Pysy tyynenä Roman Chamomilen ja German Chamomilen voimin

0 02/03/2021 - ETEERISET ÖLJYT, Tutustu eteerisiin öljyihin

Eteeristen öljyjen suosio on kasvussa kaikkialla maailmassa. Eteerisiä öljyjä on kuitenkin satoja, joten juuri oman suosikin löytäminen voi olla vaikeaa. Young Livingin Roman Chamomile – ja German Chamomile -öljyt tukevat rentoutumisen tunnetta ja auttavat asioiden laittamista oikeisiin mittasuhteisiin. Tässä blogikirjoituksessa vastaamme muutamiin tärkeisiin kamomillaöljyjä koskeviin kysymyksiin ja kerromme miten me näitä öljyjä käytämme.

Mikä on kamomilla?

Mikä siis on kamomilla ja mistä kamomillaöljyä saadaan? Tämä valkoinen ja keltainen villinä kasvava kukka viihtyy niityillä, tienvarsien ojissa ja muilla aurinkoisilla paikoilla. Kamomillaa on käytetty jo ennen meidän aikaamme; erityisesti kamomillatee on ollut suosittu tuote jo vuosisatojen ajan.

Miten Roman Chamomile (jalosauramo) ja German Chamomile (kamomillasaunio) eroavat toisistaan?

Roman Chamomile -öljymme tuoksu tuo omenan mieleen, ja öljy rauhoittaa tunnelmaa ja mieltä. German Chamomile -öljy on vähemmän tunnettu näistä kahdesta. Kamomillasaunio kuuluu samaan kasvisukuun kuin auringonkukka ja päivänkakkara, ja se kukkii joka vuosi keväästä syksyyn. German Chamomile -öljyssä on sinertävä sävy ja sen vahva aromi on kukkainen. Se on helppo erottaa muista öljyistä.

Kamomillasaunio ja jalosauramo pyyhkeiden kera

Mikä kamomillaöljy sopii minulle parhaiten?

Mikäli tahdot rauhoittaa aistejasi tai tuoda ihollesi lisähehkua, tulet pitämään eteerisestä Roman Chamomile -öljystä. Roman Chamomile sekoittuu hienosti Grapefruit-, Bergamot– ja Lemon-öljyihin ja sitä voidaan lisätä erilaisiin voiteisiin, saippuoihin ja suihkugeeleihin. Jos olet Lavender-öljyn ystävä, mutta kaipaat hieman vaihtelua, sinun kannattaa kokeilla German Chamomile -öljyä. Tämä öljy soveltuu myös herkkäihoisille, joten voit levittää sitä niskaan ja kaulaan rauhan tunteita edistämään. Se soveltuu hyvin myös kasvojenpuhdistusaineeseen. Pian ihosi on pehmeä ja ihanan tuoksuinen.

Miten voin käyttää Roman chamomile -öljyä arjessani?

Me Young Livingillä uskomme, että eteeriset öljyt kuuluvat sekä arkeen että juhlaan. Eteeristen öljyjen pulloja on helppo säilyttää ja kuljettaa mukana. Sen lisäksi eteerisiä öljyjä on niin moneen lähtöön, että jokainen varmasti löytää niistä itselleen sopivat. Roman Chamomile -öljyä voidaan käyttää monella eri tavalla. Ensinnäkin sitä voidaan hengittää suoraan pullosta, lisätä 6-8 tipan verran Epsom-suolan kanssa kylpyveteen ja jos hieronta kiinnostaa, Roman chamomile -öljystä saa hienon hierontaöljyn laittamalla muutaman öljytipan 10 ml:aan Young Living V-6®-perusöljyä.

Jalosauramopullo ja kamomillan kukka

Miten German Chamomile -öljy sopii arkeeni?

Vaikka Roman Chamomile on öljynä tunnetumpi, German Chamomile -öljyssä on monia hyödyllisiä ominaisuuksia. German Chamomile soveltuu erittäin hienosti ihonhoitoon. Makean, romanttisen ja rauhoittavan tuoksunsa vuoksi se on helppo yhdistää muihin öljyihin, ja siitä saa myös hienon hajuveden. Tämän lisäksi German Chamomile -öljy sopii ihovoiteisiin, koska sillä on ihoa kosteuttavia ominaisuuksia.

Kamomillasauniopullo

Mitkä Young Living -tuotteet sisältävät kamomillaa?

Young Livingillä on monia tuotteita, jotka sisältävät näitä upeita eteerisiä öljyjä. Yksi tällainen tuote on laventelia, setripuuta ja jalosauramoa sisältävä Tranquil Roll-On. Se on kätevä tuote, jota voidaan levittää suoraan iholle. Sen lämpimän puinen ja kukkainen tuoksu rentouttaa ja sopii hyvin iltarutiineihin tunnelmaa rauhoittamaan. Jalosauramoa, mustakuusta ja tuoksuilangiaa sisältävä Motivation-öljysekoitus on voimakas öljy, joka sopii erinomaisesti päiviin, jolloin kaipaat lisää itseluottamusta ja energiaa.

Tranquil Roll-On bottle

Oletko kiinnostunut lisäämään Roman Chamomilen ja German Chamomilen kokoelmiisi? Kerro meille kommenttikentässä tai ota meihin yhteyttä osoitteessa mseublog@youngliving.com

 

Jaa

Ei kommentteja

Jätä vastaus

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

* Huomaa, että kaikki kommentit tarkistetaan, eikä niitä julkaista välittömästi. Lisäksi jotkin viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata hieman Young Livingin käytäntöjen ja menettelytapojen sekä Yhdysvaltain liittovaltion määräysten noudattamiseksi.