Nesteytysideoita talveen Young Livingin avulla

0 21/02/2022 - HYVINVOINTI, Kaikki postaukset, Ravitsemus, YL-tuotteet, YOUNG LIVING

Talven parhaimmat muistot liittyvät usein luisteluun, lumiukkojen rakentamiseen ja kuuman kaakaon juomiseen nuotion tai takkatulen ääressä. Valitettavasti tällaisia upeita hetkiä seuraa usein kuiva iho ja rohtuneet huulet.

Tämä johtuu kylmästä ulkoilmasta ja lämpimästä sisäilmasta. Kylmä ilma sitoo vähemmän vesimolekyylejä ja poistaa kosteutta iholta, ja taas sisälämmityksen lämmin ilma haihduttaa iholta ylimääräistä kosteutta, mikä voi taas tehdä ihosta epämukavan, kutisevan ja kuivuneen. Tässä blogikirjoituksessa annamme vinkkejä talvi-ihon kosteutukseen ja elimistön nesteytykseen Young Living -tuotteiden avulla.

Vaaleatukkainen nainen hatussa, huivissa ja hanskoissa

Pidä makunystyräsi tyytyväisinä YL Vytalyte Dropseilla

Tämä voi kuulostaa itsestään selvältä, mutta tärkein tapa varmistaa, että kehosi saa tarvitsemaansa ja ansaitsemaansa nesteytystä ympäri vuoden, on juoda runsaasti vettä. Talvella on helppo korvata jääkylmät vesilasilliset esimerkiksi kuumalla kaakaolla. Tällainen toiminta saattaa kuitenkin päivän mittaan johtaa elimistön kuivumiseen. Mikäli sinun on vaikea juoda kylmää vettä talvipäivisin, voit kokeilla lisätä Young Livingin herkullisia Vytalyte Dropseja vesipulloosi. YL Vytalyte Drops on valmistettu Isossa Suolajärvessä luonnollisesti esiintyvistä elektrolyyteistä sekä puhtaista eteerisistä öljyistä. Kun lisäät muutaman tipan YL Vytalytea veteesi, nestetasapainosi pysyy kunnossa ja tunnet olosi hyväksi. Paras juttu on se, että YL Vytalyte Dropseilla voit tuoda hyvää makua veteen ja tehdä vedenjuonnista kiinnostavampaa.

YL Vytalyte Drops Lavender Lemonade - ja Grapefruit Bergamot -mauissa vesipullon kera

Valmista omat juomamakusi Plus-öljyjen avulla

YL Vytalyte Dropsit ovat kätevä tapa maustaa vettä. Voit kuitenkin tehdä kiinnostavia makuja vetesi sekaan aivan itse. Plus-öljyillämme voit loihtia erilaisia vesimakuja. Nämä öljyt on suunniteltu käytettäviksi marinadeissa, keitoissa, salaateissa ja kastikkeissa, mutta Plus-öljyjä voidaan myös lisätä juomiin niiden makua parantamaan, mikä taas kannustaa juomaan vettä useammin. Valitsit sitten lisätä muutaman tipan Lemon Plus –, Tangerine Plus – tai Orange Plus -öljyjä tai halusit yhdistellä niitä itseluomiisi makuihin, tulet taatusti ihastumaan Plus-öljyihin. Niitä on ihana käyttää myös kesällä sitruksisen virkistävissä hellejuomissa.

Orange Plus-, Tangerine Plus- ja Lemon Plus-öljyt vesikannun kanssa

Huolehdi myös ulkoisesta kosteutuksesta

Vaikka veden juominen talvella on erittäin tärkeää, on myös muita tapoja, joilla voit pitää ihosi kauniisti kosteutettuna lämpötilojen laskiessa. Young Livingin eteeriset öljyt eivät ole vain uskomattoman monipuolisia, vaan ne myös sisältävät luonnollisia ainesosia, jotka ravitsevat ja kosteuttavat ihoa kun niitä käytetään paikallisesti. Kauneusöljyjämme ovat muun muassa ihon tervettä ulkomuotoa edesauttava Ylang Ylang ja hehkua edistävä Frankincense. Lisää illalla muutama tippa kasvonaamioon, kasvovoiteeseen tai seerumiin ja huomaat aamulla, miten ihosi hehkuu ja tuoksuu hyvältä.

Ylang Ylang - ja Frankincense-öljyt hymyilevällä naisella

Miten sinä aiot käyttää Young Livingin eteerisiä öljyjä tänä talvena huolehtiaksesi ihosi kosteudesta ja kehosi nestetasapainosta. Kerro meille kommenttikentässä tai ota meihin yhteyttä osoitteessa mseublog@youngliving.com

Jaa

Ei kommentteja

Jätä vastaus

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

* Huomaa, että kaikki kommentit tarkistetaan, eikä niitä julkaista välittömästi. Lisäksi jotkin viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata hieman Young Livingin käytäntöjen ja menettelytapojen sekä Yhdysvaltain liittovaltion määräysten noudattamiseksi.