Știința și Arta difuzării uleiurilor esențiale

0 10/09/2019 - Folosind uleiuri esențiale, ULEIURI ESENȚIALE

Mintea noastră creează legături puternice între parfum și emoțiile noastre, împrejurări sau amintiri.  Difuzarea uleiurilor esențiale e o cale simplă dar eficientă de a accesa acele legături.  Poate de asemenea ajuta la crearea unor amintiri și experiențe noi și pozitive.


Inhalarea directă a uleiurilor esențiale

Poți deschide o sticlă de ulei esențial și să inhalezi sau să pui câteva picături pe palmă, să-ți freci mâinile și apoi să-ți pui mâinile în jurul nasului și gurii și să inhalezi.  Poți chiar să adaugi câteva picături într-un bol cu apă fierbinte (care nu fierbe) și să inhalezi vaporii.

Difuzarea uleiurilor esențiale

Deoarece difuzarea distribuie moleculele de ulei esențial în aer într-un mod atât de eficient, este un mod excelent de a maximiza proprietățile benefice ale uleiurilor esențiale.  Există o mulțime de moduri diferite de a difuza, așa că să vorbim despre cele mai eficiente metode.  Este important de reținut că pentru uleiurile esențiale care se supraîncălzeșc, utilizând lămpi cu aromă sau lumânări pot face uleiurile mai puțin benefice, deci să ne concentrăm asupra diferitelor metode de difuzie cu aer rece.


Aromatizatoarele ultrasonice

Difuzarea ultrasonică combină avantajele unui umidificator, purificator de aer, pulverizator și difuzor pentru aromă într-unul, creând un amestec de uleiuri esențiale și apă în milioane de microparticule și dispersând-le în aer.  Young Living are câteva aromatizatoare ultrasonice cu caracteristici pe care membrii noștri le iubesc, cum ar fi:

Aromatizatorul Desert Mist Young Living este un aromtizator nou, personalizat, creat să arate ca o vază frumoasă și elegantă.  Designul este caracterizat de un model marocan romantic, care  conferă un aspect exotic locuinței sau biroului tău.  Funcționează ca un umidificator, pulverizator și aromatizator într-un singur produs ușor de utilizat. Aromatizatorul Desert Mist oferă de asemenea și setări multiple– mod maxim, minim și intermitent– Pentru a pătrunde în casă sau în birou timp de până la 10 ore de aromă minunată. Aromatizatorul Desert Mist este proiectat pentru a funcționa mai mult și pentru a oferi mai multe caracteristici, astfel încât să-ți poți personaliza experiența aromată indifferent de dispoziția ta. Oferă 10 opțiuni de lumină colorată cu LED-uri, inclusiv un mod pâlpâitor, similar unei lumânări.  Cu designul său frumos, acest difuzor elegant se va potrivi în orice decor de domiciliu sau de birou.

Cu designul său elegant și plăcut pentru decor, aromatizatorul Aria este perfect pentru iubitorii de spa sau yoga și combină tehnologiile de ultimă oră pentru aromatizatoare cu o varietate de caracteristici utile.  Telecomanda inclusă îți permite să alegi dintr-o selecție de sunete liniștitoare, încorporate sau să te bucuri de lumini LED multicolore.  Cu boxele încorporate, poți conecta propriul dispozitiv muzical și te poți bucura de muzica dorită.

Aromatizatorul Lantern creat cu metal rafinat și detalii din sticlă funcțioanează de asemenea și ca umidificator si pulverizator și este unul din cele mai versatile aromatizatoare oferite de Young Living.  Cu timp de funcționare mai lung și cu 11 elemente de luminare, incluzând un mod atrăgător tip lumânare licăritoare, aromatizatorul Lantern este complementul perfect pentru orice decor sau întâlnire.

Aromatizatorul Dewdrop este un aromatizator, umidificator și pulverizator toate într-un produs simplu de folosit.  Cu două butoane pentru a controla separat setările de alimentare și lumină, 11 opțiuni de lumină colorată cu LED-uri, inclusiv un mod pâlpâitor, similar unei lumânări, și cronometre de difuziune cu 5 și 8 ore plus un cronometru de 10 ore cu un mod intermitent. Aromatizatorul Dewdrop adaugă o notă de eleganță spațiului de acasă, de birou sau de expoziție, umplând aerul cu parfumul de calitate al uleiurilor esențiale.

Salută cel mai drăguț aromatizator de uleiuri esențiale de până acum: Feather the Owl.  Acest aromatizator ultrasonic exclusivist, proiectat special, funcționează ca un umidificator, aromatizator, lampă de noapte și un generator de zgomot alb – totul într-unul singur!  Ușor de folosit, Feather the Owl include moduri de difuzare multiple de la minim la maxim, 10 opțiuni de luminare tip LED și 5 opțiuni pentru sunete cu zgomot alb.


Aromatizatoare pentru drum

Răspândește mirosul uleiurilor tale preferate oriunde cu USB Diffuser de la Young Living.  Îl poți utiliza cu calculatorul sau în mașină și îl poți lua cu tine în timpul călătoriilor- difuzorul USB compact și silențios este ușor de transportat!  Poți seta intervalul de aromatizare să fie de 10, 30 sau 60 de secunde.

Aromatizatorul nostru Car Vent, simplu și stilat- disponibil în nuanțele roz auriu și gri- folosește pernițe de vată care absorb uleiurile și aerul condiționat sau căldura din ventilatoarele tale pentru a-ți umple mașina cu beneficiile aromatice ale uleiurilor esențiale. Perfect pentru a transforma călătoria ta într-o experiență pe care nu o vei uita niciodată!


Care este aromatizatorul tău preferat Young Living?  Împărtășește cum aromatizezi amestecurile tale preferate în comentarii!

Distribuire

Niciun comentariu

Scrie un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Reține că toate comentariile sunt moderate și nu vor fi publicate imediat. De asemenea, unele postări pot fi modificate puțin sau pot fi șterse pentru a asigura conformitatea cu Politicile și procedurile Young Living și cu legislația în vigoare.