Kaikki eteerisestä Thieves-öljystä

0 24 elokuu, 2018 - Eteeriset öljyt, Infograafit

Kaikki THIEVES: istä

Anekdootista osaksi elämää, sekoitustamme ei kehuta suotta.

Tarinan mukaan 1400-luvun ranskalaiset viranomaiset lupasivat antaa kiinni saamilleen varkaille lievemmän tuomion, jos nämä suostuisivat paljastamaan käyttämänsä hyvätuoksuisen reseptin salaisuuden. Uskottiin, että voimakas kasvisekoitus suojeli varkaita, kun nämä kulkivat ryöstelemässä ihmisiä.

Vuosisatoja myöhemmin me tiedämme, että tämä salainen mausteneilikan, rosmariinin ja muiden luonnossa esiintyvien ainesoasien sekoitus saattoi suojella varkaita heidän rosvousreissuillaan. Tarinaa tai totta, Thieves+ ja muut Thieves-tuotteemme, jotka sisältävät tehokkaita eteerisiä Lemon-, Clove, Cinnamon Bark-, Eucalyptus Radiata– ja Rosemary-öljyjä, ovat tehokkaita suojelemaan sinua ja kotiasi ilman synteettisiä ja kovia kemikaaleja.

Tapoja, joilla eteeristä Thieves-öljyä ja Thieveis-tuotteita voidaan käyttää

Jos haluat lukea muista legendaarisista YL-tuotteista, katso blogikirjoituksemme eteerisestä Lavender-öljystä ja Ningxia gojimarjoista!

Mitä ovat sinun “legendaariset” Young Living -öljysi? Kommentoi ja kerro!

This post is also available in: englanti tsekki hollanti ranska saksa liettua romania venäjä espanja ruotsi

Jaa

Ei kommentteja

Jätä vastaus

* Huomaa, että kaikki kommentit tarkistetaan, eikä niitä julkaista välittömästi. Lisäksi jotkin viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata hieman Young Livingin käytäntöjen ja menettelytapojen sekä Yhdysvaltain liittovaltion määräysten noudattamiseksi. Varmista kommenttien vaatimustenmukaisuus tutustumalla Oikea Tapa Kertoa Young Livingistä -asiakirjaan.