7 feluri în care Peace & Calming e vrednic de renumele său

0 23/09/2019 - Descoperă uleiurile esențiale, Produse YL, ULEIURI ESENȚIALE, YOUNG LIVING

Trăiește în sfârșit viața pe care vrei să o trăiești.  Această listă explică pentru ce este utilizat amestecul nostru de uleiuri esențiale Peace & Calming   și oferă de asemenea câteva rețete și sugestii utile cu privire la felul în care aroma sa calmantă te poate acompania într-o zi stresantă și îți poate hrăni pielea.  Fie că vrei să creezi un cămin mai primitor, să implementezi o rutină odihnitoare de seară sau doar vrei să găsești un mod de a trăi în prezent, Peace & Calming te poate ajuta să atingi aceste țeluri!  Noua adiție este roll-on-ul Peace & Calming, prediluat cu ulei de nucă de cocos fracționat și ușor de aplicat cu o bilă cu role inclusă, această formulă este gata să funcționeze oricând și oriunde ești.

Pentru parfumuri personalizate

Dilema: Loțiunile și parfumurile conțin mirosuri care pot fi prea puternice și îți pot afecta simțurile.

Cum să utilizezi amestecul Peace & Calming:

Peace & Calming este un amestec delicat și dulce de Ylang Ylang, Orange, Tangerine, Patchouli și Blue Tansy, specific și sofisticat, și totuși destul de delicat ca să nu îți copleșească simțurile.

Utilizează roll-on-ul Peace & Calming ca parfum pe încheieturi și pe gât după cum dorești pentru a crea efectele senzoriale perfecte.

Adaugă picături la o loțiune neparfumată până găsești amestecul personalizat perfect pentru tine.

Pentru o piele fără strălucire

 Dilema: Poate nu dormi bine sau poate te simți obosit/ă la muncă.  Oricare ar fi motivul, pielea ta și-a pierdut strălucirea sănătoasă.

Cum să utilizezi amestecul Peace & Calming:

Munca, îngrijirea copiilor și timpul pot afecta pielea ta. Peace & Calming include uleiurile esențiale ale Young Living, Orange și Blue Tansy, care ajută la reducerea apariției petelor și îți hidratează pielea,  în special când sunt adăugate într-o loțiune pentru față.

Adaugă o picătură de Peace & Calming la loțiunea ta de noapte pentru față pentru a-i oferi tenului tău îngrijirea și odihna necesară impulsionându-ți rutina prin acestea.

Fă un pulverizator pentru față cu 57 de ml de apă și cu 10 picături de ulei esențial Peace & Calming pentru a-l utiliza de câte ori vrei să îți reîmprospătezi tenul obosit.

Pentru o rutină de destindere pentru copii

Dilema:  Copiii sunt moftoroși, nu vor să doarmă la amiază sau doar au puțin prea multă energie.

Cum să utilizezi amestecul Peace & Calming:

Creează o rutină de relaxare pentru copiii tăi pentru momentele în care aceștia sunt suprastimulați sau e timpul lor de somn.

În primul rând, dă-le tălpile cu roll-on-ul Peace & Calming.

Apoi exersează cu ei câteva metode simple de stretching sau yoga de bază în timp ce utilizezi Peace & Calming în unul din aromatizatoarele noastre.

Practicarea acestor ritualuri și învățarea copiilor anumite procese prin care ei se pot relaxa, îi poate ajuta să își regleze propriile emoții și propria energie.

Pentru zile dificile

 Dilema:  Munca a fost stresantă, copiii sunt neastâmpărați și ai fost blocat/ă în trafic timp de o oră.  Câteodată poate fi dificil să treci peste zi.

Cum să utilizezi amestecul Peace & Calming:

Ia o pauză pentru a te centra, cu o baie fierbinte, infuzată cu Peace & Calming.  Adaugă 5 picături de Peace & Calming și 5 picături de ulei esențial Copaiba la jumătate de cupă de sare Epsom apoi adaugă sarea în apa de baie pentru a te relaxa.  Îngrijirea personală este foarte importantă și e vital să îți faci timp pentru tine pentru a te destinde și pentru a scăpa de sentimentele stresante. Acest lucru poate face diferența într-o zi dificilă.

Pentru înțelegere

Dilema: Câteodată e dificil să îți limpezești mintea și să trăiești momentul.

Cum să utilizezi amestecul Peace & Calming:

Viața poate trece repede, și e ușor să devii atât de distras/ă încât nu îți mai faci timp să apreciezi ceea ce e chiar în fața ta.  Aplică o picătură de Peace & Calming direct pe piept și închide ochii.  Respiră adânc și rar și echilibrează-te.  Dacă începi să te simți distrat/ă, concentrează-te pe mirosul uleiului Peace & Calming pentru a te ajuta să rămâi prezent/ă.

Pentru un mediu revigorant în căminul tău

 Dilema:  De la animale de companie la vase și haine murdare, nimic nu perturbă ambianța pașnică a căminului tău mai mult ca un miros neplăcut.

Cum să utilizezi amestecul Peace & Calming:

Utilizează un aromatizator pentru a răspândi mirosul revigorant și pur al uleiului Peace & Calming în căminul tău.

Peace & Calming ajută la eliminarea mirosurilor neplăcute și va face atmosfera din casa ta mai primitoare- un loc în care tu și familia ta veți petrece timp împreună cu drag.

Uleiurile esențiale Orange și Tangerine aduc un miros luminos, proaspăt, care crează un mediu energetic.  Uleiurile esențiale Patchouli, Ylang Ylang și Blue Tansy au miresme subtile, calmante, care dau un sentiment profund de pace oricărui spațiu.

Acest amestec revigorant pentru aromatizator combină Peace & Calming cu bergamotă, lavandă și mentă verde pentru a crea cele mai bune miresme în căminul tău.

Amestec pentru aromatizator `Revigorează camerele`:

3 picături de Peace & Calming

3 picături de ulei Bergamot

2 picături de ulei Lavender

1 picătură de ulei Spearmint

Pentru rutina ta de seară

Dilema: Mintea îți aleargă și nu poți adormi.

Cum să utilizezi amestecul Peace & Calming:

Începe să difuzezi Peace & Calming pentru a crea atmosfera odihnitoare de care ai nevoie.

Apoi, utilizează o combinație de Peace & Calming și Young Living V-6®  sau ulei de cocos pentru a-ți face un masaj la mâini și la picioare.  Respiră adânc și ritmic pentru a te pregăti pentru odihnă și relaxare.

O rutină de seară ca aceasta, cu Peace & Calming, este o modalitate minunată de a te pregăti pentru un somn mai odihnitor.

Dacă această postare te-a ajutat, credem că îți va plăcea să afli mai multe despre alte amestecuri de uleiuri esențiale și cum te pot ajuta.  Începe să citești mai multe despre unul din cele mai populare amestecuri ale noastre, Stress Away!


Care e modalitatea ta favorită de a adăuga Peace & Calming zilei tale?

Spune-ne în comentarii!

Distribuire

Niciun comentariu

Scrie un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Reține că toate comentariile sunt moderate și nu vor fi publicate imediat. De asemenea, unele postări pot fi modificate puțin sau pot fi șterse pentru a asigura conformitatea cu Politicile și procedurile Young Living și cu legislația în vigoare.