Eteeristen öljyjen käyttö diffuusereissa

0 10/09/2019 - ETEERISET ÖLJYT, Eteeristen öljyjen käyttö, Etusivu, Mieli ja henki

Tunteilla, tuoksuilla ja muistoilla on voimakas yhteys. Eteeristen öljyjen käyttö diffuuserissa on yksinkertainen, mutta tehokas tapa tukea tätä yhteyttä. Se on voi myös auttaa uusien ja positiivisten muistojen ja kokemusten rakentamista.


Eteeristen öljyjen suora hengittäminen

Helpoin tapa hyötyä eteeristä öljyistä on valuttaa muutama tippa kämmenelle, hieroa käsiä yhteen ja nostaa kädet “kuppina” nenän korkeudelle ja hengittää öljyn tuoksua. Voit myös lisätä muutaman tipan öljyä kuumaan (ei kuitenkaan kiehuvaan) veteen ja hengittää höyryä.

Eteeristen öljyjen käyttö diffuuserissa

Kun eteerisiä öljyjä käytetään diffuuserissa, ilmaan haihtuu tehokkaasti eteerisiä öljymolekyylejä. Siksi öljyjen käyttö diffuuserissa on hyvä tapa nauttia eteeristen öljyjen hyödyistä. Haihduttamistapoja on monia, ja tutustumme niihin nyt paremmin. On hyvä tietää, että eteeristen öljyjen laatu voi heiketä, jos niitä kuumennetaan tuoksulampuissa ja -kynttilöissä, joten keskitymme tässä erilaisiin kylmän ilmaa hyödyntäviin haihduttamistapohin.


Ultraääniteknologiaa hyödyntävät diffuuserit

Ultraäänihaihduttamisessa yhdistyvät ilmankosteuttumisen, ilmanpuhdistamisen, sumuttamisen ja tuoksuhaihduttamisen edut. Ultraääniteknologia hajottaa eteeriset öljyt ja veden miljooniksi mikropartikkeleiksi ja levittää ne sitten ilmaan. Young Livingillä on useita ultraääniteknologiaa hyödyntäviä diffuusereita. Näitä ovat muun muassa seuraavat:

Young Living’s Desert Mist Diffuser on upouusi kauniilta ja elegantilta maljakolta näyttävä diffuuseri. Se on koristelu romanttisilla marokkolaisilla kuvioilla, jotka tuovat eksotiikkaa kotiisi. Se toimii ilmankostuttimena, sumuttimena sekä tuoksuhaihduttajana. Desert Mistissä on sekä korkean, matalan ja intervallitilan haihdutustoiminnot ja se voi haihduttaa yhteen menoon jopa 10 tunnin ajan. Desert Mist on suunniteltu toimimaan pidempään ja tarjoamaan enemmän vaihtoehtoja niin, että voit aina valita toiminnon mielialasi mukaan. Siinä on 10 LED-värivaihtoehtoa, kynttilän välkehdintä -tila mukaan lukien. Tämä kaunis diffuuseri sopii koristamaan jokaista huonetta tai toimistoa.

Elegantin ulkomuotonsa takia Aria Diffuser sopii kylpylään tai joogan harrastamisen, ja se hyödyntää viimeisintä teknologiaa ja tarjoaa monia hyödyllisiä toimintoja. Siinä on erilaisia rauhoittavia ääniä sekä LED-valoja. Ariaan voit myös kiinnittää oman kannettavan musiikkisoittimesi ja kuunnella sen kautta lempimusiikkiasi.

Laadukkaasta metallista tehty ja lasilla koristeltu Lantern Diffuser toimii sekä ilmankostuttimena ja sumuttimena, ja se on yksi Young Livigin monipuolisimmista diffuusereista. Pitkät haihdutusajat (jopa 10 tuntia) ja 11 valovaihtoehtoa, mukaan lukien kynttilänlepatus-toiminto, varmistavat, että Lantern Diffuser sopii jokaiseen tilanteeseen ja kokoontumiseen.

Dewdrop Diffuser toimii sekä tuoksuhaihduttajana, ilmankostuttimena ja sumuttimena. Siinä on kaksi erillistä nappia, jotka kontrolloivat 11 LED-valoa, mukaan lukien kynttilänlepatus -toiminto, sekä 5 ja 8-tunnin haihdutusaikavaihtoehtoja. Sen lisäksi Dewdropissa on ajastin, josta diffuuserin voi kytkeä päälle 10 tunniksi intervallitoiminnolla. Dewdrop Diffuser tuo eleganssia kotiisi tai toimistoosi samalla kun se täyttää ilman ihanilla eteeristen öljyjen tuoksuilla.

Sano hei uudelle söpöliinillemme: Feather the Owl -diffuuserille. Tämä diffuuseri toimii sekä ilmankostuttimena, tuoksudiffuuserina, yövalona ja valkoista kohinaa tuottavana laitteena. Lapsiystävällinen ja helppokäyttöinen Feather the Owl -diffuuseri sisältää monia haihdutusvaihtoehtoja matalasta korkeaan. Sen lisäksi siinä on 10 erilaista LED-värivaihtoehtoa ja 5 erilaista valkoisen kohinan ääntä.


Menossa mukana kulkevat diffuuserit

Haihduta suosikkituoksujasi missä sitten oletkin Young Livingin USB Diffuserilla. Voit käyttää sitä tietokoneessasi, autossasi tai vaikka hotellihuoneessasi. Se on pieni ja hiljainen diffuuseri, jota on kätevä kantaa mukana. Haihdutusintervallit ovat joko 10, 30 tai 60 sekuntia.

Car Vent Diffuser on yksinkertainen ja tyylikäs diffuuseri, joka on saatavilla ruusunkultaisena tai harmaana. Se tuo vanulappujen ja ilmastointilaitteen tai ilmarei’istä tulevan lämmön avulla eteeristen öljyjen aromaattiset hyödyt autoosi. Se on kätevä tapa tehdä tylsän puuduttavasta automatkasta kiinnostava tuoksuseikkailu.


Mikä on sinun lempi Young Living -diffuuserisi? Kerro meille, minkälaisia sekoituksia olet itse tehnyt diffuuseriin!

Jaa

Ei kommentteja

Jätä vastaus

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

* Huomaa, että kaikki kommentit tarkistetaan, eikä niitä julkaista välittömästi. Lisäksi jotkin viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata hieman Young Livingin käytäntöjen ja menettelytapojen sekä Yhdysvaltain liittovaltion määräysten noudattamiseksi.