Håll stilen med våra snygga träningskläder i höst

0 13/09/2021 - YL-produkter, YOUNG LIVING

Hösten har äntligen anlänt och nu när temperaturen sjunker letar vi efter ny inspiration när det gäller våra träningskläder. Young Livings klädsortiment växer snabbt och vi har fantastiska kläder och accessoarer som är perfekta när du jobbar hårt för att uppnå dina fitnessmål. I det här blogginlägget ska vi berätta om några av våra favoriter som kan bli en del av din helt nya träningsgarderob nu i höst!

Young Living-T-shirtar

Med Young Livings klädsortiment har alla chansen att få tag på våra kläder och accessoarer av hög kvalitet och stolt bära kläder med vår YL-logo! Våra underbart mjuka Young Living-T-shirtar finns tillgängliga i tre snygga färger och är gjorda av 100 % bomull. De är ett perfekt sätt att vara både bekväm och moderiktig oavsett årstid.

I damstorlekar finns T-shirtarna i färgerna lavendel och akvamarin, och i herrstorlekar finns vår grå T-shirt med ledigare passform. Alla tröjor är tillverkade i material som andas och som passar utmärkt till träning. Med de här trendiga T-shirtarna kan du visa världen att du tillhör Young Living-familjen genom att stolt bära vår Seed to Seal®-logo. Tack vare att tröjorna är så lätta fungerar de jättebra att använda i inomhusgym, eller så kan de bäras tillsammans med en av våra luvtröjor när det är kallare ute.

Young Living-T-shirtar i färgerna lavendel, akvamarin och grå

YOUNG LIVINGS LUVTRÖJOR

Eftersom julen och vintern närmar sig väljer du väl Young Livings luvtröja före några andra träningskläder? De här supermjuka och mysiga luvtröjorna är gjorda av 100 % bomull och ger dig skydd mot väder och vind medan du tränar i höst. Tröjorna finns i både blått och rosa och har en Young Living-logo. De får dig att stå ut från mängden oavsett om du är på väg till gymmet eller njuter av en joggingtur en kylig morgon. Använd tillsammans med våra omtyckta Young Living-T-shirtar och visa världen hur mycket du älskar Young Living genom dina kläder!

Young Living-luvtröjor i blått och rosa

Young Living-tröja

Vår Young Living-tröja är ett underbart vardagsplagg som du kan ha när du är ute i skogen och plockar svamp eller samlas med vänner runt en öppen eld, men den kan också vara ett snyggt extra lager till dina träningskläder. Med sin pigga, senapsgula färg passar den perfekt på hösten, och eftersom den är gjord av 90 % bomull och 10 % polyester fungerar den utmärkt som ett yttre lager att slänga på sig innan du ger dig ut för att få upp pulsen. Oavsett om det gäller en fartfylld match i parken eller en vintrig promenad så ser Young Living till att du håller dig varm!

Senapsgul Young Living-tröja

Topp-tips för oljefantaster:

Glöm inte att kombinera motion och träningskläder med dina eteriska oljefavoriter! Perfekta partner när du tränar är bland andra Cool Azul, som är fantastisk för massage efter träning, andliga Palo Santo, som kompletterar yoga på ett underbart sätt, och Eucalyptus Globulus, som kan användas på huden för att ge din hårt arbetande kropp en svalkande känsla.

Vilka Young Living-kläder ser du mest fram emot att ha med dig till gymmet? Kommentera nedan eller kontakta oss på mseublog@youngliving.com

Dela

Inga kommentarer

Lämna svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

* Observera att alla kommentarer modereras, därför visas de inte direkt. Dessutom kan vissa inlägg ändras en aning eller tas bort för att överensstämma med Young Livings principer och rutiner samt tillämplig lagstiftning.