5 vinkkiä eteerisen jasmiiniöljyn käyttöön

0 29/04/2022 - ETEERISET ÖLJYT, Tutustu eteerisiin öljyihin

Jasmiini on kaunis, valkoinen aamuvarhaisella käsin poimittava kukka, joka on tuoksultaan makea ja sensuelli. Me Young Livingillä rakastamme kukkaisöljyjä. Jasmine on yksi suosikeistamme sekä sen rikkaan tuoksun että ihoa hoitavien ominaisuuksiensa vuoksi. Tässä blogikirjoituksessa kerromme erilaisista tavoista, miten jasmiiniöljyämme voidaan käyttää. Älä jää odottelemaan!

Hemmottele itseäsi

Jos kaipaat hieman hemmottelua, voit luoda jasmiiniöljyn avulla kylpylämäisen kokemuksen. Lisää 6-8 tippaa jasmiiniöljyä lämpimään kylpyveteen tehdäksesi itsellesi rentouttavan kylvyn. Jasmiiniöljyllä on monia hyviä ominaisuuksia. Kun jasmiiniöljy yhdistetään kuumaan veteen ja Epsom-suolaan, jasmiinin romanttinen tuoksu edistää hyvinvoinnin tunnetta ja tarjoaa ylellisen kylpylämäisen hetken.

Eteerinen jasmiiniöljy Epsom-suolan kera

Luo oma tuoksusi

Yksi jasmiiniöljyn parhaita puolia on se, miten hyvin se sekoittuu muiden raikkaiden ja kukkaisten tuoksujen kanssa. Sen takia jasmiiniöljy sopii hienosti hajuvesiin. Jasmiiniöljyä on monissa luksushajuvesissä, ja se sopii hyvin yhteen muun muassa patsuliöljyn, bergamottiöljyn ja mirhaöljyn kanssa. Kaikkia näitä voidaan laimentaa ja levittää kaulan alueelle tai pulssipisteille.

Hoida iho pehmeäksi

Oli sää sitten mikä hyvänsä, ihon puhdistaminen ja kosteuttaminen ovat aina yhtä tärkeitä. Sen lisäksi, että jasmiiniöljyn tuoksu on makean kukkainen, sitä voidaan myös lisätä ihonhoitosuosikkeihin varmistamaan ihon pehmeänä säilyminen. Tehosta ihosi luonnollista kauneutta lisäämällä muutama tippa kosteusvoiteeseen tai vartalovoiteeseen.

Eteeriset jasmiini-, mirha-, patsuli- ja bergamottiöljyt

Maaginen hieronta

Jos sinulla on ollut pitkä päivä toimistossa, olet treenannut ahkerasti kuntosalilla tai vain tunnet tarvitsevasi vähän ylimääräistä aikaa omalle itsellesi, hieronta on loistava tapa rentoutua. Parhaan hierontaöljyn saat, kun laimennat muutaman jasmiiniöljytipan 10 ml:aan Young Living V-6®-perusöljyä.

Lennä höyhensaarille

Ei ole salaisuus, että hyvän yöunen jälkeen olo on aamulla virkeä. Jos haluat maksimoida yöunesi laadun, kokeile hieroa muutama jasmiiniöljytippa jalkapohjiisi ennen sänkyynmenoa. Hyvän tuoksun lisäksi saat nauttia myös pehmeästä ihosta. Jos olet luovalla tuulella, yhdistä jasmiiniöljyyn  tuoksuilangiaa tai seetripuuta voidaksesi nukahtaa ihaniin tuoksuihin.

Tuoksuilangia-, seetripuu- ja jasmiiniöljyt kukkakimpun kera

Mitkä ovat suosikkitapojasi nauttia jasmiiniöljystä? Kerro meille kommenttikentässä tai ota meihin yhteyttä osoitteessa mseublog@youngliving.com

Jaa

Ei kommentteja

Jätä vastaus

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

* Huomaa, että kaikki kommentit tarkistetaan, eikä niitä julkaista välittömästi. Lisäksi jotkin viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata hieman Young Livingin käytäntöjen ja menettelytapojen sekä Yhdysvaltain liittovaltion määräysten noudattamiseksi.