Piffa upp vårstädningen med Young Livings eteriska oljor

0 22/03/2021 - I HEMMET, Städa, YL-produkter, YOUNG LIVING

Det är äntligen dags att vinka adjö till vintern och välkomna vårens värme. Denna årstid påverkar många positivt tack vare dess löfte om ljusare skyar, knoppar som blommar och nytt liv. Alla vet att på våren hänger en känsla av en ny början i luften och människor känner sig motiverade att börja vårstäda. Oavsett om du tänker röja hemma för att skapa plats för fler av dina favoritoljor eller för att ge ditt hem en renare och fräschare känsla inför sommaren kan följande lista ge dig några praktiska tips inför vårstädningen med hjälp av de naturligt härledda och giftfria produkter som vi älskar här på Young Living.

 

Gör ditt eget rengöringsmedel med Thieves® Household Cleaner

En stor fördel med många av Young Livings produkter är att de är mångsidiga och anpassningsbara. Vårt Thieves® Household Cleaner är ett starkt, koncentrerat universalrengöringsmedel som kan användas på alla möjliga ytor, till exempel trä, granit, glas och även flera olika sorters textiler. Det är skapat utan de skadliga toxiner som vanliga rengöringsmedel ofta innehåller, och är säkert att använda runt hela familjen. Det kan lätt spädas ut eller blandas, vilket ger dig chansen att skapa ditt eget, personliga rengöringsmedel. För att tackla tuffa fettfläckar i köket, testa att blanda 1 kork Thieves® Household Cleaner med 1 droppe av den eteriska oljan Pine och 1 kopp vatten. Om du har problem med smuts som har ansamlats i diskmaskinen, blanda ½ kork Thieves® Household Cleaner med 3 droppar av den eteriska oljan Jade Lemon och 1 kopp ättika och kör sedan diskmaskinen utan disk en gång. Det kommer att göra att den glänser.

Thieves Household Cleaner

Fräscha upp dina lakan och ditt hem

För många är sovrummet något heligt, en plats dit de kan gå för att slippa vardagens stress och buller och i stället slappna av. Vi på Young Living tror att din omgivning direkt påverkar din kreativitet och ditt humör och därför är det av yttersta vikt att vårstäda och hålla sovrummet fräscht och välkomnande. Ett fantastiskt sätt att förnya ditt sovrum är att använda ett uppiggande sprej för sängkläder. Öppna fönstren på vid gavel, låt solskenet komma in och spreja dina rena sängkläder med en sprejflaska i glas full med denna underbara blandning för att bjuda in mer positivitet och glädje i vår.

Hemmagjord sprej för sängkläder med eteriska oljor

Eterisk tea tree-olja

Liva upp din vårgarderob med blomsterdoft

Nu när vädret blir bättre och bättre är det under de närmsta veckorna ett utmärkt tillfälle att börja lägga undan de tunga vinterjackorna och i stället plocka fram en fräsch vårgarderob. Om du dammar av klänningar från förra året och vill ge dem en liten doftboost som ditt vanliga tvättmedel inte klarar av så kan du testa att lägga dessa små blompåsar i din garderob och dina byrålådor. Häll en eller ett par droppar av din favoritolja på några bomullsrondeller som du sedan lägger i en liten organzapåse. Sedan är det bara att njuta av en underbar doft varje morgon när du väljer dagens outfit. De små påsarna är enkla att fylla på och förnya och är inte kladdiga eller skapar oreda i garderoben, så det här vårstädningstipset kommer att göra stor skillnad för dina kläder och du kommer att älska att känna dina favoritdofter under hela dagen!

Lavendelolja med bomullsrondeller och en liten påse

Vårstäda sinnet

Våren är en förnyelsens årstid och en perfekt tidpunkt att förändra perspektiv, energi och handlingsplan för framgång och motivation de kommande månaderna. Om du letar efter en personlig oljeblandning för att hjälpa dig hålla ditt sinne lika välorganiserat som ditt vårstädade hem, varför inte testa denna fantastiska blandning? Blanda 2 droppar av den eteriska oljan Roman Chamomile med 2 droppar Bergamot och två droppar Clary Sage och njut av en känsla av klarhet, fokus och beslutsamhet när du jobbar vidare mot att nå dina mål nu i vår.

De eteriska oljorna bergamott, romersk kamomill och muskatellsalvia

Ser du fram emot att vårstäda och börja på nytt? Kommentera nedan eller kontakta oss på mseublog@youngliving.com

Dela

Inga kommentarer

Lämna svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

* Observera att alla kommentarer modereras, därför visas de inte direkt. Dessutom kan vissa inlägg ändras en aning eller tas bort för att överensstämma med Young Livings principer och rutiner samt tillämplig lagstiftning.