Konsten att sprida eteriska oljor

0 10/09/2019 - ETERISKA OLJOR, Hur man använder eteriska oljor

Hjärnan kopplar dofter till känslor, miljöer och minnen. Att sprida doften av eteriska oljor är ett enkelt men effektivt sätt att upptäcka dessa kopplingar. Det kan också få dig att skapa nya och positiva minnen och upplevelser.

Inandas eteriska oljor direkt

Du kan helt enkelt öppna en flaska eterisk olja och andas in eller ta några droppar i händerna, gnugga lite och sedan hålla händerna framför näsan och munnen och andas in. Du kan också tillsätta några droppar i en skål med varmt vatten (ej kokande) och andas in ångan.

Sprid eteriska oljor

När man sprider eteriska oljor så sprids oljemolekyler i luften vilket är ett utmärkt sätt att få ut mesta möjliga av de eteriska oljornas välgörande egenskaper. Det finns många sätt att sprida eteriska oljor så vi tar och går igenom de vanligaste. Det är viktigt att poängtera att om man värmer upp eteriska oljor för mycket med aromalampor eller värmeljus så kan de bli mindre verksamma och därför fokuserar vi på doftspridarmetoder med kalluft.


Doftspridare med ultraljud

Doftspridning med ultraljud kombinerar fördelarna med en luftfuktare, luftrenare och doftspridare på en gång genom att sprida miljontals mikropartiklar med eteriska oljor och vatten i luften. Young Living har flera doftspridare med ultraljud med olika funktioner som våra Brand Partner uppskattar, som bland annat:

Young Livings doftspridare Desert Mist Diffuser är en ny, specialutformad doftspridare som ser ut som en vacker och elegant vas. Den har ett romantiskt marockanskt spaljémönster som skapar en exotisk känsla i hemmet eller på kontoret. Den fungerar som en luftfuktare och doftspridare i en enda lättanvänd produkt. Desert Mist har flera lägen – högt, lågt och växlande läge – så att du kan sprida en härlig doft i hemmet eller på kontoret i upp till 10 timmar. Desert Mist är utformad med fler funktioner och längre användningstid så att du kan anpassa doftspridningen efter ditt humör. Den har 10 LED-ljusalternativ med bland annat ett romantiskt stämningsljus. Den vackra designen på den eleganta doftspridaren passar vilket hem eller kontor som helst.

Med dess eleganta design är doftspridaren Aria Diffuser perfekt för spa- och yogaentusiaster och kombinerar det senaste inom doftspridarteknik med flera användbara funktioner. Med fjärrkontrollen kan du välja mellan olika inbyggda, rogivande ljud och flera LED-ljusalternativ. Den har även inbyggda högtalare så du kan koppla in din egen musikspelare och njuta av din favoritmusik.

Lantern Diffuser i metall och glas är även en luftfuktare med sprayfunktion och är en av Young Livings mest mångsidiga doftspridare. Doftspridaren Lantern passar alla tillfällen och alla utrymmen. Den kan användas under en längre tid (upp till 10 timmar) och har 11 ljuslägen, inklusive ett läge med en romantisk ljuslåga.

Dewdrop Diffuser är en doftspridare och luftfuktare i en lättanvänd produkt. Doftspridaren har två separata knappar för på/av och ljusinställningar, 11 LED-ljusalternativ, inklusive ett romantiskt stämningsljus och kan användas i 5-8 timmar eller 10 timmar i växlande läge. Dewdrop Diffuser skapar elegans i hemmet eller på kontoret och sprider en härlig doft av eteriska oljor.

Träffa vår sötaste doftspridare hittills: Feather the Owl. Den här exklusiva, specialutformade doftspridaren fungerar som en luftrenare, doftspridare, nattlampa och maskin för vitt brus – allt på en gång! Feather the Owl är barnvänlig och lätt att använda och har flera doftspridarfunktioner från högt till lågt läge, 10 olika ljusalternativ och fem olika ljud.


Doftspridare när du är på språng

Sprid doften av dina favoritoljor var som helst med Young Livings USB Diffuser. Använd den med datorn eller i bilen och ta med den överallt. Den lilla och tysta USB-doftspridaren är lätt att ha med sig! Du kan ställa in att den ska sprida doften var 10:e, 30:e eller 60:e sekund.

Den enkla och eleganta doftspridaren Car Vent Diffuser, som kommer i rosé eller grå, använder bomullsrondeller som drar åt sig oljan och luftkonditioneringen eller värmen från dina luftintag för att fylla bilen med doften av eteriska oljor. Passar perfekt för att förvandla resan till en oförglömlig upplevelse!


Ta hand om din doftspridare

Har din doftspridare gått varm hemma och behöver lite ompyssling? Det är viktigt att underhålla doftspridaren regelbundet för att den ska fungera och hålla länge. Här kan du läsa allt om hur man rengör olika slags doftspridare.

Vilken är din favoritdoftspridare från Young Living? Berätta hur du sprider dina favoritoljor i kommentarerna nedan!

Dela

Inga kommentarer

Lämna svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

* Observera att alla kommentarer modereras, därför visas de inte direkt. Dessutom kan vissa inlägg ändras en aning eller tas bort för att överensstämma med Young Livings principer och rutiner samt tillämplig lagstiftning.