Revigorează-te cu uleiul Peppermint- 4 utilizări ale acestui ulei extraordinar

0 21/12/2020 - ACASĂ, Descoperă uleiurile esențiale, Gătit, ULEIURI ESENȚIALE

Dacă ești membră a familiei Young Living de ceva timp, este posibil să fii deja familiarizată cu aroma răcoritoare și încântătoare a uleiului nostru esențial Peppermint. Cu parfumul său extrem de recogniscibil și versatilitatea sa excelentă, uleiul Peppermint este o opțiune ideală pentru cei care doresc să creeze un mediu stimulativ, revigorant și pentru cei care caută o senzație răcoritoare și revitalizantă. Mai jos, am enumerat doar câteva modalități de a introduce uleiul esențial de mentă în rutina ta zilnică, toate fiind perfecte pentru sezonul rece și festiv!

1. Relaxează-ți mușchii obosiți cu un masaj răcoritor

În mod obișnuit, cuvintele proaspăt, răcoros și revitalizant, îți vin în minte atunci când te gândești la uleiul esențial de mentă și există un motiv foarte bun pentru asta. Datorită constituenților precum mentolul și acetatul de mentil, utilizarea uleiului de mentă creează o senzație de răcire care e benefică pentru mușchii obosiți. Poate că te-ai antrenat mai intens în ultima perioadă pentru a te bucura de toate deliciile de Crăciun pe care dorești să le mănânci sau, probabil că cumpărăturile de Crăciun de ultim minut ți-au afectat spatele și picioarele?  Oricare ar fi motivul tău, uleiul esențial Peppermint este o opțiune fantastică atunci când este utilizat în masaje. Pur și simplu amestecă 15 picături de ulei esențial Peppermint cu 10 ml de Young Living V-6® Enhanced Vegetable Oil Complex sau alt ulei de bază la alegere și aplică pe zona dorită. Notă: Evită contactul cu ochii!

ulei de mentă și ulei V-6 pentru un masaj relaxant

2. Bucură-te de dușul matinal

Cea mai dificilă parte a dimineților reci este adesea găsirea energiei pentru a ieși dintr-un pat cald și a sări în duș. Pentru zilele în care nu te simți prea energică, bilele efervescente pentru duș `O briză de aer proaspăt` de la Young Living îți oferă o experiență revitalizantă care te va energiza înainte de o zi plină.  Făcute cu uleiuri esențiale de eucalipt și mentă într-o formulă vegană, aceste bile efervescente pentru duș îți oferă oportunitatea de a te bucura de o experiență ca de spa în propriul tău duș.  Plasează o bilă efervescentă pe cădița dușului, în afara fluxului direct de apă. Lasă apoi ca apa să ude și să descompună bila. Așa te poți bucura de aroma efervescentă a uleiului de mentă care îți va umple baia.

 Bile efervescente pentru duș `O briză de aer proaspăt` de la Young Living

3. Curăță într-o atmosferă plină de veselia Crăciunului

Toată lumea știe că Crăciunul vine adesea cu stresul adăugat de multă dezordine, dar cu ajutorul nostru, bucătăria ta va străluci și va fi plină de prospețime, gata pentru noul an.  Adaugă o picătură de ulei esențial Peppermint pe o cârpă umedă și șterge suprafețele sau adaugă 5-10 picături de ulei de mentă în detergentul tău de uz casnic pentru un pulverizator pentru suprafețe care îți va pune un zâmbet pe față.

 Curăță bucătăria cu ulei de mentă

4. Încearcă să faci niște dulciuri delicioase

La Young Living, nu numai că furnizăm uleiul nostru esențial original Peppermint, ci oferim și un supliment alimentar Peppermint+ care are o aromă rece și care ajută la susținerea digestiei tale normale. Pe măsură ce se apropie Crăciunul, încearcă următoarea rețetă și introdu uleiul esențial Peppermint+ în bucătăria ta!

 Scoarță festivă cu mentă

Scoarță festivă cu mentă

Ingrediente

 • 350 g ciocolată albă (ruptă în bucăți mici și împărțită în mod egal în două boluri)
 • 170 g ciocolată neagră (ruptă în bucăți mici)
 • 1 ½ linguriță de ulei vegetal sau de cocos
 • 2 picături din uleiul esențial Peppermint+
 • 3 bastonașe cu gust de mentă (zdrobite)

Mod de preparare

 1. Pune o foaie de copt într-o tavă și pune-o deoparte.
 2. Topește ½ linguriță din uleiul ales cu jumătate din ciocolata albă într-un vas mic termorezistent peste o oală cu apă fierbinte. După ce se topește, adaugă o picătură de ulei esențial Peppermint+ în acest amestec. Se toarnă ciocolata albă topită în tava pregătită și se întinde într-un strat subțire, uniform. Pune tava în fridiger timp de aproximativ 10-15 minute până când ciocolata albă e aproape întărită din nou.  Asigură-te că nu aștepți până când se întărește complet, deoarece straturile nu se vor contopi.
 3. Repetă pasul 2 cu ciocolata neagră și adaugă stratul de ciocolată topită deasupra ciocolatei albe care este deja în tavă.
 4. În cele din urmă, topește ciocolata albă rămasă cu ½ linguriță din uleiul ales și toarn-o peste stratul de ciocolată neagră, creând o scoarță cu trei straturi.
 5. Pentru acest ultim strat, în loc să adaugi o picătură suplimentară de ulei esențial Peppermint+, zdrobește bastonașele folosind un sucitor sau un robot de bucătărie, presară ciocolata albă topită și pune totul la frigider până când amestecul se întărește.
 6. După ce se întărește, feliază această scoarță. Poftă mare!

Noi, cei de la Young Living, știm că vom avea un Crăciun magic, pentru că vom include uleiul esențial Peppermint în festivitățile noastre.  Indiferent dacă alegi să încerci una dintre ideile enumerate mai sus sau că vii cu propria utilizare inventivă pentru acest ulei fantastic, abia așteptăm să aflăm despre cum acest ulei special a îmbunătățit cea mai minunată perioadă a anului pentru tine!

Sfat:  Infuzează câteva conuri festive cu ulei esențial Peppermint și agață-le de bradul de Crăciun pentru a-ți umple căminul cu o aromă revigorantă!

 Tu cum vei utiliza uleiul esențial Peppermint în timpul acestui Crăciun?  Scrie-ne în comentarii sau contactează-ne la: mseublog@youngliving.com

Distribuire

Niciun comentariu

Scrie un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Reține că toate comentariile sunt moderate și nu vor fi publicate imediat. De asemenea, unele postări pot fi modificate puțin sau pot fi șterse pentru a asigura conformitatea cu Politicile și procedurile Young Living și cu legislația în vigoare.