Eteeriset öljyt lastenhuoneessa

1 16/09/2019 - Eteeriset öljyt, Etusivu, Infograafit, Kaikki postaukset

Kun rakastat eteerisiä öljyjä, haluat jakaa öljyrakkauttasi koko perheelle — perheen pienimmät mukaan lukien. Eteeriset öljyt voivat tehdä ihmeitä lapsille ja vauvoille, mutta on tärkeää käyttää öljyjä oikein lasten herkkien elimistöjen vuoksi. Tässä on sinulle tietoa eteeristen öljyjen käyttämisestä lastenhuoneessa.

Vanhempana lapsesi ja hänen terveytensä ovat sinulle kaikki kaikessa. Tämä tarkoittaa turvallisten ja luotettavien tuotteiden käyttämistä — ja tällaisten tuotteiden käyttämistä oikealla tavalla.

Laimentaminen

Laimentamisohjeet tapaavat vaihdella tapauskohtaisesti, mutta näistä ohjeista on hyvä lähteä liikkeelle. Käytä kosteuttavia perusöljyjä, kuten Young Living V-6®-öljyä kosteuttamaan vauvasi herkkää ihoa ja minimoimaan ihoärsytystä. Neuvomme laimentamaan öljyjä seuraavasti:

0-3 kk ikäiset

Älä käytä lainkaan öljyjä ilman terveydenhuollon ammattilaisen, joka tietää eteerisistä öljyistä, neuvoa.

3-12 kk ikäiset

8 perusöljytippaa 1 tippaan eteeristä öljyä; jos ihoreaktiota ei ilmaannu, kokeile laimentaa 7 perusöljytippaa 1 tippaan eteeristä öljyä.

2-6 -vuotiaat

3 tippaa perusöljyä yhteen 1 tippaan eteeristä öljyä.

7-11 -vuotiaat

1 tippaa perusöljyä 1 tippaan eteeristä öljyä.

Yli 12-vuotiaat

Seuraa etiketin sisältämiä ohjeita.

Yleiset turvallisuusohjeet

Ennen kuin käytät eteerisiä öljyjä vauvallasi, ota aina yhteyttä terveydenhuollon ammattilaiseen. Tämä on tärkeää varsinkin, jos vauvasi on sairas.

Vältä eteeristen öljyjen lisäämistä kylpyveteen. Vauvat nauttivat veden läiskyttämisestä, ja siksi kylpyvettä saattaa helposti joutua heidän silmiinsä tai suuhunsa.

Young Livingin eteeriset öljyt ovat vahvoja ja tiiviitä, eikä lasten vauvojen tulisi niellä niitä.

Kun itse levität omalle ihollesi eteerisiä öljyjä, vauvasi tottuu niiden tuoksuun.

Kosteuta ilmaa vauvan leikkikehän ympärillä ja laita öljyjä esimerkiksi Dewdrop-diffuuseriin. Laita diffuuseriin kuitenkin vähemmän öljyä kuin normaalisti laittaisit.

Ennen kuin levität öljyä vauvasi iholle, laimenna eteerinen öljy kunnolla ja tee ihotesti vauvasi käden tai jalan iholla.

Eteerisiä öljyjä kannattaa käyttää varovasti

Jotkut eteeriset öljyt saattavat olla liikaa vauvan herkälle elimistölle. Suosittelemme erityistä varovaisuutta, mikäli aiot käyttää seuraavia öljyjä tai öljysekoituksia vauvallasi:*

Idaho Tansy, Hyssop, Sage, Clary Sage, Wintergreen, Eucalyptus (kaikki eukalyptukset)

Valmiit käytettäväksi

Etsitkö helppoa tapaa tuoda eteeriset öljyt lastenhuoneeseen? Young Living Seedlings -sarja on luotu vauvasi tarpeet mielessä.

Tämä sarja sisältää mm. voiteita ja öljyjä.

Ainesosat ovat kasvipohjaisia eikä niissä ole kovia lisäaineita. Sarjan tuotteet hoitavat vauvaasi ja hänen ihoaan hellästi.

Seedling-tuotteissa on Gentle Baby -öljysekoitusta, joka sisältää eteerisiä laventeli-, korianteri-, bergamotti-, tuoksuilangia- ja palsamipelargoniöljyjä.

Haluatko tietää lisää eteeristen öljyjen käytöstä vauvoilla ja lapsilla? Käänny terveydenhuollon ammattilaisen puoleen ja kysele häneltä lisää.

Voit lukea myös lisää youngliving.com/fi_FI/discover/safety-guidelines.

*Vaikka listallamme voi olla myös öljyjä, joita on käytetty KidScents-sarjassamme, huomaa, että KidScents-tuotteet on valmistettu lapsille ja ne sisältävät huolella laimennettuja öljyjä. Mikäli käytät öljyjä vauvoilla tai hyvin pienillä lapsilla, suosittelemme sinua laimentamaan öljyt kunnolla.


Haluatko lukea lisää, miten voit ottaa perhe-elämässäsi öljyt ja öljytuotteet käyttöön? Lue blogikirjoituksemme, johon olemme keränneet äitien ja isien YL-suosikkituotteita, joista koko perhe hyötyy.

Mitä öljyjä sinä tapaat käyttää pikkuisillasi? Kommentoi ja kerro!

This post is also available in: englanti saksa tsekki hollanti ruotsi liettua romania venäjä espanja ranska italia puola

Jaa

Ei kommentteja

Jätä vastaus

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

* Huomaa, että kaikki kommentit tarkistetaan, eikä niitä julkaista välittömästi. Lisäksi jotkin viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata hieman Young Livingin käytäntöjen ja menettelytapojen sekä Yhdysvaltain liittovaltion määräysten noudattamiseksi.