Hemgjorda städtabletter med Thieves®

0 27/04/2020 - Alla inlägg

En del sysslor i hemmet är inte de roligaste. Kanske tänker du på att ta ut sopporna eller rengöra kylen, men vi kan nog alla hålla med om att städa toaletten inte är något att se fram emot. Därför har vi hittat en perfekt lösning som gör så att ditt badrum doftar rent och fräscht med hjälp av våra eteriska oljor Lemon, Thieves® eller Young Living Citrus Fresh®.

Våra städtabletter passar inte bara i badrummet! Använd dem också för att diska flaskor eller i diskvattnet när du rengör smutsiga kastruller och stekpannor.

Ingredienser

Gör så här

  1. Blanda alla torra ingredienser i en stor skål.
  2. Ta en annan skål och blanda vatten, eteriska oljor och Young Living V-6® Enhanced Vegetable Oil Complex.
  3. Häll vätskan i den stora skålen och blanda väl.
  4. Fyll isformen till ungefär tre fjärdedelar. Om smeten jäser och spills utanför formen är det bara att hälla tillbaka den.
  5. Låt smeten torka i rumstemperatur över natten. Förvara tabletterna i en glasburk när de har torkat.
  6. För att använda dem är det bara att lägga en tablett i toaletten, i en svårdiskad flaska eller i diskvattnet. Låt den verka i 20–30 minuter så att den löser upp sig. Skölj eller spola sedan.

Nu är du redo att städa hur lätt som helst!

Obs: tabletterna bör inte användas i toalettens vattenbehållare.

Gillar du att använda hemgjorda och naturliga produkter? Läs blogginlägget ”Så här gör man hemgjorda exfolierande tvålar”.

Hur använder du Young Livings eteriska oljor för att hålla hemmet rent och fräscht?

Berätta i kommentarerna nedan!

 

This post is also available in: Engelska Tyska Tjeckiska Nederländska Finska Litauiska Rumänska Ryska Spanska Franska Italienska Polska

Dela

Inga kommentarer

Lämna svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

* Observera att alla kommentarer modereras, därför visas de inte direkt. Dessutom kan vissa inlägg ändras en aning eller tas bort för att överensstämma med Young Livings principer och rutiner samt tillämplig lagstiftning.