Eteeriset öljyt lastenhuoneessa

1 16/09/2019 - Etusivu, Infograafit, KOTONA, Lapset

Jos rakastat eteerisiä öljyjä yhtä paljon me Young Livingillä, haluat luonnollisesti jakaa öljyjen ilosanomaa perheellesi, lapsesi mukaan lukien. Eteeriset öljyt voivat tehdä ihmeitä lapsille ja vauvoille, mutta on tärkeää käyttää öljyjä oikein lasten herkkien elimistöjen vuoksi. Tässä blogikirjoituksessa vastaamme kysymyksiisi eteeristen öljyjen käytöstä lapsilla ja vauvoilla.

Voinko käyttää eteerisiä öljyjä vauvallani ja vauvani ollessa lähellä?

Vanhemmat luonnollisesti haluavat antaa vauvalleen parhaan mahdollisen alun, ja se tarkoittaa monelle laadukkaiden tuotteiden käyttöä vauvan iholla ja elinympäristössä. Suosittelemme kuitenkin, että ennen kuin käytät eteerisiä öljyjä vauvallasi, ota aina yhteyttä terveydenhuollon ammattilaiseen. Tämä on tärkeää varsinkin, jos vauvasi voi huonosti. Lisäksi, koska Young Livingin eteeriset öljyt ovat korkealaatuisia ja erittäin tehokkaita, emme suosittele Plus-öljyjä vauvoille ja pikkulapsille. Varovaisesti ja oikein käytettynä voit kuitenkin tutustuttaa vauvasi eteerisiin öljyihin. Levitätpä öljyä omalle ihollesi ja annat vauvan vähitellen tottua tuoksuun tai levität sitä lapsesi iholle kunnolla laimennettuna, hellävaraisten ja lapsesi herkälle elimistölle turvallisten öljyjen käyttö voi tarjota lapsellesi upean kokemuksen.

Äiti pitää vauvaa sylissään sohvalla

Kuinka laimennan eteerisiä öljyjä niin, että niitä on turvallista käyttää vauvallani?

Young Living -öljymme ovat korkealaatuisia, joka tekee niistä erittäin tiiviitä ja joissain tapauksissa erittäin tehokkaita. Kun levität eteerisiä öljyjä lapsesi iholle, kaikista tärkeintä on ajatella lasten herkkää elimistöä, ja siksi runsasta laimentamista ja ihotestin tekemistä ei sovi unohtaa. Laimentamisen suhteen ei ole ehdottomia sääntöjä, mutta suosittelemme aloittamaan pienellä määrällä yhdellä ihoalueella. Kuten jo aikaisemmin mainitsimme, suosittelemme, että konsultoit terveydenhuollon ammattilaista ennen kuin alat käyttää öljyjä lapsellasi.

Äiti ja lapsi käyttävät eteeristä Gentle Baby -öljysekoitusta

Voinko laittaa eteerisiä öljyjäni vauvani kylpyveteen?

Aikuiset rakastavat eteerisiä öljyjä kylpyvedessä. Mitä vauvoihin tulee, emme suosittele eteeristen öljyjen lisäämistä vauvan kylpyveteen. Tämä johtuu ensisijaisesti siitä, että vauvat ja pienet lapset tapaavat leikkiä kylpiessään, mikä voi johtaa siihen, että vauva nielee öljyjä tai saa öljyjä silmiinsä.

Mitkä Young Livingin eteeriset öljyt eivät sovi vauvoilla tai vauvojen lähellä käytettäväksi?

Vaikka monet Young Livingin tuotteista soveltuvat käytettäväksi vauvoilla ja näiden lähettyvillä, suosittelemme joidenkin eteeristen öljyjen välttämistä mahdollisten haasteiden tai haittavaikutusten vuoksi, joita ne voivat aiheuttaa lapsen herkälle elimistölle. Näitä ovat mm. Sage, Clary Sage ja erilaiset Eucalyptus-öljyt.

Lapsi Feather the Owl Diffuserin kanssa

Mitkä Young Living -tuotteet sopivat parhaiten vauvoilla tai vauvojen lähellä käytettäviksi?

Young Livingillä on öljyjen lisäksi myös muita tuotteita, joista lapsesi voi hyötyä.
​ Meidän Feather the Owl Diffuserimme on hirveän söpö ja se toimii sekä ilmankostuttimena, tuoksudiffuuserina, yövalona ja valkoista kohinaa tuottavana laitteena. Ei ole epäilystäkään, ettekö vauvasi rakastaisi sitä huoneessaan.Suosittelemme kuitenkin konservatiivisuutta öljyjen haihduttamiseen lasten, ja varsinkin vauvojen, läheisyydessä. Meillä on myös Seedlings®-sarja, jossa on Baby Lotion, Baby Oil, Baby Wash & Shampoo, Baby Wipes ja Diaper Cream. Nämä kaikki sarjan tuotteet ovat helliä, koska ne on kehitetty käytettäväksi pikkuisten iholla. Ja tietenkin valikoimissamme on myös Gentle Baby -öljysekoitus, joka on oiva tuote iltarutiinien yhteyteen. Öljysekoitus sisältää laventelin, palsamipelargonin ja tuoksuilangian eteerisiä öljyjä.

Young Livingin Seedlings®-kokoelma

Haluatko lukea lisää, miten voit ottaa perhe-elämässäsi öljyt ja öljytuotteet käyttöön? Lue blogikirjoituksemme 9 hyvinvointivinkkiä äideille ja isille, jossa listamme vanhempien suosikkiöljyjä.

Miten sinä käytät Young Livingin eteerisiä öljyjä vauvasi ollessa lähellä? Kerro meille kommenttikentässä tai ota meihin yhteyttä osoitteessa mseublog@youngliving.com

Jaa

Ei kommentteja

Jätä vastaus

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

* Huomaa, että kaikki kommentit tarkistetaan, eikä niitä julkaista välittömästi. Lisäksi jotkin viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata hieman Young Livingin käytäntöjen ja menettelytapojen sekä Yhdysvaltain liittovaltion määräysten noudattamiseksi.