, salaatteihin tai vaikkapa vain veden lisukkeeksi. Niiden käyttötavat eivät lopu kesken.

Orange+, Lemon+ ja Young Living Citrus Fresh+

Huomioitavaa: Paras tapa välttää ihoreaktiot on noudattaa etiketin ohjeita. Fotosensitiiviset laimentamattomat eteeriset öljyt voivat vaatia 12 tai 24 tunnin tauon ennen kuin ihoa altistetaan auringolle. Ota huomioon, paljonko öljyä käytät ja laimennatko öljyä vai et. Muista, että auringossa kannattaa aina käyttää aurinkovoidetta.

Mikä eteerinen sitrusöljy on sinun kesäsuosikkisi? Kerro meille kommenttikentässä tai ota meihin yhteyttä osoitteessa mseublog@youngliving.com

Jaa

Ei kommentteja

Jätä vastaus

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

* Huomaa, että kaikki kommentit tarkistetaan, eikä niitä julkaista välittömästi. Lisäksi jotkin viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata hieman Young Livingin käytäntöjen ja menettelytapojen sekä Yhdysvaltain liittovaltion määräysten noudattamiseksi.