Cum se folosește uleiul esențial Thieves

0 24 august, 2018 - Acasă, Infografice

 Totul despre THIEVES

De la legendă la stil de viață, amestecul nostru celebrat este iubit dintr-un motiv.

Se spune că în secolul al 15-lea, autoritățile franceze au oferit clemență unui grup de hoți în schimbul amestecului lor secret aromatic. Se credea că acest amestec de plante puternice îi proteja în timp ce ei jefuiau comunitățile.

Secole mai târziu, știm că amestecul lor secret de cuișoare, rozmarin și alte plante conțin constituenți naturali puternici care e posibil să fi protejat această bandă de hoți. Legendă sau nu, Thieves+ și gama noastră largă de produse Thieves, cu uleiurile esențiale de Lemon, Clove, Cinnamon Bark, Eucalyptus Radiata și Rosemary oferă puterea de a te îngriji de tine și de casa ta fără sintetice și chimicale dure.

utilizări pentru uleiurile și produsele Thieves

Pentru mai multe produse legendare YL, citește articolele noastre despre uleiul esențial Lavender și fructele goji NingXia!

Care sunt uleiurile tale ”legendare” Young Living? Spune-ne în comentarii!

This post is also available in: Engleză Germană Cehă Olaneză Finlandeză Suedeză Lituaniană Rusă Spaniolă Franceză

Distribuire

Niciun comentariu

Scrie un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Reține că toate comentariile sunt moderate și nu vor fi publicate imediat. De asemenea, unele postări pot fi modificate puțin sau pot fi șterse pentru a asigura conformitatea cu Politicile și procedurile Young Living și cu legislația în vigoare.