Liniștește-te și destinde-te cu uleiurile de mușețel roman și german

0 02/03/2021 - Descoperă uleiurile esențiale, ULEIURI ESENȚIALE

În întreaga lume, utilizarea uleiurilor esențiale în viața de zi cu zi devine din ce în ce mai populară, dar cu sute de uleiuri din care poți alege, găsirea preferatului tău se poate simți uneori copleșitoare. Cu uleiurile Roman Chamomile și German Chamomile de la Young Living, vei putea să îți lași grijile deoparte și să te relaxezi, deoarece atunci când vine vorba de mușețel, o stare senină de calm este întotdeauna la orizont. În acest blog, am răspuns la câteva întrebări importante despre acest produs liniștitor, pe lângă faptul că am numit unele dintre utilizările noastre preferate pentru mușețel.

Ce este mușețelul?

În primul rând, ce este mai exact mușețelul și de unde provine? Această prețioasă floare sălbatică cu flori albe și galbene, înflorește în pășuni, de-a lungul drumurilor și în alte zone însorite și a fost folosită pe scară largă de-a lungul istoriei în produse pe bază de mușețel, cum ar fi ceaiul, datorită numeroaselor sale beneficii.

Care sunt diferențele dintre mușețelul roman și cel german?

Uleiul nostru esențial Roman Chamomile are un miros asemănător mărului și este perfect pentru a crea o atmosferă liniștitoare, creând o senzație liniștitoare. Uleiul de mușețel german este mai puțin cunoscut decât omologul său roman, dar se află în aceeași familie ca floarea-soarelui și margaretele, înflorind în fiecare an între primăvară și toamnă. Uleiul de mușețel german are o nuanță unică, albastră și are o aromă fructată puternică, care îl deosebește de majoritatea celorlalte uleiuri.

Mușețel german și mușețel roman cu prosoape de baie

Care ulei de mușețel este cel mai bun pentru mine?

Dacă dorești să te calmezi sau să îți revigorezi pielea, pentru o finisare mătăsoasă, uleiul nostru esențial versatil Roman Chamomile este soluția perfectă! Se amestecă frumos cu alte uleiuri, cum ar fi Grapefruit, Bergamot și Lemon, și poate fi utilizat într-o varietate de creme, săpunuri și geluri de duș pentru a adăuga un miros de fructe și proprietăți de curățare, rutinei tale de frumusețe. Cu toate acestea, dacă îți place uleiul esențial de lavandă, dar cauți o alternativă nouă sau ceva de adăugat la amestecurile tale florale, îți recomandăm uleiul German Chamomile. Deoarece este ideal pentru pielea sensibilă, poate fi aplicat pe decolteu pentru sentimente de pace și calm sau utilizat alături de un produs de curățare pentru a te demachia și a îndepărta impuritățile – vei avea o piele moale ca de bebeluș și cu un miros dulce în același timp!

Cum pot folosi uleiul Roman Chamomile în viața de zi cu zi?

La Young Living, credem că uleiurile dețin un loc vital în viața noastră de zi cu zi. Aceste sticluțe de bunătate sunt concepute în mod convenabil pentru a facilita depozitarea simplă și transportul ușor, iar în același timp sunt extrem de versatile. Modalitățile de introducere a mușețelului roman în rutina ta includ pur și simplu să ai o sticlă la îndemână pentru a respira parfumul său delicat, adăugarea a 6-8 picături la jumătate de cană de săruri Epsom înainte de a adăuga la o baie pentru o experiență de tip spa și combinarea câtorva picături cu 10 ml de ulei de bază Young Living V-6® Enhanced Vegetable Oil Complex pentru un ulei de masaj excepțional.

Sticluță cu mușețel roman și cu flori de mușețel

Cum pot folosi uleiul German Chamomile în viața de zi cu zi?

Deși mușețelul roman este în general mai cunoscut, mușețelul german oferă beneficii minunate, care nu trebuie ignorate. La fel de versatil ca mușețelul roman, acest ulei este perfect atunci când este utilizat într-o rutină de îngrijire a pielii. Cu parfumul său dulce, romantic și calmant, este uimitor pe cont propriu sau când este utilizat alături de alte uleiuri într-un amestec ca parfum și poate acționa, de asemenea, ca un supliment binevenit pentru creme hidratante și loțiuni, pentru a-ți menține pielea suplă, moale și cu aspect întinerit.

Sticluță cu mușețel german Young Living

Ce alte produse Young Living conțin mușețel?

Pe lângă faptul că producem separat uleiurile de mușețel roman și german, oferim de asemenea, multe produse care conțin aceste frumoase uleiuri esențiale. Unul dintre preferatele noastre este fantasticul nostru Tranquil Roll-On, un produs incredibil de convenabil, care conține uleiuri esențiale de lavandă, lemn de cedru și mușețel roman și poate fi aplicat direct pe piele cu ajutorul unui roll-on. Aromă caldă, lemnoasă și florală, este profund relaxantă și excelentă pentru a fi utilizată înainte de somn sau în timpul zilelor aglomerate. Amestecul nostru de uleiuri esențiale Motivation conține mușețel roman, pe lângă molid negru și ylang ylang, făcându-l un ulei perfect și puternic pe care trebuie să îl ai în colecția ta pentru zilele în care ai nevoie de mai multă încredere și curaj!

Roll-on-ul Tranquil Young Living

Așa e că abia aștepți să adaugi uleiurile Roman Chamomile și German Chamomile la colecția ta?  Scrie-ne în comentarii sau contactează-ne la: mseublog@youngliving.com

Distribuire

Niciun comentariu

Scrie un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Reține că toate comentariile sunt moderate și nu vor fi publicate imediat. De asemenea, unele postări pot fi modificate puțin sau pot fi șterse pentru a asigura conformitatea cu Politicile și procedurile Young Living și cu legislația în vigoare.