Totul despre uleiul esențial Lemon -5 moduri de a adăuga PROSPEȚIME în viața ta!

0 22/02/2021 - Descoperă uleiurile esențiale, ULEIURI ESENȚIALE

În zilele în care ai nevoie de puțină motivație, iar lumea pare sumbră, nu e nimic mai bun ca un impuls de căldură, lumină și minuni revigorante pe care le aduce uleiul esențial Lemon.  Pentru ce este bun uleiul esențial Lemon?  Un motiv favorit din partea membrilor Young Living este faptul că uleiul nostru esențial Lemon este la fel de versatil pe cât este de revigorant și poate fi utilizat la orice de la eliminarea mirosurilor neplăcute la îmbunătățirea rutinei tale de îngrijire a pielii și la curățenia casei tale!  Ne place uleiul Lemon atât de mult încât am decis să listăm utilizările noastre preferate pentru acest ulei superb- e într-adevăr o rază de soare într-o sticluță!

Sticluță cu ulei esențial Lemon

1. Rămâi motivat/ă și pe calea cea bună cu ajutorul miresmei citrice a uleiului Lemon

Știai că este nevoie de aproximativ 75 de lămâi pentru fiecare sticluță de 15 ml de ulei esențial Lemon de la Young Living?  Obținem acest ulei superb presând la rece cojile fructului Citrus limon.  Drept urmare, uleiul nostru esențial este deosebit de strălucitor și are un parfum foarte asemănător cu fructele proaspete. Datorită aromei sale vesele, înălțătoare, uleiul esențial Lemon este un produs excelent pe care ar trebui să îl ai la îndemână când lucrezi mult la birou.  În zilele în care te simți obosită sau stresată, inspiră mireasma energizantă a uleiului Lemon, direct din sticluță sau aplică o picătură pe tâmple după ce o diluezi cu uleiul de bază Young Living V-6® Enhanced Vegetable Oil Complex.

2. Maximizează-ți strălucirea naturală adăugând Lemon la rutina ta de îngrijire a pielii

Bucură-te de magia cojilor de lămâi cu ajutorul uleiului nostru esențial fantastic Lemon. Pentru a-ți oferi impulsul superb de strălucire pe care îl meriți, uleiul Lemon poate fi introdus în rutina ta de îngrijire a pielii, în mai multe moduri.  Adaugă o picătură de ulei esențial Lemon în crema ta favorită de noapte pentru a te trezi cu un ten luminos, sau creează-ți propria mască hidratantă de față cu o linguriță de ulei de cocos, o linguriță de miere de albine și o picătură de ulei esențial Lemon. Las-o pe față timp de 15 minute apoi clătește-o cu apă caldă pentru a te bucura de o piele frumos hidratată.  Te rugăm să ții cont de faptul că este important să eviți lumina directă a soarelui sau razele ultraviolete pentru până la 12 ore după aplicarea produsului.

Femeie cu ulei esențial de lămâi

3. Cum cureți cu uleiul esențial Lemon? Curăță cu ușurință cu ajutorul lămâilor

Dacă s-ar face un sondaj pentru a afla ce produse parfumate de curățenie sunt cele mai populare, cele cu miros de lămâie ar fi cu siguranță pe primul loc.  Unul dintre cele mai atrăgătoare atribute ale uleiului esențial Lemon este faptul că are o mireasmă plăcută, în timp ce nu conține multe din chimicalele dure sau ingredientele toxice din produsele comerciale de curățenie.  În calitate de ingredient principal în detergentul nostru de uz casnic Thieves® Household Cleaner, avem încredere în abilitatea uleiului esențial Lemon de a-ți curăța casa în profunzime. Pe lângă utilizarea gamei noastre de produse de curățenie Thieves®, îți poți îmbunătăți rutina de îmbăiere adăugând uleiul esențial Lemon într-un amestec de săruri Epsom.  De asemenea, poți amesteca bicarbonat de sodiu cu uleiul Lemon pentru a scăpa de calcarul din cadă în timp te bucuri de acest miros vesel!  O altă modalitate de a te înconjura cu mirosul dulce de lămâi este să adaugi 5-8 picături de ulei în programul de clătire în momentul în care îți speli hainele- un mod perfect de a te asigura că te poți bucura de o prospețime citrică oricând și oriunde!

Detergentul de uz casnic Thieves® Household Cleaner

4. Bucură-te de gustul delicios al uleiului esențial Lemon+ în bucătăria ta

La Young Living, nu numai că oferim uleiul esențial Lemon, ci furnizăm și incredibilul Lemon+, cu care îți poți infuza felurile tale favorite de mâncare pentru o aromă citrică revigorantă. Fie că dorești să adaugi puțin gust acru la o vinegretă delicioasă înainte de a o utiliza într-o salată proaspătă sau dorești să adaugi câteva picături într-o prăjitură sau în biscuiți, uleiul nostru Lemon+ este incredibil de versatil.

Ulei esențial Lemon+ cu fructe de pădure

5. Pot să adaug uleiul esențial Lemon+ în apă?

Dacă ți-e greu să bei apă zilnic, adăugarea câtorva picături de ulei esențial Lemon+ te vor ajuta cu siguranță!

Ulei esențial Lemon+ cu apă infuzată cu lămâi și lavandă

Care este modul tău favorit de a utiliza uleiurile noastre esențiale Lemon și Lemon+? Scrie-ne în comentarii sau contactează-ne la: mseublog@youngliving.com

Distribuire

Niciun comentariu

Scrie un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Reține că toate comentariile sunt moderate și nu vor fi publicate imediat. De asemenea, unele postări pot fi modificate puțin sau pot fi șterse pentru a asigura conformitatea cu Politicile și procedurile Young Living și cu legislația în vigoare.