Pătează uleiurile esențiale?

0 18/10/2019 - Începător în uleiuri esențiale, Standarde și siguranță, ULEIURI ESENȚIALE

De la aromaterapie la recuperare post-antrenament, poți utiliza uleiurile esențiale în multe modalități destul de mișto.  Mușcata revitalizează aspectul pielii tale, uleiul esențial de lămâie este perfect pentru a reîmprospăta coșurile de gunoi, uleiul esențial de lavandă promovează sentimente de calm și de relaxare, și gama noastră de uleiuri esențiale Plus îți poate condimenta gătitul.  Uleiurile esențiale pure sunt o parte importantă a oricărei rutine, fie că este vorba despre îngrijirea pielii, curățenie, relaxare sau wellness în general.  Pentru a te asigura că ziua ta nu are accidente cu uleiuri esențiale, răspundem întrebărilor tale cu privire la uleiurile esențiale și dacă acestea pătează hainele sau alte materiale.

Î: Pătează uleiurile esențiale?

R: În afară de excepțiile listate mai jos, uleiurile esențiale pure nu pătează.  Datorită faptului că sunt volatile, uleiul se evaporează fără să lase pete de grăsime pe haine sau pe materiale, pete care sunt lăsate de obicei de un ulei de bază.  Uleiurile esențiale pure ale Young Living nu lasă o urmă unsuroasă.

Î: Care uleiuri esențiale pătează?

R: Deși uleiurile esențiale pure nu lasă o pată uleioasă, sunt câteva uleiuri care pot lăsa pete datorită culorii mai închise sau mai galbene de la plantele originale.  Așa că fii atent/ă când utilizezi aceste uleiuri esențiale în jurul tricoului tău alb favorit sau în jurul așternuturilor tale moștenite de la bunica.

Uleiurile care pătează datorită culorii lor naturale mai închise:

Uleiurile care pătează datorită nuanței lor naturale de galben*:

* Nuanța de galben pălește, dar îți sugerăm să eviți să le utilizezi în jurul materialelor albe.

Î: Cum pot păta aceste uleiuri esențiale?

R: Aplicarea oricăror din aceste uleiuri direct pe un material alb va lăsa o pată- ceea ce este în regulă dacă încerci să faci asta pentru un proiect de colorare.  Dacă nu plănuiești să îți colorezi tricoul, evită să faci următoarele cu aceste uleiuri:

  • Să aplici direct pe piele și apoi să te îmbraci înainte să se absoarbă uleiurile .
  • Să le adaugi în mașina de spălat.
  • Să le verși pe haine sau pe alte materiale.

Î: Cum pot să utilizez uleiurile mai închise la culoare?

R: În timp ce este adevărat că aceste uleiuri esențiale au potențialul de a păta, aceste sticluțe sunt pline de beneficii puternice.  Dacă sunt utilizate cu grijă, tu- nu hainele tale- vei străluci ca aurul!  Iată câteva moduri în care poți utiliza uleiurile mai închise la culoare:

  • Adaugă o picătură de ulei Blue Tansy în crema ta hidratantă pentru a-i dilua culoarea și pentru a ajuta la reducerea apariției petelor.
  • Difuzează uleiul Jasmine pentru a-ți umple căminul cu o aromă bogată, senzuală.
  • Combină uleiul German Chamomile cu Young Living V-6® pentru a-ți îmbunătăți masajul.
  • Fă un set de creioane pentru baie care se pot utiliza ca săpunuri.
  • Apropo, aceste uleiuri îți pot păta aromatizatorul în funcție de ulei și de cantitatea utilizată. Asigură-te că îți cureți aromatizatorul după fiecare utilizare.

Unele din amestecurile tale favorite includ uleiuri de o nuanță mai închisă care pot păta, cum ar fi Peace & Calming și Valor.  Nu uita să citești etichetele înainte de a le adăuga în mașina de spălat!

Distribuire

Niciun comentariu

Scrie un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Reține că toate comentariile sunt moderate și nu vor fi publicate imediat. De asemenea, unele postări pot fi modificate puțin sau pot fi șterse pentru a asigura conformitatea cu Politicile și procedurile Young Living și cu legislația în vigoare.