Bucuria Paștelui e mai deplină cu uleiurile esențiale Young Living

0 30/03/2021 - ACASĂ, Gătit, Vacanțe

Paștele este o sărbătoare tradițională și iubită în toate colțurile lumii. Fie că te bucuri de Paște datorită credinței tale, datorită căldurii razelor primăvăratice de soare și frumuseții câmpiilor pline de flori colorate, sau datorită dulciurilor delicioase asociate cu această perioadă a anului, noi cei de la Young Living sperăm că vei incorpora cu bucurie uleiurile noastre esențiale în festivitățile tale de Paște cu ajutorul acestor idei interesante.

 

Amestecuri florale de uleiuri esențiale pentru bucuria pascală

Paștele a fost întotdeauna la fel de sinonim cu primăvara ca frumoasele flori înflorite. Paștele acesta, pregătește câteva amestecuri florale pentru a le utiliza în casă și pentru a invita miresmele sezonului în cotidianul tău. Acestea îți vor oferi o atmosferă inspirațională și înălțătoare pentru lunile pline de soare care urmează. Printre uleiurile noastre preferate florale de la Young Living se numără elegantul Rose, un ulei bogat, benefic pentru piele, care necesită 10 kg de petale de trandafiri pentru fiecare 5 ml de ulei, și reconfortantul Ylang Ylang, un ulei hidratant cu o aromă dulce și plăcută. Încearcă amestecurile de mai jos pentru a-ți infuza casa sau cosmeticele cu un impuls floral, sau creează-ți propriul parfum personalizat.

Dimineața de Paște

Uleiul esențial Rose pentru Paște

Buchet pascal

Uleiul esențial Ylang Ylang pentru Paște

Binecuvântări pascale cu uleiuri spirituale

Uleiurile esențiale au fost utilizate în mod tradițional de mii de ani, iar culturi precum egiptenii antici, perșii, romanii și israeliții au documentat utilizarea uleiurilor și au făcut referințe la uleiurile esențiale găsite în Biblie. În unele țări, Paștele e un eveniment foarte spiritual pentru milioane de oameni, deci de ce să nu contribui la practicile tale de acest Paște cu ajutorul uleiurilor esențiale Young Living? Fie că le utilizezi pe rând în timpul rugăciunii sau le amesteci pentru a-ți înălța conștientizarea spirituală, produsele din setul nostru Oils of Ancient Scripture, care conține 10 uleiuri, extrase din cele mai importante plante, materiale și rășini din Biblie, îți vor îmbunătăți cu siguranță experiența pascală. De la Cassia, care în mod istoric a reprezentat un ingredient cheie în uleiul templului, până la uleiurile recunoscute pe scară largă ca Frankincense (tămâia) și Myrrh (smirna), îți recomandăm să introduci aceste uleiuri în sărbătorile tale de primăvară pentru o binecuvântare pascală reală.

Setul Oils of Ancient Scripture

Delicii pentru o sărbătoare specială de Paște

În fiecare an, magazinele sunt pline de dulciuri, deoarece sunt pregătite pentru sărbătorile de Paști. Mai jos, îți prezentăm o rețetă care îți va încânta cu siguranță papilele gustative, în timp ce îți oferă o alternativă sănătoasă la ouăle de Paște din ciocolată și introduce uleiurile incredibile Plus în viața ta. Această rețetă delicioasă a prăjiturii Rocky Road este un desert ușor de preparat, potrivit pentru întreaga familie.

Prăjitură Rocky Road

Rețetă sănătoasă pentru prăjitura Rocky Road

Ingrediente

 • 200 g curmale fără sâmburi
 • 70 g praf de cacao pură
 • 350 ml ulei de cocos topit
 • vârf de sare de mare (opțional)
 • 2-6 picături de ulei esențial de Orange+ sau Tangerine+ (după gust)
 • 75 g nuci tăiate în bucățele
 • 75 g nuci pecan și / sau nuci de macadamia tăiate în bucățele
 • 30 g fructe goji (opțional)
 • mână de mini bezele
 • mână de bucățele de ciocolată (opțional)

Mod de preparare

 1. Așează curmalele într-un vas de sticlă mediu, toarnă apă clocotită peste ele și lasă-le să stea aproximativ 5 minute pentru a le înmuia. După ce s-au înmuiat, scurge-le și pune-le într-un robot de bucătărie cu uleiul de cocos topit, pudra de cacao, sarea de mare și uleiul Orange+ sau Tangerine+.
 2. Se amestecă bine până când amestecul este bine combinat și moale. Apoi gustă și mai adaugă ulei Orange+ sau Tangerine+ dacă dorești.
 3. Transferă amestecul într-un castron mare și adaugă nucile tăiate, bezelele și bucățelele de ciocolată înainte de a amesteca bine cu mâna. Apoi, întinde amestecul într-o tavă de copt sau într-un recipient de sticlă.
 4. Așează tava în frigider pentru ca să se răcească și să se întărească. După ce se întărește prăjitura Rocky Road, porționeaz-o și servește-o imediat sau acoper-o și păstreaz-o timp de până la o săptămână în frigider.

 

 Cum plănuiești să incorporezi uleiurile esențiale Young Living în Sărbătoarea de Paște de anul acesta? Scrie-ne în comentarii sau contactează-ne la: mseublog@youngliving.com

Distribuire

Niciun comentariu

Scrie un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Reține că toate comentariile sunt moderate și nu vor fi publicate imediat. De asemenea, unele postări pot fi modificate puțin sau pot fi șterse pentru a asigura conformitatea cu Politicile și procedurile Young Living și cu legislația în vigoare.