Uleiurile esențiale în camera copilului

0 16/09/2019 - ACASĂ, Copii

Când iubești uleiurile esențiale, vrei să le împărtășești cu întreaga familie-inclusiv cu cei mai noi membri!  Uleiurile esențiale sunt fantastice pentru copii și nou-născuți, dar este important să folosești uleiurile într-un mod care e sigur pentru sistemele lor sensibile.  În acest blog, vom răspunde la cele mai importante întrebări pe care le ai despre cum să-i ajuți pe cei mici să descopere beneficiile uleiurilor, asigurându-te că toți membri familiei tale se bucură de beneficiile uleiurilor esențiale, inclusiv cei mici.

Pot folosi uleiuri esențiale pe și în preajma bebelușului meu?

Ca părinte, este normal să îți dorești să îți ajuți bebelușul să-și înceapă viața în cel mai bun mod posibil, ceea ce de obicei include folosirea celor mai bune produse atât pe pielea, cât și în preajma lor. În primul rând, când vine vorba de folosirea uleiurilor în preajma bebelușilor tăi, te sfătuim să consulți un medic înainte de a le folosi, mai ales dacă copilul tău nu se simte bine. Pe lângă asta, având în vedere faptul că uleiurile esențiale Young Living sunt de calitate superioară și foarte concentrate, ingerarea uleiurilor din gama Plus nu este recomandată pentru bebeluși și nici pentru cei mici. Cu toate acestea, dacă sunt folosite corect și cu prudență, cu siguranță, uleiurile esențiale pot fi introduse celor mici. Indiferent dacă aplici uleiurile esențiale pe propria piele, iar apoi îți lași bebelușul să se obișnuiască treptat cu parfumul lor sau dacă le aplici diluate pe pielea lor, folosirea uleiurilor delicate și sigure pentru sistemul sensibil al unui nou-născut, le poate oferi acestora o experiență minunată.

Mamă cu bebelușul în brațe pe canapea

Cum pot dilua uleiurile esențiale pentru a le putea aplica local pe pielea bebelușului meu?

Uleiurile de la Young Living sunt de calitate superioară, ceea ce le face foarte concentrate și, în unele cazuri, foarte puternice. Când aplici uleiuri esențiale pe pielea copilului tău, este important să pui sistemele lor sensibile pe primul loc. Astfel, diluarea intensă precum și testarea pe o zonă mică este absolut necesară. Nu există reguli stabilite pentru diluare, dar recomandăm să-i obișnuiești pe cei mici cu o cantitate mică pe o zonă mică de piele și din nou recomandăm consultarea unui medic înainte de a le folosi.

Mama și copilul folosind uleiul esențial Gentle Baby

Pot folosi uleiuri esențiale pentru baia copilului meu?

Pentru adulți, folosirea uleiurilor esențiale într-o baie fierbinte se poate asemăna cu o experiența relaxantă a unei sesiuni de spa. Cu toate acestea, când vine vorba de copii, nu recomandăm adăugarea uleiurilor esențial în apa lor de baie. În primul rând pentru că noii născuți și cei mici au tendința de a-și folosi momentul băii pentru a se juca cu apa, ceea ce ar putea duce la înghițirea uleiurilor ori chiar la pătrunderea uleiurilor esențiale în ochii lor.

Care uleiuri esențiale de la Young Living ar trebui evitate în preajma bebelușilor?

În timp ce multe dintre produsele Young Living sunt potrivite pentru a fi folosite pe și în preajma bebelușilor, mai sunt unele care nu ar trebui folosite din cauza reacțiilor adverse pe care le-ar putea provoca sistemului sensibil al celor mici. Printre acestea se numără Salvie (Sage), Salvie tămâioasă (Clary Sage)Eucalipt (Eucalyptus) – toate varietățile.

Un copil cu aromatizatorul Feather the Owl Diffuser

Care dintre produsele Young Living sunt cele mai potrivite pentru a fi folosite pe pielea și în preajma bebelușilor?

Când vine vorba de produsele Young Living potrivite pentru cei mici, nu sunt doar uleiurile de care copilul tău se poate bucura. Aromatizatorul nostru Feather the Owl Diffuser  este cel mai drăguț aromatizator dar care are avantajul de a fi un aromatizator de uleiuri esențiale, o lampă de noapte și un aparat de zgomot alb – toate într-un singur aparat!  Copilul tău se va bucura cu siguranță de Feather în camera sa, dar recomandăm introducerea difuzării gradual și delicat în preajma celor mici. De asemenea, oferim gama Seedlings®, care include loțiunea pentru bebeluși  Baby Lotion, uleiul pentru bebeluși Baby Oil, șamponul pentru bebeluși Baby Wash & Shampoo,  șervețelele umede pentru bebeluși Baby Wipes și o cremă pentru scutece Diaper Cream, toate cu o formulă ușoară și delicată, create special pentru a fi folosite pe pielea celor mici.
​ Într-un final, avem amestecul nostru de uleiuri esențiale  Gentle Baby, care este perfect pentru a fi folosit în timpul rutinei de seară a bebelușului tău. Infuzat cu uleiuri esențiale de lavandă, mușcate și ylang ylang, acest răsfăț liniștitor pentru piele poate fi aplicat înainte de plecarea copiilor tăi către tărâmul visurilor.

Colecția Seedlings® de la Young Living

Vrei să afli mai multe despre cum să-ți sprijini familia cu uleiuri esențiale și produse infuzate cu ulei? Citește blog-ul nostru despre  9 uleiuri esențiale pentru o mamă grijulie, favoritele tale, pe care ca mama trebuie să le ai, și uleiuri esențiale sigure pentru a fi folosite pentru copii atât dimineața, cât și seara – și chiar în timpul zilei.

 Cum te bucuri de uleiurile esențiale de la Young Living în preajma copilului tău? Scrie-ne în comentarii sau contactează-ne la mseublog@youngliving.com

Distribuire

Niciun comentariu

Scrie un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Reține că toate comentariile sunt moderate și nu vor fi publicate imediat. De asemenea, unele postări pot fi modificate puțin sau pot fi șterse pentru a asigura conformitatea cu Politicile și procedurile Young Living și cu legislația în vigoare.