14 syytä käyttää Tea Tree -öljyä

0 30/06/2020 - Kaikki postaukset

Raikkaalta ja maanläheiseltä tuoksuva Melaleuca alternifolia, joka tunnetaan myös eteerisenä Tea Tree -öljynä, on yksi Young Livingin suosituimmista ja monipuolisimmista öljyistä! Tätä australialaista öljyä käytetään paljon ihonhoidossa sen puhdistavien ominaisuuksien vuoksi. Etsitkö ihmeainetta kynsien, ihon, hiusten tai kodin puhtaanapitoa varten?

Lue tästä, miten voit käyttää eteeristä Tea Tree -öljyä 14 eri tavalla.

Raikas ja puhdas koti

Pimeässä olevat paikat haisevat usein pahalta. Kun laitat Tea Tree -öljyä siivousaineisiisi, saat raikkaalta tuoksuvan kodin.

 1. Enää sinun ei tarvitse tuulettaa likaista pyykkiäsi. Sen sijaan voit laittaa 2-3 Tea Tree -öljytippaa pyykkiisi  tunkkaisuutta poistamaan.
 2. Voit myös raikastaa pyykkejäsi laittamalla muutama Tea Tree -öljytippa kuivauspalloihin.
 3. Oletko huolestunut haitallisista kemikaaleista, joita siivousaineet sisältävät? Tee oma siivousaineesi laittamalla 6 tippaa eteeristä Tea Tree -öljyä, 4 tippaa Lemon-öljyä, ½ kupillista viinietikkaa ja 3 ruokalusikallista ruokasoodaa vettä sisältävään lasiseen suihkepulloon. Ravista hyvin. Valmista! Tämä siivousaine soveltuu kaikille pinnoille.
 4. Voit tehdä myös oman hankausnesteen kalkin ja hankalien pinttymien puhdistamiseen yhdistämällä kupillisen ruokasoodaa, nestemäisen saippuan ja 10 tippaa Tea Tree -öljyä. Tällä hankausnesteellä saavat hankalimmatkin tahrat kyytiä! Säilytä hankausneste purkissa.
 5. Tee itse lakanoiden raikastusaine. Laita 10 tippaa Tea Tree -öljyä 100 ml:n lasiseen vettä sisältävään suihkepulloon. Raikasta lakanoitasi, pyyhkeitäsi ja muita pyykkejäsi sumuttamalla niitä tällä aineella.
 6. Jos joogamattosi on alkanut haiskahtaa, voit käyttää Tea Tree -öljyä sen puhdistamiseen. Laita suihkepulloon kupillinen vettä, ¼ kupillinen taikapähkinävettä, 10 tippaa Tea Tree -öljyä ja 10 tippaa Lavender-öljyä . Sumuta tällä suihkeella joogamattoasi.
 7. Käytä Tea Tree -öljyä diffuuserissa pitääksesi huoneilman raikkaana koko päivän. Tea Tree -öljy ei suotta ole yksi suosituimmista öljyistämme.

Kokeile laittaa diffuuseriin Tea Tree -öljyn lisäksi jotain YL-öljysekoitusta, kuten vaikka Young Living Purificationia® ja Melrosea.

Kaunis iho

Nykyään puhtaan ihon ei tarvitse tarkoittaa kuivaa ihoa. Kun käytät Tea Tree -öljyä sisältäviä tuotteita, ihosi on yhtä aikaa puhdas ja kosteutettu! Nyt kerromme, miksi Tea Tree -öljy on tärkeä ainesosa ihonhoidossa.

 1. Tea Tree -öljy on luonnon oma deodorantti. Kokeile laittaa kaksi tippaa Tea Tree -öljyä kainalosi alle suihkun jälkeen. Odota kuitenkin suihkun jälkeen 10 minuuttia ennen kuin levität öljyä kainaloihisi, jotta ihohuokosesi ehtivät sulkeutua.
 2. Young Livingin Rose Ointment sisältää kosteuttavia öljyjä ja rauhoittavaa Tea Tree -öljyä. Hei kaunis ja kosteutettu iho!
 3. Tea Tree -öljyn käyttäminen ihon puhdistamiseen voi ehkäistä ihon epäpuhtauksia. Levitä 1-2 öljytippaa pumpulipalloon ja hiero kasvoillesi tai lisää muutama tippa kosteusvoiteeseen.
 4. Pidä kynsistäsi huolta ja levitä Tea Tree -öljyä kynsiisi. Voit myös tehdä itsellesi jalkakylvyn lisäämällä muutama tippa Tea Tree -öljyä lämpimään veteen ammeessa.
 5. Lisää Tea Tree -öljyä saippuaan tehopuhdistajaksi.

 Kiiltävät hiukset

Tea Tree -öljy soveltuu myös hiustenhoitoon. Tässä on sinulle muutama idea.

 1. Lisää 2-3 Tea Tree -öljytippaa shampooseen pari kertaa viikossa pitääksesi huolta päänahastasi.
 2. Tee itsellesi hiusnaamio yhdistämällä 4 Tea Tree -öljytippaa ja kaksi ruokalusikallista kookosöljyä. Levitä seos hiuksiisi, kampaa hiukset ja anna vaikuttaa tunnin verran. Pese hiuksesi huolellisesti.

Kaipaatko uusia öljyideoita? Saa tästä blogista uutta inspiraatiota.

Mitä aiot kokeilla ensimmäiseksi?

Kerro ja kommentoi!

This post is also available in: englanti saksa tsekki hollanti ruotsi liettua romania venäjä espanja ranska italia puola

Jaa

Ei kommentteja

Jätä vastaus

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

* Huomaa, että kaikki kommentit tarkistetaan, eikä niitä julkaista välittömästi. Lisäksi jotkin viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata hieman Young Livingin käytäntöjen ja menettelytapojen sekä Yhdysvaltain liittovaltion määräysten noudattamiseksi.