Kaikki mitä haluat tietää pietaryrtistä

0 07/05/2020 - ETEERISET ÖLJYT, Tutustu eteerisiin öljyihin

Blue Tansy -öljyä saadaan Marokon rannikkoalueella kasvavista pikkuriikkisistä kukista.  Sinisestä pietaryrtistä saatava eteerinen öljy on harvinainen ja hyvin kiinnostava öljy. Tätä sinistä eteeristä öljyä rakastetaan suuresti ja makean tuoksunsa ja ihoa hyödyttävien ominaisuuksiensa vuoksi se on ollut suosittu öljy jo satojen vuosien ajan. Tänä päivänä sitä käytetään laadukkaissa ja hintavissa ihonhoitotuotteissa.

Lue infografiikastamme hauskoja faktoja tästä ylellisestä öljystä. Jaa infografiikka kaverille tai pidä se itselläsi kätevänä oppaana.

Blue Tansy -öljyn hyödyt

Kukkainen ja maanläheinen tuoksu

Miltä Blue Tansy -öljy tuoksuu? Blue Tansy -öljy luokitellaan kukkaisöljyksi, mutta sen tuoksu on kompleksinen. Siinä on myös makeita, hedelmäisiä ja hieman maanläheisiä tuoksuja.

Kirkkaansininen sävy

Onko Blue Tansy -öljyä turvallista käyttää paikallisesti? Kyllä. Muistathan kuitenkin, että öljyn sininen väri voi värjätä. Jos asia huolestuttaa sinua, laimenna öljyä. Tee aina ihotesti ennen kuin käytät Blue Tansy -öljyä iholla, tekstiileillä tai muilla pinnoilla.

Ihosi rakastama

Puhdistava, kosteuttava ja rauhoittava Blue Tansy on tätä kaikkea! Ei ihme, että se on suosikkiainesosa laadukkaissa ja hintavissa ihonhoitotuotteissa. Lisää Blue Tansy -öljy kauneudenhoitorutiiniisi ja  pian ihosi hehkuu upeasti.

Eteerinen Blue Tansy -öljy

Tässä on syitä, miksi eteeristä Blue Tansy -öljyä kannattaa pitää kokoelmissasi:

  1. Kosteuttaa erityiskuivaa ihoa. Lisää tippa tai pari kosteusvoiteeseen.
  2. Tukee unta. Lisää Blue Tansy -öljyä yövoiteeseesi etkä pelkästään nuku kuin lapsi, vaan myös heräät iho hehkeänä.
  3. Sopii kasvohoitoon. Tee itsellesi höyrykasvohoito lisäämällä veteen puhdistavaa Blue Tansy -öljyä. Vesihöyry avaa ihohuokoset poistaen ihon epäpuhtauksia.

Opitko jotain uutta Blue Tansy -öjystä?

Kerro ja kommentoi!

Jaa

Ei kommentteja

Jätä vastaus

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

* Huomaa, että kaikki kommentit tarkistetaan, eikä niitä julkaista välittömästi. Lisäksi jotkin viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata hieman Young Livingin käytäntöjen ja menettelytapojen sekä Yhdysvaltain liittovaltion määräysten noudattamiseksi.