Eteeriset öljyt koirille: Upeita ideoita karvaiselle ystävällesi

1 20/01/2020 - KOTONA, Lemmikit, Tee-se-itse, Terveys ja kunto, Videot

Lemmikin omistajat ajattelevat aina karvaisen ystävänsä parasta. Young Livingin huolella valmistetuilla Animal Scents -öljysekoituksilla voit hemmotella lemmikkiäsi ja ottaa hänet mukaan hyvinvoinnin täyteiseen elämään. Ota koirulainen kainaloosi ja tutustu tähän oppaaseen.

Miten eteerisiä öljyjä käytetään koirilla?

Koska jotkut koirat voivat olla hyvin herkkiä eteerisille öljyille, on parasta tehdä ensiksi pieni ihotesti. Suurikokoisen koiranpennun ollessa kyseessä kannattaa odottaa, että pentu on yli 8 viikkoa vanha. Jos pentu on pieni, on paras odottaa, että pentu on yli 10 viikkoa vanha. Sen jälkeen kun olet levittänyt öljyä, tarkkaile koirasi käytöstä. Jos jokin asia askarruttaa mieltäsi, käänny eläinlääkärin puoleen.

Kysyisinkö neuvoa eläinlääkäriltä?

Voi olla hyvä idea keskustella lemmikistäsi eläinlääkärin kanssa. Neuvojen saaminen saattaa lisätä itsevarmuuttasi eläimen omistajana. Näin on varsinkin silloin, jos lemmikilläsi on terveysongelmia.

Eteeristen öljyjen paikallinen levittäminen

Paikallinen levittäminen tarkoittaa sitä, että levität öljyä lemmikkiisi. Ennen kun levität öljyä lemmikkisi turkkiin, laimenna öljysekoitusta V-6®-perusöljyllä. Lue pullon etiketistä tarkemmat laimennusohjeet.

Laimentamisesta puheen ollen, tiesitkö, että Animal Scents -öljysekoitukset ovat valmiiksi laimennettuja? Vaikka nämä öljyt ovat helliä, voi silti olla hyvä laimentaa niitä lisää. Pidä lemmikkiäsi silmällä, kun olet levittänyt öljyä.

Oletko valmis hemmottelemaan lemmikkiäsi? Hiero öljysekoitusta ja perusöljyä kämmentesi välissä kunnes kätesi eivät enää kiillä öljystä. Hiero tällä sekoituksella lemmikkiäsi vatsasta, mahasta ja korvien takaa. Pidä huolta, että öljyä ei joudu lemmikkisi silmiin.

Mitä Animal Scents -öljysekoituksia voin käyttää koirallani?

Tarjolla on viisi eteeristä öljysekoitusta. Olet varmaan iloinen kuullessasi, että osa Animal Scents  -sarjan myyntituloista menee Vital Ground -hyväntekeväisyysjärjestölle, joka muun muassa keskittyy suojelemaan harmaakarhujen elinympäristöä.

PuriClean

Tätä maanläheistä sitruunaruohoa, teepuuta ja mirhaa sisältävää öljysekoitusta voidaan laimentaa mihin tahansa perusöljyyn. Levitä hellästi öljysekoitusta lemmikkiisi. Muista lukea pullon etiketissä olevat levitysohjeet.

Tärkeimmät ainesosat

PetFresh

Tämä öljysekoitus pitää lemmikkisi hyvän tuoksuisena. Lisää muutama tippa PetFreshiä  vettä sisältävään suihkepulloon. Suihkuta sekoituksella lemmikkiäsi ja nauti mirhan, patsulin ja oreganon tuoksusta.

Tärkeimmät ainesosat

PetRenew

 

Tykkääkö lemmikkisi huomiosta? PetRenew on sitten häntä varten. Voit kokeilla laimentaa PetRenewta V-6®-öljysekoituksella. Levitä PetRenewta kämmeniisi ja hiero kämmeniäsi yhteen kunnes ne eivät enää kiillä. Hiero  kämmenilläsi lemmikkisi turkkia ja harjaa.

Tärkeimmät ainesosat

PetCare

Koiran antamat pusut ovat ihania, mutta ne eivät välttämättä tuoksu kovin hyvälle. Kun valutat kylpyä koirallesi, kokeile laittaa muutama tippa PetCarea  kylpyveteen. Kuivaa koirasi pyyhkellä ja ihastele upean tuoksuista eläintäsi.

Tärkeimmät ainesosat

InnerBalance

Kun ilmat ovat kylmiä, kokeile laittaa InnerBalancea sormiisi ja hiero sormiasi koirasi turkkiin. Halaile koiraasi ja hengitä syvään piparmintun ja vihermintun tuoksua. Tämä on yksinkertainen tapa käyttää öljyjä, josta koirasi varmasti pitää siitä.

Tärkeimmät ainesosat

Miten sinä aiot käyttää Animal Scents -öljysekoituksia? Kommentoi ja kerro!

Jaa

2 Kommentit

 • Katri 21/07/2021 - 9:27 PM Vastaa

  Teepuu on todella myrkyllistä hengitettynä, nieltynä sekä iholle laitettaessa koiralle, sitä ei saa lainkaan käyttää. Piparmintusta on myös raportoitu mykrytys oireita.

  • cehrecke 02/08/2021 - 1:57 PM Vastaa

   Eteeristen öljyjen käytön turvallisuus eläinten kanssa riippuu suurelta osin eläimen koosta, lajista ja terveydestä, käytetystä määrästä ja eteerisen öljyn laadusta. Animal Scents eteeriset öljyseokset, mukaan lukien PuriClean, on esilaimennettu erityisesti eläinten herkkyyden vuoksi. Koska teepuu on osa sekoitusta, sen pitoisuus on vieläkin pienempi.
   Olemme muotoilleet Animal Scents -tuotteet, jotka sisältävät parhaat ainesosat ja sopivat määrät eläinten terveyden ja turvallisuuden takaamiseksi.
   Jos teillä kuitenkin on huolenaiheita tai lisäkysymyksiä, suosittelemme puhumaan eläinlääkärin kanssa.

  Jätä vastaus

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  * Huomaa, että kaikki kommentit tarkistetaan, eikä niitä julkaista välittömästi. Lisäksi jotkin viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata hieman Young Livingin käytäntöjen ja menettelytapojen sekä Yhdysvaltain liittovaltion määräysten noudattamiseksi.