Jälkiruokaherkuilta tuoksuvat diffuuserisekoitukset

3 09/12/2019 - Etusivu, Kaikki postaukset, Kotona, Mieli ja henki, Tee-se-itse, Terveys ja kunto

Juhla-aikaan kuuluu hyvältä tuoksuva koti. Joulunalusaika on kuitenkin kiireistä aikaa, eikä aina ole aikaa leipoa. Ilman leipomistakin on mahdollista luoda ihanan tuoksuinen koti.

Seuraavissa sekoituksissa diffuuseriin laitetaan kymmenen tippaa öljyä. Voit toki muokata ohjeita mielesi mukaan.


Polkagris-diffuuserisekoitus

Etsitkö makea tuoksua? Polkagris-diffuuserisekoitus sopii hyvin yhteen joulupukin odotuksen kanssa. Tuodaksesi kotiisi tämän makean herkullisen tuoksun, kokeile laittaa seuraavia öljyjä ja öljysekoituksia diffuuseriin.

Kurpitsapiirakkadiffuuserisekoitus

Tämä piirakka tuoksuu taivaalliselta, mutta joskus piirakan tekemiseen ei ole aikaa. Kun yhdistät seuraavat eteeriset öljyt, saat veden herahtamaan perheenjäsentesi kielille.

Omenapiirakkadiffuuserisekoitus

Omenapiirakka on jälkiruokien klassikko, joka välittömästi täyttää kotisi herkullisella kanelin ja omenien tuoksulla.  Tämä tuoksu luo kotiisi välittömästi kodikkaan tunnelman.

Appelsiinimehujäädiffuuseri

Ovatko päivät tällä hetkellä liian pimeitä? Kaipaatko auringon ihania säteitä? Tuo aurinkoa kotiisi tällä diffuuserisekoituksella. Kun laitat tätä diffuuserisekoitusta diffuuseriin, päiväsi ovat vähemmän pimeitä.

  • 5 tippaa eteeristä Orange Plussaa
  • 5 tippaa Cedarwoodia

Korvapuustidiffuuserisekoitus

Aloita aamusi tuomalla makuuhuoneeseesi tuoreen korvapuustin tuoksua. Ja tämä herkullinen nautinto on saatavilla ilman leipomista ja kaloreita.

Lisää seuraavat öljysekoitukset diffuuseriin ja nauti.

Suklaa-appelsiinidiffuuserisekoitus

Appelsiini ja suklaa kuuluvat jouluaattoaamuun; mutta miksi odottaa jouluaattoon asti? Laita näitä neljää vastustamatonta öljyä yhteen ja olet taas kuin 6-vuotias jouluaattona.

Kaneliässädiffuuserisekoitus

Pidätkö sokerista ja mausteista? Yllätä vieraasi tällä makealla ja mausteisella diffuuserisekoituksella, joka tuo kaneliässät mieleen.

  • 5 tippaa Stress Awayta
  • 3 tippaa Cinnamon Barkia
  • 2 tippaa Netmegiä

Näillä diffuuserisekoituksilla saat kotiisi leipomon herkullisen tuoksun parissa sekunnissa.

Jos mielesi tekee tehdä muita hauskoja diffuuserisekoituksia, kokeile omatekoisia parfyymejä.


Onko sinulla itselläsi jälkiruokaherkuilta tuoksuvia diffuuserisekoitusreseptejä?

Kommentoi ja kerro!

This post is also available in: englanti saksa tsekki hollanti ruotsi liettua romania venäjä espanja ranska italia puola

Jaa

Ei kommentteja

Jätä vastaus

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

* Huomaa, että kaikki kommentit tarkistetaan, eikä niitä julkaista välittömästi. Lisäksi jotkin viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata hieman Young Livingin käytäntöjen ja menettelytapojen sekä Yhdysvaltain liittovaltion määräysten noudattamiseksi.