Geef kleur aan je leven met zeven etherische oliën

5 03/02/2020 - ETHERISCHE OLIËN, Het gebruik van etherische olie, Lifestyle, SCHOONHEID, WELLNESS, YL-producten, YOUNG LIVING

Winter is de donkerste periode van het jaar. Kies voor licht en vrolijkheid en maak tijd voor jezelf. Kom tot rust en ontspan met je favoriete etherische oliën. Laat het bad vollopen, zet de verstuiver aan en geniet. Lees verder en ontdek hoe je tijd voor jezelf nog specialer kunt maken.

Neem een stapje terug

Het dagelijks leven kan druk en overweldigend zijn. Neem een stapje terug van lange takenlijstjes, drukke werkdagen en besteed tijd aan jezelf. Zeg nee tegen drukte en ja tegen me-time! Etherische oliën kunnen je dagelijkse routine transformeren en momenten creëren die je de kleine dingen in het leven helpen waarderen.

Probeer: Breng een druppel Sacred Mountain aan op je vingertoppen en masseer zachtjes in op de slapen. Haal diep adem en kom helemaal tot rust.

Verwennerij voor je voeten

Het is zeker nog niet warm genoeg voor sandalen en blote voeten, maar dat betekent niet dat je voeten niet verwend mogen worden. Verwen je voeten met een heerlijk voetenbad met etherische olie van Young Living.

Probeer: Voetenbad

Ingrediënten:

  • 100 g Epsomzout
  • 2 druppe ls Copaiba
  • 2 druppe ls Spearmint
  • Warm water

Instructies:

  1. Meng het Epsomzout en de etherische olie in een kleine kom.
  2. Voeg het mengsel toe aan warm water.
  3. Zet je voeten in het water en blijf vijftien tot dertig minuten lang rustig zitten.

Breng tijd door met geliefden

Zet je telefoon uit, stop met het controleren. van je e-mail, vergeet social media en breng tijd door met familie of vrienden. Duik de keuken in en zet een heerlijke maaltijd op tafel of spreek af met een vriend(in) die je al een tijdje niet gezien hebt.

Probeer: Zet de laptop uit, kruip op de bank of in bed en lees dat boek dat je al tijden wilt lezen. Verstuif Stress Away en tover je slaapkamer om tot een oase van rust, gevuld met de heerlijke geur van verse limoen en zoete vanille.

Zoete lekkernijen

Iedereen is dol op zoetigheid en lekkers. Onze Plus-oliën geven toetjes en lekkernijen meer smaak, zonder extra calorieën toe te voegen. Probeer eens één van onze meest populaire Plus-oliën; Lemon+, Orange+ of Cinnamon Bark+.

Probeer: Geef water meer smaak met een druppel Tangerine+ . Niet zo’n zoetekauw? Probeer dan eens deze verstuivermelanges geïnspireerd door desserts.

Frisse lucht

Blijf je liever binnen als het buiten koud is? Logisch, maar toch kan het heel fijn zijn om een frisse neus te halen en de natuur in te gaan. Shinrin-yoku is een Japans fenomeen en betekent “onderdompelen in de natuur”. Wat je moet doen? Wandelen in het bos of de natuur. Simpel!

Probeer: Breng voordat je naar buiten gaat een druppel Hinoki aan op je polsen voor een energieke geur. De hinokiboom is één van de vijf heilige bomen van Kiso en is afkomstig uit Japan.

Geniet van de kleine dingen

Ontspan na een lange, drukke dag met je favoriete muziek. Sluit je ogen en richt je aandacht op de muziek. Je zult zien, je voelt je in een mum van tijd een stuk uitgeruster en ontspannen. Verstuif, spray of breng een druppel etherische olie aan op de polspunten om je te helpen ontspannen.

Probeer: Voeg een paar druppels Peace & Calming® toe aan een sprayfles met water en spray op je hoofdkussen. Geniet van de subtiele zoete geur van ylang-ylang, sinaasappel, tangerine, patchouli en blauw boerenwormkruid terwijl je rustig in slaap valt.


Welke etherische olie gebruik jij als je tijd voor jezelf neemt?

Deel

Geen berichten

Reageer

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

* Let op: alle berichten worden gemodereerd en niet onmiddelijk weergegeven. Berichten kunnen in overeenstemming met het beleid en de richtlijnen van Young Living en de federale regelgeving enigszins aangepast of verwijderd worden.