Topptips för att resa med eteriska oljor

0 14/03/2022 - ETERISKA OLJOR, Hur man använder eteriska oljor, Livsstil, VÄLBEFINNANDE

Vi på Young Living känner väl igen den stress och det kaos som infinner sig när man ska packa, och som gör att man glömmer bort hur kul det ska bli med semester. Om du använder eteriska oljor i vardagen och hoppas kunna ta med dig dem på årets resor så undrar du kanske vilka regler som gäller när man tar med sig oljor på flyget.

Du kanske också vill ha tips på hur man bäst tar med sig oljor på resan utan att de spills överallt. Oavsett vad du undrar över så är den här bloggen späckfylld med tips på hur man bäst tar med sig eteriska oljor på resan, så att du kan se fram emot att tryggt använda dina YL-favoriter på nästa semester.

Kan man ta med sig eteriska oljor i resväskan?

Young Livings oljor i storlek 5 ml och 15 ml kan packas ner både i den incheckade väskan och i handbagaget. Olika flygbolag och destinationer kan ha egna regler som kan ändras, men för det mesta kan man ta med sig oljor om de får plats i en genomskinlig och återförslutningsbar plastpåse som inte är större än 20 x 20 cm och med plats för max en liter.

Oljorna Lavender (lavendel) och Thieves® med solhatt och snäckor mot en semesterbakgrund

Vilka Young Living-fodral passar bäst när man tar med sig eteriska oljor?

Det finns inget värre än att öppna resväskan och upptäcka att toalettartiklarna har läckt överallt. Det kan verkligen vara stressigt att oroa sig över om oljorna kommer läcka under resan. För att se till att dina oljeflaskor är hela när du kommer fram rekommenderar vi att du packar ner dem i ett fodral i den incheckade väskan.

Det här minskar risken att de läcker och du har dem också på ett ställe så att du inte tappar bort någon olja.  Young Living har snygga fodral för alla slags tillfällen och i olika storlekar, så oavsett hur många oljor du vill ta med dig kan vi garantera att de kommer komma fram tryggt.

Young Living-fodral för oljor med solhatt och resväska

Vilka eteriska oljor passar bäst på resan?

Vissa älskar att resa medan det för andra kan vara något lite läskigt och stressigt. När man gör något nytt och utforskar en ny plats kan det vara skönt att ha med sig eteriska oljor som påminner om hemma, med rogivande dofter som ger sinnena balans.

Några av våra resefavoriter från Young Living är bland annat lavendeldoftande Tranquil Roll-On som också innehåller Cedarwood (cederträ) och Roman Chamomile (romersk kamomill), samt blandningen Grounding som innehåller White Fir (kustgran), Juniper (en) och exotiska Ylang Ylang (ylang ylang) och har en doft som känns avkopplande och uppfriskande när den används på nacken och handlederna. Roll-on-oljor passar perfekt på resan eftersom de lätt kan användas utan kladd.

Tranquil Roll-On och blandningen Grounding samt en kvinna på ett flygplan

Har Young Living några doftspridare som passar på resan?

Om du planerar att ta flyget till semestern så är det lättast att ta med dig dina favoritoljor i väskan. Om du däremot ska bila kan vi rekommendera vår behändiga Car Vent Diffuser. Med denna lilla doftspridare kan du sprida den härliga doften av Young Livings eteriska oljor i bilen på nolltid.

Den enkla och eleganta doftspridaren, som kommer i guldrosa eller grå, kommer med bomullsrondeller som drar åt sig oljorna medan luftkonditioneringen eller värmen från dina luftintag fyller bilen med doften av eteriska oljor. Packa ner några favoritoljor i väskan och tillsätt några droppar på bomullstussarna så är du redo att åka och kan samtidigt njuta av dina favoritdofter!

Den eteriska oljan Joy och en Car Vent Diffuser i en bil

Ser du fram emot att ta med dig Young Livings eteriska oljor på resan? Kommentera nedan eller kontakta oss på mseublog@youngliving.com

Dela

Inga kommentarer

Lämna svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

* Observera att alla kommentarer modereras, därför visas de inte direkt. Dessutom kan vissa inlägg ändras en aning eller tas bort för att överensstämma med Young Livings principer och rutiner samt tillämplig lagstiftning.