De wetenschap achter en kunst van het verstuiven van etherische olie

1 10/09/2019 - ETHERISCHE OLIËN, Het gebruik van etherische olie

Onze hersenen verbinden geuren met emoties, plaatsen en herinneringen. Door etherische olie te verstuiven kun je deze verbindingen op een effectieve manier stimuleren. Het is ook een goede manier om nieuwe en positieve herinneringen en ervaringen te creëren.

Het inademen van etherische olie

Je kunt een flesje etherische olie openen en eraan ruiken of enkele druppels olie in je handpalm doen, je handen samenwrijven en vervolgens over je neus en mond sluiten om de olie in te ademen. Je kunt zelfs enkele druppels toevoegen aan een kom warm (maar niet kokend!) water en de dampen inademen.

Het verstuiven van etherische olie

Bij het verstuiven van etherische olie komen moleculen vrij. Verstuiven is dan ook een goede manier om optimaal te profiteren van de vele voordelen van etherische olie. Etherische olie kan op veel verschillende manier verstoven worden. Laten we beginnen met de meest effectieve manieren. Het is belangrijk om te onthouden dat oververhitting van etherische olie door middel van lampen of kaarsen een negatief effect heeft. We richten onze aandacht dan ook op methodes die koude lucht gebruiken.


Ultrasonische verstuivers

Ultrasonische verstuiving combineert de voordelen van een bevochtiger, luchtreiniger en verstuiver. Het mengsel van etherische olie en water wordt omgezet tot miljoenen microdeeltjes en verspreid in de lucht. Young Living heeft meerdere ultrasonische verstuivers met functies waar leden dol op zijn:

De Desert Mist Diffuser is een geheel nieuwe, op maat ontworpen verstuiver die eruit ziet als een mooie, elegante vaas. Het ontwerp bestaat uit een romantisch Marrokaans latwerkpatroon, dat iedere omgeving een exotisch tintje geeft. De verstuiver is tevens een bevochtiger en handig in het gebruik. De Desert Mist Diffuser heeft meerdere standen – hoog, laag en interval – zodat je thuis of op kantoor tot wel tien uur lang kunt genieten van een heerlijke geur. De verstuiver is ontworpen met langere looptijden en bevat meerdere functies, zodat je het verstuiven aan kunt passen aan je humeur. De verstuiver heeft tien LED-lichtopties, waaronder een flikkerende kaars. Deze elegante verstuiver past in elke inrichting, elk huis of kantoor.

De Aria Diffuser heeft een elegant ontwerp en is uitermate geschikt voor liefhebbers van schoonheidssalons of yoga. De verstuiver bevat de nieuwste technologie en enkele handige opties. Gebruik de afstandsbediening om te kiezen uit een selectie rustgevende geluiden, intervallen en lichtfuncties. De verstuiver heeft ingebouwde luidsprekers zodat je naar je eigen muziek kunt luisteren.

De Lantern Diffuser, van metaal en glas, is een bevochtiger en verstuiver in één. Het is één van onze meest veelzijdige verstuivers. De verstuiver kan langer gebruikt worden en heeft elf lichtfuncties, waaronder een flikkerende kaars, en is perfect voor elke omgeving en gelegenheid.

De Dewdrop Diffuser is een bevochtiger en verstuiver in één. Er is een aan-/uitknop, een knop om het licht te regelen, elf LED-kleuropties, waaronder een flikkerende kaars en drie verschillende looptijden (vijf, acht en tien uur). De Dewdrop Diffuser geeft elk huis, kantoor of welke ruimte dan ook een vleugje elegantie en vult de lucht met heerlijke geuren.

Maak kennis met onze leukste verstuiver tot nu toe: Feather the Owl. Deze exclusieve, op maat gemaakte verstuiver is tevens een bevochtiger, nachtlamp en witte ruismachine. Feather the Owl heeft tien verschillende LED-lichtopties en vijf witte ruisgeluiden. De verstuiver is kindvriendelijk en makkelijk in gebruik.


Verstuivers voor onderweg

Geniet altijd en overal van je favoriete olie met de USB Diffuser. Je kunt de verstuiver met je laptop of in de auto gebruiken en met je meenemen als je op pad gaat. De verstuiver is klein, compact en stil en handig om mee te nemen. De verstuiver heeft drie intervalopties; tien, dertig of zestig seconden.

De Car Vent Diffuser is een eenvoudige, stijlvolle verstuiver en is verkrijgbaar in roségoud en grijs en bevat absorberende pads die een heerlijke geur verspreiden. Maak iedere autorit een onvergetelijke ervaring!


Wat is jouw favoriete Young Living verstuiver? Laat ons weten hoe jij jouw favoriete oliën en melanges verstuift!

Deel

Geen berichten

Reageer

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

* Let op: alle berichten worden gemodereerd en niet onmiddelijk weergegeven. Berichten kunnen in overeenstemming met het beleid en de richtlijnen van Young Living en de federale regelgeving enigszins aangepast of verwijderd worden.