14 vinkkiä Tea Tree -öljyn käyttöön

0 28/02/2022 - ETEERISET ÖLJYT, Tutustu eteerisiin öljyihin

Raikkaalta ja maanläheiseltä tuoksuva Melaleuca alternifolia, joka tunnetaan myös eteerisenä Tea Tree (teepuu) -öljynä, on yksi Young Livingin suosituimmista ja monipuolisimmista öljyistä! Eteeristä Tea Tree -öljyä valmistetaan höyrytislaamalla Melaleuca alternifolian puun lehtiä. Kyseinen puu kuuluu Myrtaceae-kasviperheeseen. Tea Tree -öljyä voidaan käyttää ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteissa, levittää kiinnostavana tuoksuna iholle, ja se voidaan myös yhdistää perusöljyihin hemmottelevan hierontakokemuksen aikaansaamiseksi. Tässä blogikirjoituksessa kerromme, miten voit käyttää monipuolista Tea Tree -öljyämme päivittäin.

Eteerinen Tea Tree -öljy

 1. Tea Tree -öljyn levittäminen paikallisesti iholle deodorantin sijasta on loistava tapa nauttia sen puumaisesta tuoksusta koko päivän. Lisää suihkun jälkeen 2 tippaa kainaloihin epätoivottuja hajuja häivyttämään. Muista odottaa vähintään 10 minuuttia suihkun jälkeen ennen öljyn levittämistä, varsinkin jos olet juuri ajanut parran.
 2. Nauttiaksesi Tea Tree -öljyn hyödyistä muiden YL-tuotteiden kanssa, miksi et kokeilisi Rose Ointmentia? Rose Ointmentilla voit rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa ja kynsinauhoja laadukkaiden kasvien ja puhtaiden eteeristen öljyjen, kuten ruusun, teepuun ja tuoksuilangian avulla.
 3. Yksi Tea Tree -öljyn suosituimmista käyttötavoista on puhdistaa sen avulla epäpuhtauksiin taipuvaista ihoa. Auttaaksesi ylläpitämään terveen näköistä ihoa kokeile lisätä tippa Tea Tree -öljyä kosteusvoiteeseesi tai yövoiteeseesi.

Tea Tree -öljy ja Rose Ointment

 1. Jos kynsinauhasi tarvitsevat apua, Tea Tree -öljy voi auttaa.
  ​ Vaikka Tea Tree -öljyä voidaan levittää suoraan iholle, lisäämme mielellämme muutaman tipan lämpimään jalkakylpyyn nauttiaksemme rentouttavasta kylpylämaisesta kokemuksesta, joka voi edesauttaa kynsien ja kynsinauhojen tervettä ulkonäköä.
 2. Jos haluat luoda omia tee-se-itse-ihonhoitotuotteita, miksi et kokeilisi valmistaa kotitekoista saippuaa, johon on lisätty Tea Tree -öljyä? Tea Tree -öljy sopii erinomaisesti iholle, ja kun se yhdistetään luontoperäisiin ainesosiin, siitä voi tehdä vaikka ihanan saippuan.
 3. Oletko jo pitkään etsinyt hyviä tuotteita tekemään hiuksistasi terveennäköiset? Jos olet, Tea Tree -öljy voi olla SE tuote sinulle. Antaaksesi hiuksillesi ja päänahallesi niiden ansaitsemaa hoitoa, lisää 2-3 tippaa Tea Tree -öljyä suosikkishampooseesi.

Nainen pesee hiuksiaan Tea Tree -öljyllä

 1. Saat kauniintuoksuisen hiusnaamion yhdistämällä 4 tippaa Tea Tree -öljyä 2 ruokalusikalliseen kookosöljyä. Levitä seos hiuksiin, kampaa varovasti ja anna vaikuttaa tunnin ajan ennen pesua.
 2. Mitä hajuvesiin tulee, Tea Tree -öljy ei ehkä ensimmäisenä tule mieleen. Jos kuitenkin yhdistät sen kukkaisiin öljyihin, kuten Jasmine, Lavender ja Rose, voit levittää öljysekoitusta pulssipisteillesi tai kaulan alueelle. Tuoksu on taatusti ihana.
 3. Puhdistavien ominaisuuksiensa ansiosta Tea Tree -öljy toimii hyvin hieronnassa käytettynä. Sen virkistävä tuoksu sopii erinomaisesti väsyneiden lihasten hierontaan. Laimenna 10 ml:aan Young Living V-6®-perusöljyä saadaksesi maadoittavan hierontaöljyn.

Tea Tree, Lavender, Jasmine ja Rose parfyymipullon kera

 1. Kukapa voisi vastustaa kuumaa kylpyä? Jos haluat nauttia Tea Tree -öljyn eduista mukavasti kotonasi, kokeile lisätä 6-8 tippaa kylpyveteen.
 2. Vaikka on olemassa monia tapoja, joilla voit hyödyntää Tea Tree -öljyn hyötyjä, yksinkertainen keino on hengittää sen maanläheistä tuoksua. Kokeile hengittää suoraan pullosta sen tuoksua jooga- tai meditaatioharjoitusten aikana saadaksesi upean maadoittavan kokemuksen.
 3. Myös pikkuiset saattavat höytyä Tea Tree -öljystä! KidScents® KidCare -öljysekoituksemme sisältää teepuuljyä, italianolkikukkaa ja mausteneilikkaa ja yhdessä nämä eteeriset öljyt auttavat pikkuistasi rauhoittumaan iltaisin.
 4. Säilyttääksesi nuorekkaan ulkonäön, miksi et kokeilisi ClaraDerm Spraytä? Tämä jokaiselle ihotyypille soveltuva kevyt suihke sisältää teepuuöljyn lisäksi laventelin, olibaanihartsin, mirhan ja jalosauramon eteerisiä öljyjä.
 5. Yksi Tea Tree -öljyä sisältävä hurmaava öljysekoitus on Melrose. Teepuuöljyn lisäksi siinä on rosmariinin ja mausteneilikan eteerisiä öljyjä. Tämä klassisen rauhoittava öljysekoitus sopii moneen tilanteeseen. Voit lisätä sitä vaikka suihkugeeliin tai luoda sen avulla oman suosikkituoksusi.

KidScents® KidCare, Melrose ja ClaraDerm Spray

Miten sinä käytät Young Livingin Tea Tree -öljyä? Kerro meille kommenttikentässä tai ota meihin yhteyttä osoitteessa mseublog@youngliving.com

Jaa

Ei kommentteja

Jätä vastaus

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

* Huomaa, että kaikki kommentit tarkistetaan, eikä niitä julkaista välittömästi. Lisäksi jotkin viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata hieman Young Livingin käytäntöjen ja menettelytapojen sekä Yhdysvaltain liittovaltion määräysten noudattamiseksi.