Kaikki Vanillasta – Meidän jännittävästä uudesta tuotteestamme

0 12/04/2021 - ETEERISET ÖLJYT, KAUNEUS, Tee-se-itse, Tutustu eteerisiin öljyihin

Joissain kielissä sanaa vanilja on käytetty kuvailemaan jotain, joka on tavallista tai tylsää. Me Young Livingillä olemme kuitenkin eri mieltä asiasta. Meidän Vanillamme on yksi suosituimmista tuotteistamme, vaikka se onkin uusi. Vanilja on kansainvälisesti tunnettu tuoksu ja se saa aikaan miellyttäviä assosiaatioita. Tässä blogikirjoituksessa olemme vastanneet kysymyksiisi Young Livingin Vanilla-oleohartsista. Lue kirjoituksemme ja tiedät, miten voit käyttää tätä hellävaraista tuotetta.

 

Onko olemassa eteeristä vaniljaöljyä?

Tähän kysymykseen on kaksi vastausta. Ensimmäinen vastaus on ei, sillä puhdasta eteeristä vaniljaöljyä ei ole olemassa. Näin on siksi, että vanilja tarvitsee liuottimen irrottamaan sen yhdisteet. Vaniljantuoksuista öljyä on kuitenkin myytävänä, ja Young Living myy sitä Vanilla-oleohartsin muodossa. Vanilla-olehartsia käytetään samalla tavalla kuin eteerisiä öljyjä.

Vanilla-oleohartsi

 

Mitä on Vanilla-oleohartsi ja miten Young Living sitä valmistaa?

Vanilla-oleohartsi on puolikiinteä tiiviste, jota saadaan poistamalla liuotin vaniljauutteesta. Meillä Young Livingillä eettisesti hankittu Vanilla-oleohartsi on valmistettu ainutlaatuista eristämisprosessia käyttäen. Itse vaniljapavut ovat lähtöisin Madagaskarin luoteisosassa kasvavista pavuista. Valmistaessamme Vanillaa olemme poistaneet ranskalaisista sokerijuurikkaista niissä luonnollisesti esiintyvän etyylialkoholin. Kun tämä on tehty, tuote prosessoidaan fraktioidulla kookosöljyllä. Lopputuloksena on puhdas Vanilla-oleohartsi, joka tuoksuu klassiselta vaniljalta, mutta joka on samalla myös testattu Seed to Seal® -periaatteittemme mukaisesti.

 

Minkä eteeristen öljyjen kanssa Vanilla sopii hyvin yhteen?

Yksi Vanillan parhaita ominaisuuksia on sen monipuolisuus, ja siksi se on helppo yhdistää monien eteeristen öljyjen kanssa. Vanillan makea ja lämmin tuoksu sopii hienosti yhteen voimakastuoksuisten ja kukkaisten öljyjen sekä yrttisten ja sensuellien öljyjen kanssa. Tällaisia öljyjä ovat mm. Lavender, Patchouli ja Sandalwood.

 Bergamot- ja Clary Sage -öljypullot

 

Miten Vanillaa käytetään kotona?

Yksi upea tapa käyttää Vanillaa on sekoittaa sitä eteerisiin öljyihin ja luoda näistä yhdessä rauhoittava tyynysuihke. Paras tapa varmistaa tuottelias päivä on hyvä yöuni, ja tämä tyynysuihke helpottaa nukahtamista. Jos et ole ennen kokeillut valmistaa itsellesi tyynysuihketta, kokeile käyttää sitruksista Bergamotia ja maanläheistä Clary Sagea. Ne molemmat sekoittuvat hienosti Vanillaan. Voit suihkia öljytuoksusekoitusta tyynyliinasi sisään tai sumuttaa sitä sänkyvaatteillesi.

Lavender-, Patchouli- ja Sacred Sandalwood  -öljypullot

 

Miten voin käyttää Vanillaa kauneudenhoidossa?

Meidän eettisesti hankittu Vanilla-oleohartsimme tuoksuu vaniljapavuilta, mutta koska se on valmistettu kookosöljyä käyttäen, se on tarpeeksi hellä lisä kauneudenhoitotuotteisiin. Voit lisätä Vanillaa kasvovoiteeseen tai hiustenhoitoaineeseen. Erityisen ihana idea on laittaa sitä kasvojenhoitotuotteisiin iltaisin.  Alapuolella on vaniljantuoksuisen vartalovoin ohje. Tämä vartalovoi tekee ihostasi uskomattoman pehmeän.

Ainesosat

 • 250 g orgaanista kookosöljyä
 • 250 g kookosvoita (mielellään luomua)
 • 15 tippaa Vanilla-oleohartsia

Ohjeet

 1. Sulata kookosöljy ja kookosvoi paistinpannulla keskilämmöllä. Anna sulaa nesteeksi. Tämä kestää noin 4-5 minuuttia.
 2. Kaada kulhoon ja laita jäähtymään jääkaappiin 30-45 minuutiksi. Älä anna kovettua.
 3. Sekoita mukaan Vanilla-oleohartsi.
 4. Käytä käsikäyttöistä sähkövispilää kunnes seokseen muodostuu kuohkeita huippuja. Tämä kestää n. 10 minuuttia.
 5. Siirrä kannelliseen astiaan. Säilytä huoneenlämpötilassa (älä anna seoksen sulaa tai jähmettyä).
 6. Hiero kuivalle iholle.

Vartalovoi Vanilla-oleohartsipullon kera

 

Oletko sinä tykästynyt meidän Vanilla-oleohartsiin? Kerro meille kommenttikentässä tai ota meihin yhteyttä osoitteessa mseublog@youngliving.com

Jaa

2 Kommentit

 • Mirja Poikkeus 15/04/2021 - 3:09 PM Vastaa

  Kyllä olen ihastunut ja oma lempisekoitukseni on nyt Vanilla, Frankincense ja Cedarwood. Upea tuoksuyhdistelmä

  • cehrecke 13/05/2021 - 8:25 AM Vastaa

   Onpa hienoa kuulla, että pidät tästä! 🙂

  Jätä vastaus

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  * Huomaa, että kaikki kommentit tarkistetaan, eikä niitä julkaista välittömästi. Lisäksi jotkin viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata hieman Young Livingin käytäntöjen ja menettelytapojen sekä Yhdysvaltain liittovaltion määräysten noudattamiseksi.