Kaikki mahdollinen eteerisestä sitruunaöljystä – 5 tapaa tehdä elämästäsi sitruunaisempaa!

0 22/02/2021 - Kaikki postaukset

Harmaina päivinä eteerinen sitruunaöljy voi tehdä ihmeitä! Mihin eteerinen sitruunaöljy sitten sopii? Lemon-öljy on aina ollut vahva YL-suosikki mm. sen monipuolisuuden vuoksi. Lemon-öljyn tuoksu virkistää, ja Lemonia voidaan myös käyttää ihonhoidossa, siivoamisessa ja pahojen hajujen karkottamisessa. Me rakastamme Lemon-öljyä niin paljon, että olemme päättäneet tehdä listan sen erilaisista käyttötavoista. Se on todellakin auringonpaistetta pullossa.

Pullo eteeristä Lemon-öljyä

1. Pidä motivaatio korkealla Lemon-öljyn vivahteikkaan tuoksun avulla

Tiesitkö, että Young Livingin 15 ml:n kokoiseen Lemon-öljypulloon vaaditaan 75 sitruunaa? Valmistamme Lemon-öljymme kylmäpuristamalla sitruunan kuoria. Sen vuoksi Lemon-öljymme on poikkeuksellisen raikasta, ja se tuoksuu hyvin samalta kuin itse hedelmä, josta se on valmistettu. Eteerisen Lemon-öljyn tuoksu nostattaa ja piristää mieltä. Siksi sitä kannattaa pitää käden ulottuvilla pitkinä ja intensiivisinä työpäivinä. Vaikeina päivinä voit haistella Lemon-öljyn tuoksua suoraan pullosta tai laimentaa sitä Young Living V-6®perusöljyyn ja hieroa sitten seoksella ohimoita.

2. Tuo iholle hehkua Lemon-öljyllä

Vaihda kemialliset kuorinnat sitruunakuorintoihin upean Lemon-öljymme avulla. Pian saat ihastella hienosti hehkuvaa ihoa. Kokeile lisätä tippa Lemon-öljyä kosteusvoiteeseesi illalla. Voit myös tehdä itsellesi ihoa kirkastavan kasvonaamion yhdistämällä  1 tipan kookosöljyä, 1 teelusikallisen hunajaa ja 1 tipan Lemon-öljyä. Anna kasvonaamion vaikuttaa 15 minuuttia ja pese pois lämpimällä vedellä. Muistathan välttää suoraa auringonvaloa ja UV-säteitä 12 tunnin ajan levitettyäsi Lemon-öljyä ihollesi.

Nainen ja Lemon-öljy

3. Lemon-öljyllä siivoaminen sujuu kuin tanssi

Jos tehtäisiin tutkimus siitä, mikä on suosituin tuoksu siivoustuotteissa, sitruuna voittaisi varmasti. Paitsi, että Lemon-öljy tuoksuu ihanalta, se ei myöskään sisällä haitallisia usein siivoustuotteissa läsnä olevia kovia kemikaaleja ja myrkkyjä. Lemon-öljy on yksi tärkeimpiä Thieves® Household Cleanerin ainesosia, joten luotamme täysin Lemon-öljyn siivoustehoon. Hyvä tuoksu on bonus. Kokeile laittaa kylpyammeeseen Lemon-öljyä ja Epsom-suolaa kalkkijäämiä irrottamaan. Suihkun kalkkijäämiin tepsii ruokasoodan ja Lemon-öljyn yhdistelmä. Ja mikä ihana tuoksu kylpyhuoneessasi nyt on! Voit myös kokeilla laittaa 5-8 Lemon-öljytippaa pesukoneeseen huuhteluvaiheessa.

Thieves® Household Cleaner

4. Toivota Lemon Plus-öljy tervetulleeksi keittiöösi

Meillä Young Livingillä on valikoimissamme sekä Lemon-öljy että Lemon Plus-öljy. Jälkimmäisellä saat helposti makua sekä suolaisiin että makeisiin ruokiin. Monipuolinen Lemon Plus-öljy maistuu hyvältä esimerkiksi salaatinkastikkeissa, kakuissa ja kekseissä.

Lemon Plus-öljy marjojen kanssa

5. Voidaanko Lemon Plus-öljyä lisätä juomaveteen?

Mikäli vesi maistuu mielestäsi tylsältä, etkä meinaa saada juotua vettä tarpeeksi, kokeile lisätä tippa tai kaksi Lemon Plus-öljyä vesipulloosi. Nyt vetesi ei todellakaan enää maistu tylsältä.

Lemon Plus-öljy sitruunalla ja laventelilla maustetun veden kanssa

Miten sinä tapaat käyttää Lemon- ja Lemon Plus-öljyjä? Kerro meille kommenttikentässä tai ota meihin yhteyttä osoitteessa mseublog@youngliving.com

This post is also available in: englanti saksa tsekki hollanti ruotsi liettua romania venäjä espanja ranska italia puola portugali kroatia

Jaa

Ei kommentteja

Jätä vastaus

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

* Huomaa, että kaikki kommentit tarkistetaan, eikä niitä julkaista välittömästi. Lisäksi jotkin viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata hieman Young Livingin käytäntöjen ja menettelytapojen sekä Yhdysvaltain liittovaltion määräysten noudattamiseksi.