Uleiurile esențiale în camera copilului

0 16/09/2019 - Acasă, Clipuri video, DIY, Esenciální oleje, Infografice, Toate postările

Când iubești uleiurile esențiale, vrei să le împărtășești cu întreaga familie- inclusiv cu cei mai noi membri!  Uleiurile esențiale sunt fantastice pentru copii și nou-născuți, dar  este important să folosești uleiurile într-un mod care e sigur pentru sistemele lor sensibile.  Aici poți afla tot ce trebuie să știi despre uleiurile esențiale în camera copilului!

Ca părinte, vrei să le dai copiilor tăi un început sănătos în viață.  Asta înseamnă să te îndrepți spre produse în care poți să ai încredere – și să le folosești în cel mai sigur mod pentru micuțul tău.

Uleiurile esențiale sunt fantastice pentru copii și nou-născuți, dar este important să folosești uleiurile într-un mod care e sigur pentru sistemele lor sensibile.

Aici poți afla tot ce trebuie să știi despre uleiurile esențiale în camera copilului!

Diluare

Nu există reguli stabilite pentru diluare, dar aceste rapoarte sunt un bun început.  Folosește un ulei de bază hrănitor ca și Young Living V-6 Òpentru a hrăni pielea sensibilă a nou-născutului tău și pentru a minimaliza iritația.  Aici sunt recomandările noastre pentru diluare:

0-3 luni 

Nu folosiți fără consultarea unui medic de familie experimentat cu uleiuri esențiale.

3-12 luni

8 picături de ulei de bază la 1 picătură de ulei esențial, dacă nu sunt reacții adverse, încearcă 7 picături de ulei de bază la 1 picătură de ulei esențial.

2-6 ani

3 picături de ulei de bază la 1 picătură de ulei esențial.

7-11 ani

1 picături de ulei de bază la 1 picătură de ulei esențial.

Peste 12 ani

Concentrație completă

Ghid pentru siguranță generală

Consultă un medic specialist înainte de administrarea uleiurilor esențiale, în special dacă copilul tău e bolnav.

Evită să adaugi uleiuri esențiale în baie.  Bebelușii iubesc să se joace în baie, ceea ce crește riscul ca uleiurile esențiale să fie înghițite sau să vină în contact cu ochii lor.

Uleiurile esențiale Young Living sunt puternice și foarte concentrate; ingerarea nu este recomandată pentru bebeluși.

Introdu bebelușul tău uleiurilor esențiale purtând uleiurile pe pielea ta pentru a-l ajuta să se obișnuiască cu parfumul.

Umezește aerul de lângă pătuț sau locurile de joacă și infuzează mirosuri cu un aromatizator ultrasonic la fel ca și aromatizatorul nostru Dewdrop.  Adaugă mai puțin ulei decât obișnuiești de obicei pentru a evita copleșirea năsucurilor sensibile.

Când folosești un ulei esențial, diluează-l mai mult și fă un test pe o parte a mâinii sau piciorului nou-născutului tău. Dacă nu apare nicio reacție în câteva minute, uleiul este probabil bun pentru folosire.

Uleiuri esențiale care trebuie folosite cu grijă

Unele uleiuri esențiale pot fi provocatoare pentru sistemul senzitiv al unui nou-născut.  Recomandăm atenție când folosești aceste uleiuri esențiale – sau amestecuri care le conțin – cu nou-născutul tău:*

Vetricea de Idaho, salvia, salvia tămâioasă, salvia himalaiană, eucalipt (toate varietățile)

Soluții gata de folosit

Vrei o cale ușoară de a introduce uleiurile esențiale în camera copilului tău?  Linia Young Living Seedlings are produse care sunt perfecte pentru nou-născutul tău!

Produsele gata de folosit includ loțiune, șervețele biodegradabile, cremă pentru pampers și multe altele.

Ingredientele sunt bazate pe plante, fără aditivi duri.  Este o îngrijire delicată pentru nou-născutul tău, de la creșa Mamei Natură la a ta.

Produsele sunt infuzate cu amestecul de ulei esențial Gentle Baby, care este produs special pentru nou-născuți și conține lavandă, mușcată, ylang ylang, coriandru și bergamotă.

Ai întrebări adiționale despre folosirea uleiurilor esențiale cu micuțul tău?  Vorbește cu medicul tău de familie pentru ghidare personalizată.

Găsește mai multe informații pe youngliving.com/en_EU/discover/safety-guidelines.

*În timp ce unele uleiuri esențiale din această listă pot apărea în linia noastră KidScents, te rugăm să notezi că produsele noastre KidScents sunt formulate pentru copii și sunt bine diluate.  Pentru folosirea pentru nou-născuți și copii mici, recomandăm diluare adițională.


Vrei să înveți mai multe despre susținerea familiei tale cu uleiuri esențiale și produse infuzate din ulei?  Uită-te pe blogul nostru despre 9 uleiuri esențiale pentru o mamă grijulie, favoritele tale pe care mama trebuie să le aibă și uleiuri esențiale sigure pentru a fi folosite pentru copii atât dimineața,cât și seara – și chiar în timpul zilei.

Ce uleiuri esențiale folosești pentru a-ți liniști micuțul? Spune-ne în comentarii!

This post is also available in: Engleză Germană Cehă Holandês Finlandeză Suedeză Lituaniană Rusă Spaniolă Franceză Italiană Poloneză

Distribuire

Niciun comentariu

Scrie un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Reține că toate comentariile sunt moderate și nu vor fi publicate imediat. De asemenea, unele postări pot fi modificate puțin sau pot fi șterse pentru a asigura conformitatea cu Politicile și procedurile Young Living și cu legislația în vigoare.