Tunnelmaa pääsiäiseen Young Livingin eteerisillä öljyillä

0 30/03/2021 - KOTONA, Ruoanlaitto, Vapaapäivät

Pääsiäistä juhlitaan eri puolilla maailmaa. Suhtauduit sitten pääsiäiseen hartaana juhlana tai nautit kevään heräävästä luonnosta, pääsiäismunien maalaamisesta tai pääsiäisherkuista, voit hienosti yhdistää Young Living -öljyt pääsiäiseesi. Tässä on sinulle muutama idea:

 

Kukkaisia öljysekoituksia pääsiäistä piristämään

Pääsiäiseen kuuluut kevät ja kukat. Pääsiäisenä kun sinulla on ylimääräistä aikaa, kokeile tehdä raikas ja keväinen kukkaistuoksu sekoittamalla yhteen erilaisia kukkaisia eteerisiä öljyjä. YL-suosikkeja ovat ihoa hellivä Rose-öljy (ruusuöljy), jonka tapauksessa 5 ml:n pulloon vaaditaan 10 kilon edestä ruusun terälehtiä, sekä makealta tuoksuva ihoa kosteuttava Ylang Ylang-öljy (tuoksuilangiaöljy). Kokeile alle olevia öljysekoituksia, kun haluat tuoda kotiisi ihanan kukkaiset tuoksut tai kun ihonhoitorutiinisi kaipaa tehostusta.

Varhaisaamun öljysekoitus

Eteerinen Rose-öljy pääsiäiseenKevätkimppuöljysekoitus

Eteerinen Ylang Ylang -öljy pääsiäiseen

Pääsiäisrauhaa henkisyyttä vahvistavilla öljyillä

Eteerisiä öljyjä on käytetty tuhansien vuosien ajan ja ne mainitaan raamatussakin. Jo menneen ajan egyptiläiset, persialaiset ja roomalaiset olivat eteeristen öljyjen ystäviä. Monissa maissa pääsiäinen on uskonnollinen juhlapyhä, ja eteeriset öljyt sopivat hyvin uskonnollisia hetkiä tehostamaan. Halusit sitten käyttää öljyjä rukousharjoituksissa tai muissa henkisissä harjoituksissa Oils of Ancient Scripture -kokoelma on erinomainen näihin tarkoituksiin. Kokoelma sisältää 10 öljyä, jotka on valmistettu Raamatusta tutuista kasveista ja pihkoista. Kokoelmassa on mm. temppeleiden suitsukkeissa yleisesti käytettyä Cassiaa (kassiaöljyä), Frankincensea (olibaanihartsiöljyä) sekä Myrrhaa (mirhaöljyä). Suosittelemme lämpimästi tämän kokoelman öljyjä pääsiäisenviettoon.

Oils of Ancient Scripture -kokoelma

Pääsiäisherkkuja

Joka vuosi pääsiäistä ennen ruokakaupat täyttyvät pääsiäisherkuista. Alapuolella on herkullinen resepti, joka on hieno plus-öljyjä sisältävä vaihtoehto perinteisille pääsiäismunille. Rocky Road -reseptiä on helppo seurata ja se sopii hyvin lasten kanssa kokeiltavaksi.

Rocky Road -seos

Terveellinen pääsiäiseen sopiva Rocky Road -resepti

Ainesosat

 • 200 g kivettömiä taateleita
 • 70 g raakaa kaakaopulveria
 • 350 ml sulatettua kookosöljyä
 • Ripaus merisuolaa (vapaaehtoinen)
 • 2–6 tippaa Orange Plus- tai Tangerine Plus-öljyjä (maustamiseen)
 • 75 g hienonnettuja saksanpähkinöitä
 • 75 g hienonnettuja pekaanipähkinöitä ja/tai macadamia-pähkinöitä
 • 30 g gojimarjoja (vapaaehtoinen)
 • Kourallinen pieniä vaahtokarkkeja
 • Kourallinen valkosuklaalastuja (vapaaehtoinen)

Valmistus

 1. Laita taatelit lasikulhoon ja kaada kiehuvaa vettä niiden päälle. Anna pehmetä n. 5 minuuttia. Kun taatelit ovat pehmenneet, kaada vesi pois ja laita taatelit tehosekoittimeen kookosöljyn, kaakaopulverin, merisuolan ja Plus-öljyjen kanssa.
 2. Käytä aineksia tehosekoittimessa kovalla teholla kunnes ainekset ovat seostuneet kunnolla ja seos on pehmeää. Maista ja lisää tarvittaessa Plus-öljyjä.
 3. Siirrä seos suureen kulhoon ja lisää siihen hienonnetut saksanpähkinät, vaahtokarkit ja suklaalastut. Sekoita ainekset käsin yhteen. Levitä seos leivinpaperilla vuoratun uunipellin päälle.
 4. Laita jääkaappiin viilentymään. Kun Rocky Road on viilentynyt, leikkaa se paloihin ja tarjoille.

 

Miten sinä aiot käyttää Young Livingin eteerisiä öljyjä pääsiäisenä? Kerro meille kommenttikentässä tai ota meihin yhteyttä osoitteessa mseublog@youngliving.com

Jaa

Ei kommentteja

Jätä vastaus

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

* Huomaa, että kaikki kommentit tarkistetaan, eikä niitä julkaista välittömästi. Lisäksi jotkin viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata hieman Young Livingin käytäntöjen ja menettelytapojen sekä Yhdysvaltain liittovaltion määräysten noudattamiseksi.