Zelfgemaakte schoonmaaktabletten met Thieves®

0 25/04/2020 - Schoonmaken, THUIS

Sommige klusjes in huis zijn minder fijn. Het buitenzetten van de container of het opruimen van de koelkast is nooit leuk, maar het is lang niet zo erg als het schoonmaken van het toilet. Daar hebben we een oplossing voor! Met zelfgemaakte schoonmaaktabletten – met Lemon, Thieves® of Young Living Citrus Fresh® – kun je in een mum van tijd genieten van een schone en heerlijk ruikende badkamer.

Je kunt deze schoonmaaktabletten ook op andere plekken in huis gebruiken! Je kunt er bijvoorbeeld smalle flessen mee schoonmaken of de afwas mee doen.

Ingrediënten

Instructies

  1. Meng de droge ingrediënten in een grote kom.
  2. Meng water, etherische olie en Young Living V-6® Enhanced Vegetable Oil Complex in een andere kom.
  3. Voeg de natte ingrediënten toe aan de droge ingrediënten en meng goed.
  4. Vul de ijsblokjesvorm of mal ongeveer driekwart met het mengsel. Als de vorm overloopt, kun je een lepel gebruiken om het mengsel opnieuw te verdelen.
  5. Laat het mengsel een nacht op kamertemperatuur drogen. Als de tabletten droog zijn, kun je ze uit de vorm of mal drukken en in een glazen pot bewaren.
  6. Plaats een tablet in de toiletpot, flessen die moeilijk schoon te krijgen zijn of in een gootsteen vol afwas. Laat de tablet twintig tot dertig minuten bruisen, totdat de tablet opgelost is. Spoel zodra de tablet opgelost is het toilet door, reinig de flessen of doe de afwas.

Schoonmaken was nog nooit zo makkelijk!

Let op: Deze tabletten kunnen niet gebruikt worden in het toiletreservoir.

Hou je van natuurlijke, zelfgemaakte producten? Neem dan onze blogpost met recepten voor zelfgemaakte exfoliërende zeep door.

Hoe gebruik jij etherische olie en melanges in huis?

Laat het ons weten!

 

Deel

Geen berichten

Reageer

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

* Let op: alle berichten worden gemodereerd en niet onmiddelijk weergegeven. Berichten kunnen in overeenstemming met het beleid en de richtlijnen van Young Living en de federale regelgeving enigszins aangepast of verwijderd worden.