Förbättra dagen med sju eteriska oljor från Young Living

4 03/02/2020 - ETERISKA OLJOR, Hur man använder eteriska oljor, Livsstil, VÄLBEFINNANDE, YL-produkter, YOUNG LIVING

Glöm vintermörkret och släpp in ljus och värme med lite välförtjänt egentid. Vila och ladda batterierna med dina favoritoljor från Young Living. Häll upp ett varmt bad, slå på doftspridaren och njut av att pyssla om dig själv. Lär dig att uppskatta dig själv med dessa enkla tips.

 

Sakta ner

Dagens moderna livsstil kan ofta kännas hektisk. Ta en paus från alla måsten och pendlingen till och från jobbet och ta en stund för dig själv. Lev i nuet och tacka ja till mer tid för dig själv! Eteriska oljor är ett bra sätt att förvandla vardagsrutinen och uppleva fler stillsamma stunder och njuta av de små tingen som ger dig glädje.

Prova: Ta en droppe av den eteriska oljan Sacred Mountain på fingertopparna, njut av doften av ylang ylang och barrträdsoljor, och massera tinningarna. Ta några djupa andetag och känn hur stressen rinner av dig.

Ta hand om fötterna

Det är inte sandalsäsong ännu men se till att du tar hand om fötterna hela året om. Skäm bort dig själv med ett fotbad med dina favoritoljor från Young Living.

Prova: Fotbad hemma

Ingredienser:

  • 100 g epsomsalt
  • 2 droppar Copaiba
  • 2 droppar Spearmint
  • Varmt vatten

Gör så här:

  1. Blanda epsomsaltet och de eteriska oljorna i en skål.
  2. Häll saltblandningen i varmt vatten.
  3. Sätt dig bekvämt och bada fötterna i 15–30 minuter.

Koppla från

Logga ut från alla sociala mediekonton och mejlen och hitta mer tid för dig själv och dina nära och kära. Laga nyttig mat, ta en promenad eller ta en fika med en vän till exempel.

Prova: Stäng av datorn och öppna en bok i stället och mys under ett varmt täcke. Sprid doften av Stress Away och förvandla sovrummet till ett spa med doften av frisk lime och härlig vanilj.

Njut av efterrätter

Finns det någon som inte gillar en läcker dessert då och då? Använd Young Livings oljor ur Plussortimentet i efterrätter för att ge dem en härlig smak utan extra kalorier. Börja med de mest populära oljorna såsom fräscha Lemon Plus, Orange Plus eller kryddiga Cinnamon Bark Plus.

Prova: Tillsätt Tangerine Plus i vatten för en riktigt god fruktsmak! Varför inte fylla hemmet med underbart söta dofter med våra kak- och bakdoftande doftblandningar.

Få lite frisk luft

Vill du helst vara inomhus när det är kallt ute? Ibland är det nyttigt att ta en promenad och få lite frisk luft och bara njuta av naturen. ”Shinrin-yoku”, att bada i skogen på japanska, är ett japanskt koncept som handlar om att promenera i skogen och känna närheten till naturen.

Prova: Ta en droppe Hinoki på handleden innan du går hemifrån och njut av den energigivande doften. Oljan från Japan ångdestilleras och kommer från en av de fem heliga träden i Kiso.

Njut av de små tingen

Koppla av när du kommer hem genom att lyssna på din favoritmusik. Slappna av till de härliga tonerna och skapa en kvällsrutin du ser fram emot. Sprid, spreja eller ta en droppe Young Living-olja på handleden eller nacken för att hjälpa dig att slappna av.

Prova: Tillsätt några droppar Peace & Calming® i en sprejflaska med vatten och spreja på kudden. Njut av de milda och söta noterna av oljorna ylang ylang, apelsin, tangerin, patchouli och blå renfana och skapa en kvällsrutin du med säkerhet kommer att upprepa.

Vilken Young Living-olja kommer du att skämma bort dig med?

Dela

Inga kommentarer

Lämna svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

* Observera att alla kommentarer modereras, därför visas de inte direkt. Dessutom kan vissa inlägg ändras en aning eller tas bort för att överensstämma med Young Livings principer och rutiner samt tillämplig lagstiftning.