Tuti tippek illóolajokkal való utazáshoz

0 14/03/2022 - Az illóolajok használata, Életstílus, ILLÓOLAJOK, WELLNESS

A Young Livingnél tudjuk, hogy a nyaralás körüli izgalmakat gyakran elronthatja a stressz és a káosz, amely a csomagok előkészítésével jár. Ha az illóolajok használata a mindennapi rutinod része, és idén is kedvenceiddel együtt szeretnél utazni, akkor lehet, hogy aggódsz az olajok repülőjáratokon történő szállítására vonatkozó szabályok és előírások miatt.

De az is lehet, hogy csak szeretnél ötleteket gyűjteni, hogyan kerülhetnéd el az olajok szivárgása miatti kellemetlenségeket.  Akármin is aggódsz, ebben a blogban bemutatjuk tuti tippeinket az illóolajokkal való utazással kapcsolatban, hogy nyugodtan készülődhess a legközelebbi utazásodra, tudva, hogy kedvenc Young Living termékeid végig biztonságban vannak.

Vihetsz-e magaddal illóolajokat a poggyászodban?

Amikor az illóolajokat poggyászban szállítását illeti, a Young Living 5 ml-es és 15 ml-es olajai utazásbarátak a repülőjáratokra feladott bőröndökben és a kézipoggyászban egyaránt. A különböző légitársaságok vagy célállomások egyedi korlátozásokkal rendelkeznek, amelyek változhatnak, de az olajok a legtöbb esetben szállíthatóak, ha egyetlen, átlátszó, visszazárható műanyag zacskóban elférnek, amely legfeljebb 20 x 20 cm-es méretű, és teljes kapacitása maximum egy liter.

Lavender és Thieves® illóolajok szalmakalap, kagylók, és nyaralás helyszín

Melyik Young Living olajtartó a legjobb az illóolajok szállításához?

Nincs annál rosszabb, mint nyaraláskor kinyitni a bőröndöt, és azt tapasztalni, hogy kedvenc piperecikkeid kiszivárogtak a táskában. Ha illóolajokkal utazol, a szivárgások miatti aggodalom különösen stresszes lehet.

Annak érdekében, hogy az olajok biztonságosan eljussanak a rendeltetési helyükre, javasoljuk, hogy a feladott poggyászba csomagold őket, egy praktikus tartóban, mivel ez nemcsak a kiömlés esélyét csökkenti, hanem biztosítja az egyben maradásukat és az olajok elvesztésének kockázatát is. A Young Livingnél minden alkalomra és minden méretben kínálunk stílusos tartókat, így akárhány olajat is szeretnél magaddal vinni az útra, garantáljuk, hogy azok biztonságosak és szivárgásmentesek lesznek.

Young Living olajtartók szalmakalap és bőrönd

Melyek a legjobb illóolajok utazáshoz?

Némelyek számára az utazás izgalmas, de vannak olyanok is, akiknek a komfortzónájuk átlépése elég sok stresszel jár.  Amikor valami új helyzettel vagy helyszínnel találkozunk, gyakran megnyugtató olyan illóolajokat vinni magunkkal, amelyek az otthonunkra emlékeztetnek, földelő vagy nyugtató illatokat, amelyek segítenek az érzékek kiegyensúlyozásában.

A Young Living néhány kedvenc illóolaja utazáshoz a Levendula-illatú Tranquil Roll-On, amely a következő illatokat is tartalmazza: Cedarwood és Roman Chamomile illóolajok, és a Grounding keverék, amely a White Fir, Juniper és az egzotikus Ylang Ylang kombinációja. Ezek az aromák relaxálnak és fölfrissítenek, ha a nyak vonalában és a pulzuspontokon alkalmazzuk őket. Utazáskor a roll-on olajok különösen hasznosak, mivel egyetlen mozdulattal könnyedén és biztonságosan alkalmazhatóak.

Tranquil Roll-On és Grounding illóolajkeverék nő repülőn

Vannak a Young Livingnek utazásra alkalmas diffúzorai?

Ha a legközelebbi utadat repülőgéppel tervezed, akkor legegyszerűbb, ha csak bedobod kedvenc illóolajaidat a poggyászodba a kellemes utazáshoz. Ha azonban autóval készülsz hosszabb útra, akkor lehet, hogy érdemes magaddal vinned a praktikus Car Vent Diffuser-t.  Ezzel a kompakt diffúzorral pillanatok alatt átitathatod autódat a Young Living illóolajok édes illatával.

Ez az egyszerű, stílusos diffúzor – rózsaarany vagy szürke színben – olajelnyelő pamutkorongot tartalmaz, és a légkondicionálást vagy a szellőzőnyílások hőjét használja, hogy megtöltse autódat az illóolajok jótékony aromáival. Csak dobd be a kedvenc illóolajaidat a táskádba, és adj néhány cseppet a pamutkorongokhoz és már útnak is indulhatsz a kedvenc illataiddal társaságában.

Joy illóolaj Car Vent Diffuser és autóbelső

Te hogyan készülsz a következő kalandra a Young Living illóolajokkal? Írd meg kommentben alul, vagy írj nekünk közvetlenül a mseublog@youngliving.com email címen.

Share

No comments

Leave a reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

* Please note all comments are moderated and will not appear immediately. In addition, it is possible that some posts may be slightly modified in accordance with Young Living's Policies and Procedures and current legislation.