Orange – vrolijkheid in een flesje

1 07/10/2020 - Alle berichten, Startpagina, Thuis

Iedereen houdt van sinaasappels. Het is dan ook geen verrassing dat Orange een zeer populaire olie is.

Sinaasappelolie kan op ontelbaar veel manieren gebruikt worden en is daardoor één van de meest veelzijdige oliën van Young Living. Men denkt bij sinaasappelolie vaak aan de volgende drie woorden: zoet, vrolijk en warm. Daar sluiten wij ons bij aan! Sinaasappelolie zorgt vooral in de donkere maanden en tijdens de feestdagen voor een gezellige sfeer. We hopen dat je in deze blogpost nieuwe ideeën voor het gebruik van sinaasappelolie opdoet. Een Young Living-lid zei het volgende: “De sinaasappel is mijn ware liefde” en daar zijn wij het helemaal mee eens! 

Dus; één ingrediënt, ontelbaar veel gebruiken! In deze blogpost vertellen we je meer over deze gebruiken. Slechts enkele druppels Orange  kunnen een ruimte vullen met een warme geur, vermoeide huid laten stralen en een zoete noot toevoegen aan schoonmaakproducten. Laten we eens kijken waar Orange voor gebruikt wordt: 


1: Verstuivermelange voor een vrolijke dagCitrus Fresh 15 Ml Essential Oil Bottle Christmas Spirit 15 ml Essential Oil Blend

Sinaasappelolie maakt deel uit van onze populaire Young Living Citrus Fresh®, een melange met een verkwikkende geur. De zoete geur van sinaasappelolie past perfect bij de geur van tangerine, mandarijn, grapefruit, citroen en groene munt. Deze melange zal je smaakpapillen gegarandeerd prikkelen! 

2: Het ultieme kerstgevoel 

Sinaasappelolie maakt deel uit van de meeste wintermelanges en dus ook van Christmas Spirit. Houd deze olie dan ook zeker bij de hand als je in juli ineens overspoeld wordt door een verlangen naar kerst. Het is nooit te vroeg! 

Peace And Calming 5 ml Essential Oil Bottle

Peace And Calming II 5 ml Essential Oil Bottle

3: Rust en kalmte 

Sinaasappelolie is een belangrijk ingrediënt in Peace & Calming en Peace & Calming II. De vrolijke geur past perfect in deze zachte melanges. 

4: Stralen maar! Is sinaasappelolie goed voor de huid?

Wist je dat Orange de huid er beter uit kan laten zien? De olie is vooral perfect voor de vette huid en mag dus niet in je huidverzorgingsroutine ontbreken. Onthoud wel dat deze olie lichtgevoeligheid kan veroorzaken, zorg er dus voor dat je tot twaalf uur na gebruik de zon vermijdt. 

5: Verwijder make-up op natuurlijke wijze 

Vermijd het gebruik van schadelijke ingrediënten op de tere huid van het gezicht door een flesje Orange bij de hand te houden. Reinig het gezicht en geniet van een stralende huid door een combinatie van een basisolie en sinaasappelolie te gebruiken. 

6: Citrus als parfum

Orange ruikt als de eerste dagen van de lente en is dus perfect als dagelijks parfum.
Breng een druppel Lavender en een druppel Orange aan op de polsen om van de kalmerende en verkwikkende geur te genieten.
 

7: Masseer spieren en gewrichten 

Het is geen geheim dat lichamelijke inspanning goed is voor de gezondheid, maar soms kan deze inspanning kramp en spierpijn veroorzaken. Je kunt dit verlichten door Orange in te masseren op gevoelige plekken.  

8: Geniet van de geur van citrus 

Verstuif Orange alleen of in een melange om een schone, vrolijke geur te verspreiden. Perfect voor in ruimtes met een muffe geur. 

9: Combineer met Thieves®-schoonmaakproducten 

Thieves Household Cleaner is onmisbaar in huis en kan gebruikt worden om deurklinken op te blinken of de gootsteen grondig te reinigen. Geef dit schoonmaakmiddel een frisse geur door enkele druppels Orange toe te voegen

10: Een zoet ontbijt 

Voeg enkele druppels Orange+  toe aan melk, ontbijtgranen of yoghurt om de dag op de juiste manier te beginnen. Voeg gedurende de dag enkele druppels Orange+ toe aan water voor een heerlijke smaak. 

 


Hoe gebruik jij Orange en hoe dol ben je op deze olie? Laat het ons weten in een reactie of neem contact op via mseublog@youngliving.com  

 

 

 

  

This post is also available in: Engels Duits Tsjechisch Fins Zweeds Litouws Roemeens Russisch Spaans Frans Italiaans Pools Portugees, Portugal

Deel

Geen berichten

Reageer

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

* Let op: alle berichten worden gemodereerd en niet onmiddelijk weergegeven. Berichten kunnen in overeenstemming met het beleid en de richtlijnen van Young Living en de federale regelgeving enigszins aangepast of verwijderd worden.