Kaikki mahdollinen eteerisestä sitruunaöljystä – 5 tapaa tehdä elämästäsi sitruunaisempaa!

0 22/02/2021 - ETEERISET ÖLJYT, Tutustu eteerisiin öljyihin

Harmaina päivinä eteerinen sitruunaöljy voi tehdä ihmeitä! Mihin eteerinen sitruunaöljy sitten sopii? Lemon-öljy on aina ollut vahva YL-suosikki mm. sen monipuolisuuden vuoksi. Lemon-öljyn tuoksu virkistää, ja Lemonia voidaan myös käyttää ihonhoidossa, siivoamisessa ja pahojen hajujen karkottamisessa. Me rakastamme Lemon-öljyä niin paljon, että olemme päättäneet tehdä listan sen erilaisista käyttötavoista. Se on todellakin auringonpaistetta pullossa.

Pullo eteeristä Lemon-öljyä

1. Pidä motivaatio korkealla Lemon-öljyn vivahteikkaan tuoksun avulla

Tiesitkö, että Young Livingin 15 ml:n kokoiseen Lemon-öljypulloon vaaditaan 75 sitruunaa? Valmistamme Lemon-öljymme kylmäpuristamalla sitruunan kuoria. Sen vuoksi Lemon-öljymme on poikkeuksellisen raikasta, ja se tuoksuu hyvin samalta kuin itse hedelmä, josta se on valmistettu. Eteerisen Lemon-öljyn tuoksu nostattaa ja piristää mieltä. Siksi sitä kannattaa pitää käden ulottuvilla pitkinä ja intensiivisinä työpäivinä. Vaikeina päivinä voit haistella Lemon-öljyn tuoksua suoraan pullosta tai laimentaa sitä Young Living V-6®perusöljyyn ja hieroa sitten seoksella ohimoita.

2. Tuo iholle hehkua Lemon-öljyllä

Vaihda kemialliset kuorinnat sitruunakuorintoihin upean Lemon-öljymme avulla. Pian saat ihastella hienosti hehkuvaa ihoa. Kokeile lisätä tippa Lemon-öljyä kosteusvoiteeseesi illalla. Voit myös tehdä itsellesi ihoa kirkastavan kasvonaamion yhdistämällä  1 tipan kookosöljyä, 1 teelusikallisen hunajaa ja 1 tipan Lemon-öljyä. Anna kasvonaamion vaikuttaa 15 minuuttia ja pese pois lämpimällä vedellä. Muistathan välttää suoraa auringonvaloa ja UV-säteitä 12 tunnin ajan levitettyäsi Lemon-öljyä ihollesi.

Nainen ja Lemon-öljy

3. Lemon-öljyllä siivoaminen sujuu kuin tanssi

Jos tehtäisiin tutkimus siitä, mikä on suosituin tuoksu siivoustuotteissa, sitruuna voittaisi varmasti. Paitsi, että Lemon-öljy tuoksuu ihanalta, se ei myöskään sisällä haitallisia usein siivoustuotteissa läsnä olevia kovia kemikaaleja ja myrkkyjä. Lemon-öljy on yksi tärkeimpiä Thieves® Household Cleanerin ainesosia, joten luotamme täysin Lemon-öljyn siivoustehoon. Hyvä tuoksu on bonus. Kokeile laittaa kylpyammeeseen Lemon-öljyä ja Epsom-suolaa kalkkijäämiä irrottamaan. Suihkun kalkkijäämiin tepsii ruokasoodan ja Lemon-öljyn yhdistelmä. Ja mikä ihana tuoksu kylpyhuoneessasi nyt on! Voit myös kokeilla laittaa 5-8 Lemon-öljytippaa pesukoneeseen huuhteluvaiheessa.

Thieves® Household Cleaner

4. Toivota Lemon Plus-öljy tervetulleeksi keittiöösi

Meillä Young Livingillä on valikoimissamme sekä Lemon-öljy että Lemon Plus-öljy. Jälkimmäisellä saat helposti makua sekä suolaisiin että makeisiin ruokiin. Monipuolinen Lemon Plus-öljy maistuu hyvältä esimerkiksi salaatinkastikkeissa, kakuissa ja kekseissä.

Lemon Plus-öljy marjojen kanssa

5. Voidaanko Lemon Plus-öljyä lisätä juomaveteen?

Mikäli vesi maistuu mielestäsi tylsältä, etkä meinaa saada juotua vettä tarpeeksi, kokeile lisätä tippa tai kaksi Lemon Plus-öljyä vesipulloosi. Nyt vetesi ei todellakaan enää maistu tylsältä.

Lemon Plus-öljy sitruunalla ja laventelilla maustetun veden kanssa

Miten sinä tapaat käyttää Lemon- ja Lemon Plus-öljyjä? Kerro meille kommenttikentässä tai ota meihin yhteyttä osoitteessa mseublog@youngliving.com

Jaa

Ei kommentteja

Jätä vastaus

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

* Huomaa, että kaikki kommentit tarkistetaan, eikä niitä julkaista välittömästi. Lisäksi jotkin viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata hieman Young Livingin käytäntöjen ja menettelytapojen sekä Yhdysvaltain liittovaltion määräysten noudattamiseksi.