Young Living -matkan aloittaminen

0 10/05/2022 - YL-elämäntapa, YOUNG LIVING

Young Living tarjoaa hyvinvointia, tarkoituksenmukaisuutta ja yltäkylläisyyttä yhteisöilleen ympäri maailmaa. Young Living on yritys, joka koostuu maanviljelijöistä, perheistä, tekijöistä, tislaajista ja haaveilijoista, jotka kaikki haluavat hyödyntää luonnon elävän energian voimaa rikastaakseen ihmiskuntaa ja rohkaistakseen eteeristen öljyjen käyttöä jokaisessa kodissa. Tässä blogissa käymme läpi joitain Young Livingiä koskevia useimmin kysyttyjä kysymyksistä. Autamme sinua saamaan paremman käsityksen tämän uraauurtavan yrityksen toiminnasta ja kerromme, miten sinäkin voit osallistua tähän toimintaan! Miksi jäisit odottelemaan?

Mikä on Young Living ja mitä se myy?

Young Living on monipuolinen yritys, jolla on ainutlaatuisia tuotteita. Ennen kaikkea Young Living kuitenkin tunnetaan eteerisistä öljyistään ja öljysekoituksistaan. Näitä ovat mm. Lavender, Tea Tree ja Thieves®.  D. Gary Youngin (1949 – 2018) perustama Young Living Essential Oils on ollut eteeristen öljyjen liikkeen edelläkävijänä viimeisten 25 vuoden ajan. Yrityksen pääkonttori on nykyään Lehissä Utahissa. Young Living on maailman johtava eteeristen öljyjen ja hyvinvointituotteiden valmistaja, joka inspiroi miljoonia ihmisiä kaikkialla kokemaan hyvinvointia lisääviä luonnon lahjoja ja löytämään uusia mahdollisuuksia elinikäisiin muutoksiin.

Young Livingin perustaja D. Gary Young istuu laventelipellolla

Miksi sinun kannattaa valita Young Living eikä joku muu eteerisiä öljyjä valmistava yritys?

Tärkein syy ostaa eteeriset öljyt Young Livingiltä on se, että tarjoamme erittäin korkealaatuisia ja puhtaita öljyjä. Seed to Seal -sitoumuksemme on lupaus sinulle, maapallolle ja meille itsellemme. Lupaamme, että Young Living -tuotteet ovat ja tulevat aina olemaan markkinoiden parhaita. Seed to Seal ja sen kolme peruspilaria – hankinta, tiede ja laatustandardit – ovat mukana kaikessa mitä eteeristen öljyjemme valmistamiseen liittyy, oli sitten kyseessä omat maatilamme tai kumppanuusmaatilamme. Young Living kannattaa valita myös siksi, että voit rakentaa omaa liiketoimintaa Young Livingin Brand Partnerina. Young Livingin antelias palkkiojärjestelmä ei ainoastaan ​anna sinulle mahdollisuutta hallita tulevaisuuttasi, vaan se tarjoaa sinulle myös keinoja hallita aikaasi, nauttia verkostoitumismahdollisuuksista sekä vahvistaa tunteita vahvasta yhteisöllisyydestä.

Miten voin tulla Young Livingin Brand Partneriksi ja mitä hyötyjä on Brand Partnerina olosta?

Young Livingin Brand Partneriksi liittyminen on todella helppoa. Sen lisäksi liittymisestä on paljon hyötyjä, esimeriksi hyvät hinnat. Brand Partnerit saavat 24 %:n alennuksen vähittäismyyntihinnoista, ja sen lisäksi Essential Rewards -ohjelmassa he voivat ansaita palkintoja ja ilmaisia tuotteita sekä pääsevät ottamaan osaa ainutlaatuisiin kampanjoihin. Liittyäksesi Young Livingiin, tutustu alla olevaan linkkiin. Aloita oma menestystarinasi ostamalla Young Living -aloituspakkaus. Kenties olet myös kiinnostunut liittymään Essential Rewards -ohjelmaamme. Aloita YL-matkasi tänään!

Banneri, jossa lukee "Liity Young Livingiin ja saa jopa 24 % alennusta YL-suosikkituotteistasi. Liity nyt!’

Mikä on Young Livingin palkkiojärjestelmä?

Young Livingin palkkiojärjestelmä on antelias palkkionansaitsemismahdollisuuksia tarjoava alan johtava järjestelmä. Kun alat rakentaa omaa liiketoimintaasi ja havaitset sen hyödyt, saatat huomata, että olet valmis jakamaan menestystäsi muiden kanssa rakentamalla perustaa liiderinä. . Generation Leadership -bonuksestamme, joka muodostaa 6,25 % Young Livingin kuukausittaisesta palkkiomyynnistä ja riippuu sinun ja tiimisi liidereiden kuukausittaisista tasoista Diamond Leadership -bonukseen, joka annetaan Diamond-liidereille palkkiona Young Livingin maailmanlaajuisesta rakentamisesta, mahdollisuudet ovat loputtomat.

Mikä on PV ja miten se toimii?

Young Livigillä PV tarkoittaa henkilökohtaista volyymiä (Personal Volume). Monille Young Living -tuotteille on määritetty henkilökohtainen volyymi (PV) ja myytävien tuotteiden yhteismäärä näkyy usein PV-määrinä. PV on yksi palkkiojärjestelmän tasolta toiselle nousemisen vaatimusedellytyksistä, ja PV-määriä kertyy jokaiselta palkkioajanjaksolta. Saadakseen vähittäisansioita ja liittymisperusteisia bonuksia, Young Livingin Brand Partnerin on ylläpidettävä vähintään 50 PV:n kuukausitilausta. Young Livingillä on joka kuukausi myös PV-kampanja, jossa voit ansaita lahjoja ja palkintoja ostamalla suosikkituotteitasi.

Mikä on ER-ohjelma ja miten se toimii?

Young Livingin Essential Reward -ohjelma varmistaa, ettet koskaan joudu olemaan ilman Young Living -suosikkituotteitasi. Essential Rewards -ohjelma on tarjolla vain Young Living Brand Partnerille. ER-ohjelmassa saat valitsemasi tuotteet vaivattomasti oveltamme kotiisi kuukausittain. Alennetuista toimituksista kanta-asiakaslahjoihin, ER-ohjelmamme on yksi tavoista, joilla haluamme näyttää, miten paljon arvostamme Young Livingin Brand Partnereita. Voit liittyä Essential Rewards -ohjelmaamme samaan aikaan, kun liityt Young Livingin Brand Partneriksi tai voit liittyä suoraan Essential Rewards -verkkosivulta klikkaamalla “Liity nyt” -linkkiä.  Vaihtoehtoisesti voit täyttää ja allekirjoittaa lomakkeen, joka löytyy virtuaalitoimistosta kohdasta Brand Partner -tietolähteet ja lähettää sen meille sähköpostitse. Huomioitavaa: tilinhaltijan tulee täyttää ja allekirjoittaa lomake.

Kukkakaaviossa näkyy erilaisia palkintoja seuraaville PV-määrille: 120, 190, 250, 350 ja 450 PV

Oletko Young Livingin Brand Partner tai oletko kiinnostunut aloittamaan Young Livingin matkan tänään? Kerro meille kommenttikentässä tai ota meihin yhteyttä osoitteessa mseublog@youngliving.com

Jaa

Ei kommentteja

Jätä vastaus

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

* Huomaa, että kaikki kommentit tarkistetaan, eikä niitä julkaista välittömästi. Lisäksi jotkin viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata hieman Young Livingin käytäntöjen ja menettelytapojen sekä Yhdysvaltain liittovaltion määräysten noudattamiseksi.