Kaikki mitä sinun tulee tietää eteerisistä ruusuöljyistä

0 10/02/2020 - ETEERISET ÖLJYT, Tutustu eteerisiin öljyihin

Pysähdy ja nuuhkaise ruusuöljyä. Unohda tänä ystävänpäivänä leikkokukat ja muista sinulle tärkeää ihmistä ihanalla tuoksulla. Ruusut ovat aina olleet rakkauden, intohimon ja halun symboli. Tässä on kaikki, mitä sinun tulee tietää eteerisestä ruusuöljystä.

  1. Maailmassa on yli 16 000 erilaista ruusulajiketta

Rakastu tähän ihanaan tuoksuun. Ruusu on ollut suosittu kukka vuosisatoja. Young Livingin eteerinen Rose-öljy on valmistettu Rosa Damascenasta. Tämä kaunis ruusu kasvaa pääasiassa Bulgariassa ja Turkissa. Sen uskotaan olevan peräisin Lähi-idästä, jossa ruusuvettä ja ruusuöljyä käytettiin paljon. Yleisin käyttötapa oli tuoksuna, mutta ruusuveden ja -öljyn uskottiin myös parantavan arpia.

  1. Ruusuöljy on eteeristen öljyjen kuningatar

Eteeristä ruusuöljyä pidetään eteeristen öljyjen kuningattarena. Ruusulla onkin kuninkaallinen yhteys. Tänä päivänä Tudor-ruusu on Englannin kansalliskukka. Tämä eteerinen öljy on myös öljyistä kallein. Yhteen pulloon vaaditaan valtava määrä ruusun terälehtiä. 0,5 kiloon eteeristä Rose-öljyä vaaditaan yli 2 000 kiloa ruusun terälehtiä. Tämä öljy on niin tiivistä, että tarvitset sitä vain pienen tipan.

  1. Ruusuvesi on vanha kauneusrituaali

Hemmottele jotain sinulle tärkeää ihmistä tässä kuussa. Lisää muutama tippa tislattuun veteen tehdäksesi oman ruusuvetesi. Antiikin Egyptissä käytettiin ruusuvettä kauneusrutiineissa levittämällä sitä kasvoille. Kleopatran sanottiin rakastaneen ruusuvettä. Shakespeare kirjoitti Antonius ja Kleopatrassa, että Egyptin kuningatar laittoi ruusuvettä laivoihinsa.

  1. Avaa sydänchakra

Auta ystävänpäivänä ystävääsi avaamaan sydänchakra. Rose-öljyllä Ruusuöljyllä sanotaan olevan eteerisistä öljyistä korkeimmat spirituaaliset taajuudet. Siksi se on ideaali öljy tunteiden osoittamiseen. Jotkut uskovat, että neljännen chakran avaaminen auttaa rakkauden ja myötätunnon tuntemisessa.

  1. Monikäyttöinen kauneusöljy

Näytä, että ystävälläsi on paikka sydämessäsi Rose-öljyllä. Rose-öljyä voi käyttää päästä varpaisiin. Lisää tippa tai kaksi suosikkikasvovoiteeseesi ja suihkugeeliin Rose-öljyn kosteuttavien ominaisuuksien vuoksi. Voit myös laittaa muutaman tipan ruokalusikalliseen kookosöljyä ja sinulla on toimiva hiusnaamio. Anna vaikuttaa 15 minuuttia ja pese pois lämpimällä vedellä. Kuivalla talvi-ilmalla kokeile levittää sitä kynsinauhoisisi.

  1. Rose Otto ja Rose Absolute vaativat erilaiset prosessit

Monet sekoittavat Rose Otton ja Rose Absoluten keskenään. Suurin ero on se, että niistä tehdään öljyä eri tavoilla. Rose Ottossa käytetään höyrytislaamista ja Rose Absolutessa taas liuotinuuttamista. Liuotinuuttamisella saadaan enemmän öljyä, jonka tuoksu on vahvempaa. Siksi liuotintuutettua öljyä tavataan käyttää parfyymeissa. Rose Otton tuoksu on miedompi. Sen tuoksu viimeistelee asun kuin asun.

Onko sinulla kysyttävää eteerisestä Rose-öljystä? Meillä on sinulle vastaus.

Miten voin käyttää Rose-öljyä kauneusrutiinissani?

Tapoja on monia. Voit lisätä muutaman tipan kosteusvoiteeseesi, suihkugeeliisi tai kylpyysi. Voit myös sekoittaa sitä ennen nukkumaanmenoa kookosöljyyn ja hieroa sekoitusta ihoosi, hiuksiisi ja kynsiisi. Aamulla heräät pirteänä ja tuoksut hyvältä.

Miten voin käyttää Rose-öljyä kasvojen ja vartalon hoidossa?

Jos lähettyvillä ei ole balilaista kukkakylpyä, Rose-öljy on seuraavaksi paras asia. Lisää muutama tippa Rose-öljyä kylpyveteesi. Voit myös lisätä yhden tai useamman tipan lämmintä vettä sisältävään kasvojenpesulavuaariin ja nauttia kylpylämäisistä olosuhteista samalla kun puhdistat ja kosteutat kasvojasi. Ihana tapa nauttia Rose-öljystä on lisätä sitä kasvovoiteeseesi.

Voinko käyttää Rose-öljyä hiuksissani?

Kokeile laittaa muutama tippa Rose-öljyä shampooseesi. Voit myös laittaa muutaman tipan Rosea ruokalusikalliseen kookosöljyä ja sinulla on toimiva hiusnaamio. Anna vaikuttaa 15 minuuttia ja pese pois lämpimällä vedellä. Lisää muutama tippa Rose-öljyä suihkepulloon, jossa on lämmintä vettä. Sen jälkeen kun olet pessyt hiuksesi, sumuta sekoituksella hiuksiasi. Anna vaikuttaa 10 minuuttia ja pese sitten hiuksesi uudelleen. Näin saat upeat ja hyväntuoksuiset hiukset.

Mitä hyötyä Rose-öljystä on?

Tämä arvokas kukkaisöljy rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa. Egyptin kuningatar Kleopatra tapasi kylpeä ruusuvedessä. Tämä ihmeöljy on myös romanttinen öljy ja sopii hyvin tärkeisiin hetkiin.

Miten sinä itse käytät eteeristä Rose-öljyä?

Jaa

Ei kommentteja

Jätä vastaus

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

* Huomaa, että kaikki kommentit tarkistetaan, eikä niitä julkaista välittömästi. Lisäksi jotkin viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata hieman Young Livingin käytäntöjen ja menettelytapojen sekä Yhdysvaltain liittovaltion määräysten noudattamiseksi.