Începe-ți călătoria Young Living România

0 10/05/2022 - Toate postările

Young Living este o companie care încurajează și promovează bunăstarea, țelurile și abundența pentru comunitățile din întreaga lume. Compania este formată din fermieri, familii, creatori, distilatori și visători, care doresc să valorifice energia naturii pentru a îmbogăți umanitatea și pentru a încuraja folosirea uleiurilor esențiale în fiecare cămin din lume. În acest blog, vom răspunde la unele dintre cele mai frecvente întrebări cu privire la Young Living, ca să te ajutăm să obții o perspectivă mai bună asupra funcționării acestei companii inovative și pentru a-ți explica cum te poți implica și tu! Deci, ce mai aștepți?

Ce este Young Living și ce vindem?

Young Living este o companie versatilă, plină de produse unice, cunoscută și apreciată în mod special pentru uleiurile esențiale simple și amestecuri, printre care se numără celebrele uleiuri esențiale de lavandă (Lavender),  arbore de ceai (Tea Tree) și amestecul Thieves®. A fost înființată de D. Gary Young (1949 – 2018), iar de 25 de ani este pionierul mișcării moderne privind uleiurile esențiale. Astăzi, Young Living își are sediul în Lehi, Utah. Young  Living inspiră milioane de oameni de pretutindeni să experimenteze darurile naturii pentru bunăstare și să descopere oportunități noi pentru transformări pe viață, de asemenea, este liderul mondial în domeniul uleiurilor esențiale și al soluțiilor pentru un stil de viață sănătos.

Fondatorul Young Living’s , D. Gary Young, într-un câmp de lavandă

De ce ar trebui să alegi Young Living în locul unei alte companii de uleiuri esențiale?

Cel mai important motiv să alegi Young Living pentru a-ți achiziționa uleiurile esențiale este faptul că noi oferim uleiuri pure, de cea mai înaltă calitate posibilă. Cu 23 de ferme corporative și partenere implicate în distilarea uleiurilor esențiale și angajamentul nostru pentru calitate Seed to Seal® cu cei trei piloni ai săi – Aprovizionare, Știință și Standarde – depășim tot ceea ce pot oferi competitorii noștri și mărcile din supermarket, Young Living România este soluția ideală. Pe lângă toate acestea, beneficiul suplimentar la Young Living este oportunitatea de a-ți construi propria afacere ca Brand Partner Young Living. Planul de bonusare Young Living îți oferă puterea de a prelua controlul asupra viitorului tău, îți dă șansa să fii cu adevărat stăpân/ă pe timpul tău, de a profita de oportunitățile vaste de networking, de experiențe exclusive și de un puternic simț al comunității, în timp ce îți împărtășești realizările cu prietenii și familia ta.

Cum să devii Brand Partner Young Living și care sunt beneficiile pentru Brand Partners?

Să te înscrii ca Brand Partner la Young Living este foarte simplu și vine cu o varietate de beneficii, inclusiv prețuri exclusive. Brand Partners beneficiază de 24% din prețul cu amănuntul la produsele lor preferate, pot câștiga premii și produse gratuite în programul nostru de loialitate Essential Rewards și beneficiază de promoții unice. Pentru a te înscrie, pur și simplu, accesează link-ul de mai jos. Pregătește-te pentru succes cu seturile noastre Starter, optează să te alături programului nostru Esențial Rewards și începe-ți povestea Young Living astăzi!

Afiș `Alătură-te Young Living și bucură-te de 24% reducere din prețul cu amănuntul la produsele preferate!` Înscriete-te acum’

Ce este planul de bonusare de la Young Living?

Planul de bonusare de la Young Living este un plan generos și unul din cele mai bune din industrie, conceput să te ajute să ai abundență în viața ta. Odată ce începi să-ți construiești propria afacere și vei vedea beneficiile, s-ar putea să te gândești că ești pregătit/ă să împărtășești acest succes și cu alții, punând bazele pentru a deveni lider. De la `Bonusul de conducere al generației` (Generation Leadership Bonus)  – alcătuit din 6.25% din vânzările lunare globale ale Young Living și în funcție de rangul pe care tu și liderii din echipa ta îl atingeți în fiecare lună – până la `Bonusul de conducere pentru Diamond` (Diamond Leadership Bonus) care este acordat liderilor Diamond ca recompensă pentru că ajută la dezvoltarea Young Living în întreaga lume, oportunitățile sunt nenumărate.

Ce înseamnă PV și cum funcționează?

La Young Living, PV înseamnă volum personal. Multe dintre produsele de la Young Living au un volum personal (PV) care le este atribuit, iar volumul produselor vândute este reflectat în PV.  PV este una din cerințele pentru a atinge un rang în planul de bonusare și se acumulează în fiecare perioadă de comisionare. Pentru a fi eligibil/ă pentru câștiguri și bonusuri pentru enroleri, un Brand Partner Young Living trebuie să plaseze lunar o comandă de cel puțin 50 de PV. În fiecare lună, Young Living oferă o promoție PV, unde poți câștiga premii pur și simplu prin achiziționarea uleiurilor tale esențiale și a produselor tale YL preferate.

Ce este programul ER și cum funcționează?

Programul Essential Rewards de la Young Living garantează că nu rămâi niciodată fără produsele tale favorite de la Young Living. Îți livrează produsele tale favorite în fiecare lună, până la ușă, fără probleme. Essential Rewards este un program de loialitate plin de beneficii și este disponibil exclusiv pentru Brand Partners Young Living. De la costuri reduse pentru transport până la cadouri de loialitate, acest program este una dintre modalitățile prin care îi recompensăm pe Brand Partners Young Living!  Alătură-te programului de loialitate Essential Rewards în timpul procesului de înscriere ca Brand Partner nou sau accesează pagina web Essential Rewards și dă clic pe link-ul ”Înscrie-te acum!”  link. Alternativ, completează și semnează formularul din `Biroul Virtual` de la secțiunea de `Resurse pentru Brand Partners` și apoi trimite-l la adresa noastră de e-mail. Te rugăm să ții cont de faptul că formularul trebuie completat și semnat de titular.

Diagramă florală cu recompensele PV pentru 120, 190, 250, 350 și 450 PV

Ești deja un Brand Partner Young Living sau vrei să-ți începi călătoria Young Living astăzi? Scrie-ne în comentarii sau contactează-ne la mseublog@youngliving.com

SEO

Distribuire

Niciun comentariu

Scrie un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Reține că toate comentariile sunt moderate și nu vor fi publicate imediat. De asemenea, unele postări pot fi modificate puțin sau pot fi șterse pentru a asigura conformitatea cu Politicile și procedurile Young Living și cu legislația în vigoare.