Håll dig återfuktad i vinter med Young Living

0 21/02/2022 - Näring, VÄLBEFINNANDE, YL-produkter, YOUNG LIVING

Under årets kallaste månader kommer nog många av våra härligaste minnen från dagar med skridskoåkning, snögubbsbyggande med vänner och familj och att dricka varm choklad framför en öppen spis. Men om vi bortser från mysiga aktiviteter och du tänker efter ordentligt så kan du nog komma ihåg att de där härliga dagarna ofta resulterade i torr hud och nariga läppar.

På vintern är det både kylan utomhus och värmen inomhus som torkar ut hud och läppar. Medan kylan innehåller färre vattenmolekyler och drar ut fukt från huden, så gör värmen från element inomhus att annan fukt avdunstar. Allt detta gör att huden kan kännas obehaglig, irriterad och torr. I det här blogginlägget kommer vi att ge dig tips på hur du kan hålla dig återfuktad på vintern, och alla fungerar bra tillsammans med våra Young Living-produkter!

En ljushårig kvinna i mössa, halsduk och vantar.

Förnöjda smaklökar med YL Vytalyte Drops

Det kanske verkar uppenbart, men det bästa sättet att ge kroppen det vatten den behöver och förtjänar är att dricka tillräckligt mycket vatten. Under vintern är det lätt att byta ut iskallt vatten mot mysiga drycker som varm choklad och detta kan leda till tecken på uttorkning under dagen. Om ett uppfriskande glas vatten inte duger under kalla dagar, varför inte testa att tillsätta Young Livings goda Vytalyte Drops i vattenflaskan? De här dropparna kommer i två olika smaker och är utformade med naturligt förekommande elektrolyter och rena eteriska oljor. De hjälper till att återfukta kroppen utan att du får i dig socker eller konstgjorda färgämnen. Det bästa med YL Vytalyte Drops är att de smakar jättegott och är ett enkelt sätt att göra det roligare och lättare att få i sig tillräckligt mycket vatten varje dag.

YL Vytalyte Drops i smakerna Lavender Lemonade och Grapefruit Bergamot med en vattenflaska

Skapa dina egna smaker med våra eteriska Plus-oljor

Våra YL Vytalyte Drops är ett enkelt sätt att smaksätta ditt vatten, men vi förstår att många vill skapa sina egna smaksatta vatten hemma när de vill hålla sig återfuktade på vintern. Om du har letat efter naturligt härledda ingredienser som ger ditt vatten en underbar smaksensation så kan vi presentera våra eteriska Plus-oljor. De här oljorna är utformade för användning i marinader, soppor, sallader och såser, men kan också tillsättas i drycker för att förstärka smaken och uppmuntra dig till att dricka mer vatten oftare. Oavsett om du väljer några droppar Lemon+, Tangerine+ eller Orange+, eller väljer att kombinera dem i ett eget recept, så kommer du att älska Plus-oljorna i vattnet. De hjälper dig drömma dig bort till en citrusfylld sommardag, oavsett vad det är för väder ute!

De eteriska oljorna Orange Plus, Tangerine Plus och Lemon Plus med en vattenkanna

Håll utsidan lika återfuktad som insidan

Det är viktigt att dricka mycket vatten på vintern, men det finns fler sätt som hjälper dig hålla huden underbart återfuktad även när kylan smyger sig på utomhus. Young Livings eteriska oljor är inte bara otroligt mångsidiga, de använder också sina naturliga egenskaper till att mjukgöra, återfukta och vårda huden när den används utanpå kroppen.  Några av våra skönhetsfavoriter är Ylang Ylang, som främjar hud som ser frisk ut, och Frankincense, som är känd för att främja strålande hud. För maximal effekt, testa att tillsätta några droppar av de här oljorna till din nattkräm eller fuktkräm och njut av de härliga dofterna och de hudvårdande fördelarna!

De eteriska oljorna Ylang Ylang och Frankincense med en leende kvinna

Hur hoppas du kunna använda Young Livings eteriska oljor för att hålla dig återfuktad i vinter? Kommentera nedan eller kontakta oss på mseublog@youngliving.com

Dela

Inga kommentarer

Lämna svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

* Observera att alla kommentarer modereras, därför visas de inte direkt. Dessutom kan vissa inlägg ändras en aning eller tas bort för att överensstämma med Young Livings principer och rutiner samt tillämplig lagstiftning.