5 Sugestii pentru Uleiul Esențial Jasmine

0 28/04/2022 - Descoperă uleiurile esențiale, ULEIURI ESENȚIALE

Culeasă manual, în zori de zi, pentru a-și păstra cel mai intens parfum, Iasomia este o floare albă, frumoasă, cu un miros dulce și senzual. La Young Living, adorăm uleiurile florale, iar cel de Iasomie (Jasmine) se dovedește a fi unul dintre cele mai celebre datorită aromei sale bogate și intense, precum și datorită proprietăților sale hrănitoare și a versatilității sale incredibile.

În acest blog îți vom prezenta 5 dintre sfaturile noastre de top pentru a profita la maximum de uleiul esențial de iasomie. Poți să-l combini cu alte uleiuri esențiale pentru a crea un amestec special sau îl poți folosi pentru un plus de seninătate în ritualul tău de îmbăiere! Deci, ce mai aștepți?

Lasă-te învăluit/ă de splendoare

Dacă ai nevoie de un răsfăț binemeritat, de o experiență asemănătoare unei sesiuni de spa, iasomia egipteană este modul perfect de a te recrea și relaxa. Ca să profiți la maximum de notele senine de iasomie adaugă 6-8  picături într-o baie fierbinte și relaxează-te în splendoare. Iasomia are multe beneficii, dar în combinație cu apa fierbinte și cu sărurile Epsom, parfumul romantic de iasomie va promova starea de bine și îți va transforma momentul băii într-un răsfăț luxuriant.

 

Uleiul esențial de iasomie (Jasmine) cu sărurile de mare Epsom

Un parfum personalizat cu un miros uimitor!

Unul dintre cele mai cunoscute lucruri despre uleiul esențial de iasomie (Jasmine) este faptul că se poate combina cu multe alte arome proaspete și florale. Adesea, folosită în parfumurile de lux, de înaltă calitate, iasomia se combină maiestuos cu uleiurile esențiale de paciuli (Patchouli), bergamotă (Bergamote) și smirnă (Myrrh), toate acestea pot fi diluate și aplicate pe decolteu și pe punctele de puls pentru un parfum personalizat care va întoarce capete!

Îngrijește și hrănește pielea

Indiferent de sezon este foarte important să-ți menții pielea curată, tonifiată și hidratată. Pe lângă aroma sa dulce și ușor florală, uleiul esențial de iasomie egipteană poate fi combinat cu produsele tale favorite de îngrijire corporală. Sporește-ți strălucirea naturală, adăugând o picătură în crema ta hidratantă facială dimineața și seara sau combină-l cu un unt de corp bogat, pentru o strălucire suplimentară.

 

Uleiuri esențiale de iasomie, smirnă, paciuli și bergamotă

Fă-ți timp pentru un masaj magic

Indiferent dacă ai avut o zi lungă la serviciu, te-ai antrenat din greu la sala de sport sau, pur și simplu, ai nevoie de puțină grijă și atenție, masajele relaxante sunt o modalitate ideală de a te eliberă și de a-ți destresa corpul, ajutându-te să te relaxezi și să te destinzi. Pentru un impuls, la urătorul masaj, combină câteva picături de iasomie egipteană (Jasmine) cu 10 ml de ulei de bază Young Living V-6® Enhanced Vegetable Oil Complex și bucură-te de modul în care iasomia îți netezește pielea, în timp ce te lasă să te simți moale ca un bebeluș.

Plutește către tărâmul viselor

Nu este surprinzător faptul că cheia pentru a te trezi simțindu-te revigorat/ă și revitalizat/ă este un somn bun. Dacă speri să profiți la maximum de somnul tău, încearcă să îți masezi tălpile cu puțin ulei esențial de iasomie egipteană (Jasmine) înainte de culcare. Acest parfum romantic îți va completa somnul dulce și îți va lăsa pielea catifelată înainte de a te băga sub plapumă. Pentru un plus de parfum, încearcă să combini iasomia egipteană (Jasmine) cu uleiurile esențiale de ylang ylang  sau lemn de cedru (Cedarwood) ca să plutești printre arome de vis!

uleiurile esențiale de Ylang Ylang, iasomie și lemn de cedru cu un buchet de flori

Care este modul tău preferat de a profita de beneficiile uleiului esențial Jasmine? Scrie-ne în comentarii sau contactează-ne la mseublog@youngliving.com

Distribuire

Niciun comentariu

Scrie un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Reține că toate comentariile sunt moderate și nu vor fi publicate imediat. De asemenea, unele postări pot fi modificate puțin sau pot fi șterse pentru a asigura conformitatea cu Politicile și procedurile Young Living și cu legislația în vigoare.