Kaikki mahdollinen eteerisestä Grapefruit-öljystä: meidän kirpeän ihanasta öljystämme!

0 10/05/2021 - ETEERISET ÖLJYT, Tutustu eteerisiin öljyihin

Nyt on aika keskittyä eteerisen Grapefruit-öljyyn! Kuten varmaan jo tiedät, Young Livingillä on eteerinen öljy jokaiseen makuun ja mielitilaan. Sitrusöljymme ovat olleet alusta alkaen jäsentemme suosiossa. Se on ymmärrettävää, koska sitrusöljyt tuoksuvat ihanan raikkaalle. Tässä blogikirjoituksessa pääosassa on Grapefruit-öljy (greippiöljy), ja autamme sinua ymmärtämään, miten tätä öljyä käytetään ja mitkä sen hyödyt ovat!

 

Miten eteeristä Grapefruit-öljyä saadaan?

Young Livingin Grapefruit-öljyä saadaan kylmäpuristamalla tuoreen greipin kuoria. Greippi on ainavihanta puu, joka kasvaa normaalisti noin 5–6 metriä korkeaksi.

Huomioitavaa: Jos olet käyttänyt Grapefruit-öljyä iholla, välttele auringonvaloa ja UV-säteitä 12 tuntia tämän jälkeen.

Eteerinen Grapefruit-öljy

 

Mitkä ovat eteerisen Grapefruit-öljyn hyödyt?

Greipin upea ulkomuoto ja sen herkullinen maku selittävät, miksi tämä hedelmä on niin suosittu välipala. Herkullinen maku on vain yksi greipin hyödyistä. Grapefruit-öljy on monipuolinen tuote. Se sopii hienosti ihonhoitoon ja tietenkin sen tuoksu on upean nostattava.

 

Voinko ottaa eteeristä Grapefruit-öljyä sisäisesti?

Upea Grapefruit-öljymme on tärkeä ainesosa Young Living Citrus Fresh® Plus -öljysekoituksessamme. Tämä lumoava appelsiinin, tangeriinin, mandariinin, sitruunan ja vihermintun yhdistelmä maistuu yhdessä greippiöljyn kanssa uskomattoman herkulliselta salaateissa, keitoissa tai vaikka vedessä.

Young Living Citrus Fresh® Plus -öljy

 

Miten voin käyttää Grapefruit-öljyä kauneudenhoidossa?

Eteeristä Grapefruit-öljyä käytetään paljon sekä ihon- että hiustenhoidossa. Tässä on sinulle muutama idea, jolla voit korostaa luonnollista hehkuasi.

  • Lisää 6-8 Grapefruit-öljytippa lämpimään kylpyveteen ja pian olet makeiden ja hedelmäisten tuoksujen ympäröimä.
  • Laimenna muutama tippa Grapefruit-öljyä 10 ml:aan Young Living V-6®-perusöljyä ja hiero sekoituksella väsyneitä lihaksia.
  • Lisää muutama Grapefruit-öljytippa kasvojenpuhdistusaineeseesi, yövoiteeseesi, suihkugeeliisi tai shampooseesi ja nauti ihon ja hiusten terveestä ulkonäöstä ja upeasta tuoksusta.

Eteerinen Grapefruit-öljy hierontatyökalujen kanssa

 

Mikä eteerinen öljy sopii parhaiten Grapefruit-öljyn seuraksi?

Vahvan sitruksisen tuoksunsa vuoksi Grapefruit-öljy sopii yhteen monien eri öljyjen kanssa. Ihanaksi itsetehdyksi kotisuihkeeksi kannattaa kokeilla yhdistää Grapefruit Peppermintin, Orangen, Lemonin ja Bergamotin kanssa ja laittaa öljyt vettä sisältävään suihkupulloon. Voit myös tuoda kesän tuoksut kotiisi yhdistämällä Grepefruit-öljyn kukkaisten öljyjen, kuten esim. Lavenderin, kanssa.

 

Mitä muita Grapefruit-öljyä sisältäviä tuotteita Young Living tarjoaa?

Greippiöljyä on myös Grapefruit Lip Balmissa. Tämä kätevän kokoinen huulirasva kulkee mukana taskussa tai käsilaukussa, ja huulirasva tekee huulistasi kevyen raikkaat. Sen lisäksi saat nauttia greipin herkullisesta tuoksusta aina huulirasvaa levittäessäsi.

Huomioitavaa: Greippiöljyä on sen verran vähän Grapefruit Lip Balmissa, joten se ei aiheuta valoherkkyyttä. Young Living on tutkimuksillaan vahvistanut asian.

 

Grapefruit Lip Balm

 

Miten sinä aiot käyttää Grapefruit-öljyä? Kerro meille kommenttikentässä tai ota meihin yhteyttä osoitteessa mseublog@youngliving.com

Jaa

Ei kommentteja

Jätä vastaus

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

* Huomaa, että kaikki kommentit tarkistetaan, eikä niitä julkaista välittömästi. Lisäksi jotkin viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata hieman Young Livingin käytäntöjen ja menettelytapojen sekä Yhdysvaltain liittovaltion määräysten noudattamiseksi.