Den eteriska oljan Orange – riktigt frisk och fräsch

0 04/10/2020 - Alla inlägg, At Home, Essential Oils, Eteriska Oljor, Gör-det-själv, Hem, Informationsgrafik, Själ och sinne, Tillbaka, Välbefinnande`

Vi har nog alla älskat apelsiner sedan vi var små, så det kommer inte som en överraskning att den eteriska oljan Orange är en riktigt populär produkt.

Frisk och fräsch och med många användningsområden är det här en av de mest användbara oljorna i Young Livings utbud. Tre ord används ofta för att beskriva den eteriska oljan Orange: söt, frisk och varm. Det räcker för oss! Oljan Orange skapar en underbar stämning, särskilt på vintern och julen.  Vi hoppas att du hittar något nytt i den här korta guiden. En Young Living-medlem berättade: ”Jag älskar verkligen apelsiner”, och det låter helt rätt i våra öron! En ingrediens, otaliga användningsområden! Nu ska vi gå igenom några sätt att använda denna härliga olja. 

Sammanfattningsvis vill vi säga att bara ett par droppar Orange omedelbart värmer upp ett rum, förbättrar trött hud, ger städprodukterna en söt doft av citrus och mycket, mycket mer! Nu tar vi oss en närmare  titt på vad oljan Orange används till:

Citrus Fresh 15 Ml Essential Oil Bottle Christmas Spirit 15 ml Essential Oil Blend1: Förbättra dagen med en glädjande blandning i doftspridaren

Den eteriska oljan Orange finns i vår egen blandning Young Living Citrus Fresh® som är fullproppad med uppfriskande dofter. Här blandas söt apelsinolja med tangerin, mandarin, grapefrukt, citron och grönmynta som nästan kittlar smaklökarna!  

2: Känn julstämningen med Christmas Spirit 

Eterisk apelsinolja ingår i många olika vinterblandningar, däribland Christmas Spirit. Ha denna olja nära till hands utifall du känner för en juldoft i juli! Det är aldrig för tidigt! 

3: Njut av Peace & Calming

Orange är en av huvudingredienserna i Peace & Calming och Peace & Calming II och ger dessa milda blandningar en glädjande doft. 

4: Få mer lyster – många frågar: är oljan Orange bra för huden?

Peace And Calming 5 ml Essential Oil Bottle

Peace And Calming II 5 ml Essential Oil Bottle

Visste du att den eteriska oljan Orange kan göra huden slät? Den passar också bra på fet hud så se till att använda denna olja i dina hudvårdsprodukter. Det är dock viktigt att komma ihåg att oljan är ljuskänslig, så håll dig borta från solen i 12 timmar efter att du har använt den.  

5: Ta bort sminket på ett naturligt sätt

Det finns ingen anledning att använda stark sminkborttagning när det går lika bra med den eteriska oljan Orange. Tvätta ansiktet och främja strålande hud med en blandning av en basolja och oljan Orange.  

6: Dofta gott av citrus 

Den eteriska oljan Orange doftar verkligen av vår så varför inte bära med dig doften överallt? Ta en droppe var av Lavender och Orange på handlederna och tinningarna för att njuta av en rogivande och upplyftande doft.

7Massera musklerna och lederna

Det är ingen hemlighet att träning är bra för hälsan, men träningsvärken efteråt kan göra att man får kramp i musklerna. Ta hand om musklerna och massera in den eteriska oljan Orange på ömma områden.  

8Njut av en frisk och ren doft av citrus 

Sprid den eteriska oljan Orange i en av våra eleganta doftspridare för att skapa en ren och glädjefylld stämning. Passar särskilt bra i rum med instängd luft. 

9: Piffa till ditt Thieves®-rengöringsmedel 

Thieves Household Cleaner kan användas på allt från dörrhandtag till smutsiga diskhoar. Tillsätt en söt doft av citrus i rengöringsmedlet med några droppar av oljan Orange.

10: Gör frukosten lite sötare

Tillsätt några droppar Orange Plus i mjölk eller yoghurt för att starta dagen på bästa sätt. Tillsätt några droppar av oljan Orange Plus i ett glas vatten för att ge det mer smak. 

 


Hur brukar du använda Orange och hur mycket älskar du den? Kommentera nedan eller mejla oss på mseublog@youngliving.com  

 

 

  

This post is also available in: Engelska Tyska Tjeckiska Nederländska Finska Litauiska Rumänska Ryska Spanska Franska Italienska Polska Portugisiska, Portugal

Dela

Inga kommentarer

Lämna svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

* Observera att alla kommentarer modereras, därför visas de inte direkt. Dessutom kan vissa inlägg ändras en aning eller tas bort för att överensstämma med Young Livings principer och rutiner samt tillämplig lagstiftning.