Tahraavatko eteeriset öljyt?

0 17/10/2019 - ETEERISET ÖLJYT, Etusivu, Johdatus eteerisiin öljyihin, Standardit ja turvallisuus

Eteerisillä öljyillä on monia käyttötapoja aromaterapiasta urheilun jälkeiseen palautumiseen. Puhtaita eteerisiä öljyjä voidaan käyttää ihonhoitoon, rentoutumiseen tai hyvinvoinnista huolehtimiseen. Esimerkiksi eteerinen palsamipelargoniöljy heleyttää ihoa, sitruunaöljy raikastaa ilmaa, laventeliöljy rauhoittaa ja Plus-öljyillä voi tuoda lisämakua ruokiin ja leivonnaisiin. Haluamme sinun välttävän suurimmat öljykuopat, joten olemme vastanneet kysymyksiisi eteeristen öljyjen tahraavuudesta.


K: Tahraavatko eteeriset öljyt?

V: Muutamaa alhaalla listaamaamme poikkeusta lukuun ottamatta eteeriset öljyt eivät tahraa. Toisin kun perusöljyt, eteeriset öljyt ovat volatiileja, ja siksi eteeriset öljyt haihtuvat tahraamatta vaatteita tai kankaita. Young Livingin puhtaat eteeriset öljyt eivät jätä tahraisia jälkiä.

K: Mitkä eteeriset öljyt tahraavat?

V: Vaikka puhtaista eteerisistä öljyistä ei pääsääntöisesti jää tahraista jälkeä, muutama eteerinen öljymme saattaa kuitenkin tahrata. Tämä johtuu siitä, että kasvi, josta ne on uutettu on keltainen tai väriltään tummempi. Tällaiset öljyt kannattaa pitää kaukana valkoisista vaatteista ja pöytäliinoista.

Öljyt, joista luonnollisen tumman värin takia jää tahra:

Öljyt, joista luonnollisen keltaisen värin takia jää tahra*:

*Keltainen väri haalistuu, mutta suosittelemme kuitenkin välttämään valkoisia tekstiilejä.

K: Miten eteeriset öljyt tahraavat?

V: Mikäli öljyjä läikkyy valkoisille vaatteille öljyistä jää tahra. Jos et halua batiikkivärjättyjä vaatteita, vältä seuraavia:

  • öljyjen levittämistä suoraan iholle ja vaatteiden pukemista ennen kuin öljyt ovat imeytyneet.
  • öljyjen lisäämistä pyykkiin.
  • öljyjen läikyttämistä vaatteille.

K: Miten voin käyttää tummia öljyjä?

V: Vaikka nämä eteeriset öljyt saattavat tahrata, öljyissä on kuitenkin hyödyllisiä ominaisuuksia.  Tässä on muutama tapa, joten voit käyttää tummia öljyjä:

  • Lisää tippa Blue Tansya kosteusvoiteeseesi vähentämään näppyjen näkyvyyttä.
  • Laita kotona eteeristä Jasmine-öljyä diffuuseriisi.
  • Yhdistä German Chamomile ja Young Living V-6® perusöljyâ ihanksi hierontaöljyksi.
  • Tee öljyistä kylvyssä käytettäviä liituja, jotka toimivat myös saippuana.
  • Huomaa, että nämä öljyt saattavat tahrata diffuuseria, mikäli niitä käytetään paljon. Muista puhdistaa diffuuserisi jokaisen käytön jälkeen.

Jotkut suositut tummat sekoituksemme kuten, Peace & Calmingin ja Valor, saattavat tahrata. Muista lukea öljyjen etiketit mikäli aiot laittaa öljyjä likapyykin sekaan.

Jaa

Ei kommentteja

Jätä vastaus

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

* Huomaa, että kaikki kommentit tarkistetaan, eikä niitä julkaista välittömästi. Lisäksi jotkin viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata hieman Young Livingin käytäntöjen ja menettelytapojen sekä Yhdysvaltain liittovaltion määräysten noudattamiseksi.