Tot ce trebuie să știi despre oleorășina Vanilla- cel mai extraordinar produs nou al nostru!

0 12/04/2021 - Bricolaj, Descoperă uleiurile esențiale, FRUMUSEȚE, ULEIURI ESENȚIALE

În trecut, termenul „vanilie” a fost adesea folosit pentru a descrie ceva ca simplu sau chiar plictisitor. Cu toate aceastea, la Young Living, noi nu suntem de acord cu acest lucru, deoarece noua noastră oleorășină exclusivă de vanilie este unul dintre cele mai populare și dorite produse lansate de noi vreodată! Extrem de versatil și cu un parfum frumos dulce și universal recunoscut, acest produs va evoca cu siguranță amintiri plăcute și provoacă inspirație oricum ar fi folosit. În acest blog, v-am răspuns la cele mai importante întrebări despre acest produs fascinant și am enumerat doar câteva dintre modalitățile noastre preferate de a utiliza oleorășina Vanilla de la Young Living De ce să nu aruncăm o privire și să vedem cum acest produs blând și plăcut s-ar putea potrivi cel mai bine în viața ta?

 

Există ulei esențial de vanilie?

Când vine vorba de a răspunde la această întrebare, există două răspunsuri. Primul este pur și simplu nu, deoarece uleiul esențial pur de vanilie nu există datorită faptului că are nevoie de un solvent pentru a elibera cu adevărat proprietățile sale. Cu toate acestea, producerea și achiziționarea de ulei parfumat de vanilie este posibilă, iar la Young Living, vine sub forma oleorășinei noastre pure de vanilie, ceea ce înseamnă că este posibil să introduci parfumul de vanilie în casa ta și în rutina zilnică în același mod în care utilizezi în prezent uleiurile esențiale preferate.

Sticluță de oleorășină de vanilie

 

Ce este oleorășina de vanilie și cum o producem noi la Young Living?

Oleorășina de vanilie este un concentrat semisolid care se obține prin îndepărtarea solventului din extractul de vanilie. Extrasă din păstăi cultivate în regiunea de nord-vest a Madagascarului care sunt combinate cu ulei de cocos fracționat, oleorășina noastră pură de vanilie, obținută în mod etic, este realizată cu o metodă de extracție unică dezvoltată pentru Young Living. Obținerea exactă a oleorășinii de vanilie implică extracția alcoolului etilic natural din sfecla franceză de zahăr, moment în care produsul este procesat cu ulei de cocos fracționat.  Asta înseamnă nu numai că permitem produsului Vanilla să își rețină aroma puternică, clasică, ci ne asigurăm în același timp că produsul nostru este testat pentru a îndeplini angajamentul nostru riguros cu privire la calitate Seed to Seal®.

 

Cu ce uleiuri esențiale se combină bine produsul Vanilla?

Unul dintre cele mai bune lucruri despre Vanilla este adaptabilitatea și modul în care completează perfect atâtea uleiuri esențiale. Vanilla are un miros bogat, dulce și cald, care e minunat când este combinat cu uleiuri florale. De asemenea, poate fi amestecat cu miresme ca erbaceul Lavender, intensul Patchouli și senzualul Sandalwood pentru a crea parfumuri personalizate fabulos de puternice.

 Sticluțe de uleiuri esențiale de lavandă, paciuli și lemn de santal sacru

 

Cum pot folosi Vanilla în casa mea?

O modalitate excelentă de a folosi Vanilla este să-l amesteci cu uleiuri esențiale pentru a crea un pulverizator liniștitor pentru perne. Cea mai bună rețetă pentru a te asigura că începi fiecare zi plină de motivație, determinare și inspirație este întotdeauna o noapte bună de somn, iar pulverizatoarele de pernă acționează ca un mod excelent de a-ți îndulci somnul. Dacă e prima dată când utilizezi un pulverizator pentru perne, îți recomandăm miresme citrice și vesele ca Bergamot sau uleiuri dulci, erbacee ca Clary Sage. Ambele se amestecă frumos cu Vanilla și acționează ca pulverizatoare excelente de pernă, indiferent dacă sunt așezate pur și simplu pe o batistă în interiorul feței de pernă sau amestecate într-o sticlă pentru a fi apoi pulverizate pe așternuturi!

 Sticluțe de uleiuri esențiale de bergamote și salvie tămâioasă

 

Cum pot folosi Vanilla în rutina mea de frumusețe?

Produsul nostru pur Vanilla care e obținut în mod etic nu numai că păstrează un parfum frumos dulce de păstăi de vanilie, dar este și prelucrat cu ulei de cocos fracționat, făcându-l un adaos fabulos și delicat la multe produse de înfrumusețare. Fie că este crema hidratantă preferată sau balsamul tău preferat, Vanilla este parfumul suprem de adăugat atunci când rutina de îngrijire a pielii sau de baie are nevoie de un impuls. Mai jos am postat o rețetă pentru untul nostru preferat de corp cu vanilie – o cremă hidratantă delicată, parfumată, care îți va lăsa pielea mătăsoasă!

Ingrediente

  • 1 cană de ulei organic de nucă de cocos
  • 1 cană de unt organic de cacao solid (nu utilizați loțiune)
  • 15 picături de oleorășină Vanilla

Instrucțiuni

  1. Încălzește o cratiță medie la foc mediu apoi adaugă ulei de cocos și unt de cacao. Topește până când sunt lichefiate în mod complet, timp de aproximativ 4-5 minute.
  2. Toarnă într-un bol de sticlă și plasează amestecul în frigider timp de 30-45 de minute pentru a se răci și a se așeza fără să întărească.
  3. Adaugă oleorășina de vanilie.
  4. Utilizează un mixer electric și zbate amestecul până se întărește, timp de aproximativ 10 minute.
  5. Transferă atent într-un recipient etanș. Păstrează-l la temperatura camerei pentru a evita topirea sau solidificarea.
  6. Masează pe pielea uscată!

Unt de corp cu o sticluță de oleorășină de vanilie

 

Așa că e abia aștepți să te bucuri de beneficiile oleorășinei noastre Vanilla? Scrie-ne în comentarii sau contactează-ne la: mseublog@youngliving.com

Distribuire

Niciun comentariu

Scrie un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Reține că toate comentariile sunt moderate și nu vor fi publicate imediat. De asemenea, unele postări pot fi modificate puțin sau pot fi șterse pentru a asigura conformitatea cu Politicile și procedurile Young Living și cu legislația în vigoare.