Tee päivistäsi kirkkaampia seitsemällä Young Livingin eteerisellä öljyllä

4 03/02/2020 - Elämäntapa, ETEERISET ÖLJYT, Eteeristen öljyjen käyttö, Etusivu, Infograafit, Mieli ja henki, Tee-se-itse, Terveys ja kunto, YL-tuotteet, YOUNG LIVING

Jätä kylmät ja pimeät päivät taaksesi ja anna valon tulla sisään. Ota Young Livingin eteeriset öljyt lepäämisessä, palautumisessa ja uudistumisessa avuksi. Nyt on aika laittaa kylpyvesi valumaan, napsauttaa diffuuseri päälle ja nauttia omasta ajasta. Huolehdi itsestäsi näillä helpoilla ohjeilla.

Hidasta vauhtia

Nykyelämä on usein liian hetkistä. Jätä listojen tekeminen ja pitkät matkat julkisessa liikenteessä hetkeksi ja ota aikaa itsellesi. Kieltäydy robottimaisesta elämästä ja tartu hetkeen. Eteeriset öljyt ovat helppo tapa muuttaa jokapäiväisiä rituaaleja. Voit hyödyntää niitä rentoutuessasi ja halutessasi arvostaa elämän pieniä iloja.

Kokeile: Laita tippa Sacred Mountain -öljysekoitusta sormenpäihisi ja hiero sormilla ohimoitasi. Hengitä syvään ja anna murheittesi kaikota jonnekin kauas.

Täydellistä hemmottelua

Varvastossukeleihin on vielä aikaa, mutta älä unohda jaloistasi huolehtimista talvellakaan. Anna itsellesi jalkakylpy ja terästä kylpyvettä Young Livingin eteerisillä öljyillä.

Kokeile: Jalkakylpy kotona

Ainesosat:

  • 100 g Epsom-suolaa
  • 2 tippaa Copaibaa
  • 2 tippaa Spearmint
  • Lämmintä vettä

Ohjeet

  1. Sekoita Epsom-suola ja eteeriset öljyt keskenään pienessä kulhossa.
  2. Lisää suola- ja öljyseos lämpimään veteen.
  3. Istu alas ja liota jalkojasi 15-30 minuuttia.

Sulje sosiaalinen media

Sulje sosiaalinen media äläkä lue sähköposteja. Vietä sen sijaan aikaa läheistesi kanssa kasvokkain. Laittakaa yhdessä ruokaa, menkää kävelylle tai kahville.

Kokeile: Sulje läppäri ja ota käteen kirja. Nauti! Laita diffuuseriin Stress Awaytä ja tee makuuhuoneestasi rauhan keidas.

Nauti jälkiruoasta

Kukapa ei aina välillä kaipaisi herkuttelua? Young Livingin Plus-öljyillä voit tuoda jälkiruokiisi kiinnostavia lisämakuja ilman kaloreita. Voit aloittaa kokeilut Lemon Plussalla, Orange Plussalla tai mausteisella Cinnamon Bark Plussalla.

Kokeile: Tuo veteesi lisämakua ja laita siihen Tangerine Plussaa. Voit myös tuoda kotiisi jälkiruokien tuoksua jälkiruokaherkuilta tuoksuvilla diffuuserisekoituksilla.

Oletko raikkaan ilman tarpeessa?

Ulkona on kuitenkin kylmä. Silti ulkoilma saattaa olla juuri sitä, mitä tällä hetkellä tarvitset. Shinrin-yoku tulee Japanista ja se tarkoittaa rauhallisia kävelyjä metsässä.

Kokeile: Ennen kuin menet ulos, lisää tippa Hinokia ranteisiisi ja nauti sen maanläheisestä ja energisoivasta tuoksusta. Hinoki-öljy tulee Japanista ja sitä pidetään yhtenä Japanin pyhistä puista.

Nauti yksinkertaisista asioista

Rentoudu työpäivän jälkeen kotona soittamalla musiikkia. Anna musiikin tempaista mukaansa. Käytä eteerisiä öljyjä diffuuserissa tai levitä niitä paikallisesti iholle ja hae uusi yhteys itseesi.

Kokeile: Kokeile lisätä muutama tippa Peace & Calminga® vettä sisältävään suihkepulloon ja sumuttaa tällä sekoituksella tyynyäsi. Tämä tuoksuilangia-, appelsiini-, tangeriini-, patsuli- ja pietarytti-öljyjä sisältävä sekoitus on hyvä lisä iltarutiineihisi.

Millä Young Livingin eteerisellä öljyllä sinä tapaat hemmotella itseäsi?

Jaa

Ei kommentteja

Jätä vastaus

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

* Huomaa, että kaikki kommentit tarkistetaan, eikä niitä julkaista välittömästi. Lisäksi jotkin viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata hieman Young Livingin käytäntöjen ja menettelytapojen sekä Yhdysvaltain liittovaltion määräysten noudattamiseksi.