5 eteriska oljor-tips för en SPÖK-takulär halloween

0 25/10/2021 - Helgdagar, Hemgjort, I HEMMET, SKÖNHET

Halloween är här och det är en av våra favorithögtider här på Young Living! Marken är täckt av löv, det ligger en kyla i luften och allt börjar kännas lite spöklikt. I det här blogginlägget ska vi berätta om några av säsongens favoritdofter, så oavsett om dina oktoberaktiviteter består av långa, tankfulla promenader över pumpafält eller en utflykt mitt i natten till ett spökhus så kommer vi att ha de rätta eteriska oljorna för att göra ditt halloweenfirande ännu bättre!

1. Njut av en kittlande massage med den eteriska oljan Peppermint

Nu när frosten och den riktiga kylan snart är här så är det viktigare än någonsin att ta hand om kroppen, hålla huden mjuk och smidig och få musklerna att slappna av. För att se till att du kopplar av så mycket som möjligt på vintern, testa späd ut 15 droppar av den svalkande eteriska oljan Peppermint (pepparmynta) i 10 ml Young Living V-6® Enhanced Vegetable Oil Complex för en skrämmande bra massage!

Den eteriska oljan Peppermint och Young Living V-6® Enhanced Vegetable Oil Complex med en ompysslad pumpa

2. Ge din dusch extra krydda med den eteriska oljan Cinnamon Bark

Om det är en doft som verkligen är höstlig så är det kanel. Det finns inget lika lyxigt och energigivande som en varm dusch en kall morgon. Därför har vi kommit på det perfekta sättet att förvandla din duschrutin till söt och kryddig lyx på halloween. Blanda 1 droppe Cinnamon Bark (kanel) och 1 droppe Palo Santo med vår Bath & Shower Gel Base för att njuta av de rika, höstliga dofterna.

De eteriska oljorna Cinnamon Bark och Palo Santo med vår duschkrämsbas Bath & Shower Gel Base

3. Pynta med eteriska oljor – vi LÖV-ar att du kommer att älska vår doftande dekor

Nu pyntar vi inte längre bara våra hem vid jul – på Young Living tar vi varje chans vi får att piffa upp våra omgivningar. När passar det bättre att ge våra hem lite färg och glädje än på halloween och hösten? Med allt från grankottar till torkade apelsinskivor och kanelstänger är det jättelätt att på ett enkelt sätt skapa naturliga dekorationer till ditt hem. Ge pyntet lite extra krydda genom att kombinera dina favoritoljor i en sprejflaska och spruta på valfria dekorationer och ge dem en doft av nybakad pumpapaj dygnet runt!

Halloweendekoration på en fönsterbräda

4. Skapa en härligt häxig trolldryck med NingXia Red®

En av de bästa sakerna med halloween är alla godsaker! I år kan du servera både hälsosamma och goda godsaker med hjälp av NingXia Red®. Den här söta och uppfriskande drycken är fullpackad med fruktiga smaker och ett dagligt glas av den är ett gott alternativ till sockriga drycker. För en smaksensation som passar perfekt med dina halloweendekorationer, blanda 30 ml NingXia Red® med 2 droppar av den eteriska oljan Cinnamon Bark+ och 1 droppe Ginger+ per portion.

NingXia Red®-påsar i en kittel

5. Hur du kan använda oljor för att skapa en BUU-tomordentlig parfym

På Young Living älskar vi hur våra högkvalitativa eteriska oljor kan kombineras för att skapa unika parfymer och signaturdofter. Varför inte ta säsongens dofter och blanda dem för en unik doft som bara du har? Med basnoter såsom Clove (kryddnejlika) och Cedarwood (cederträ), blommiga mittnoter såsom Jasmine (jasmin) och Geranium och toppnoter såsom Orange (apelsin) och Cinnamon Bark så kommer du snart att kunna skapa en parfym som alla kommer att beundra!

Du behöver

 • En tom flaska till eteriska oljor, 5 ml
 • Young Living V-6® Enhanced Vegetable Oil Complex
 • AromaGlide roll-on-kulor
 • En eterisk olja med toppnoter
 • En eterisk olja med mellannoter
 • En eterisk olja med basnoter
 • Etiketter
 • Genomskinlig tejp

Gör så här

 1. Blanda 10-15 droppar av varje olja i den tomma flaskan tills du har fått en balanserad blandning.
 2. När du är nöjd med din blandning, fyll upp flaskan med Young Living V-6® Enhanced Vegetable Oil Complex.
 3. Sätt på en roll-on-kula och flaskans lock.
 4. Skriv etiketten, sätt den på flaskan och fäst den med genomskinlig tejp.
 5. Använd på nacke, handleder och andra ställen där du använder parfym.

De eteriska oljorna Cedarwood, Clove och Cinnamon Bark med en parfymflaska

Hur hoppas du använda eteriska oljor nu på halloween? Kommentera nedan eller kontakta oss på mseublog@youngliving.com

Dela

Inga kommentarer

Lämna svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

* Observera att alla kommentarer modereras, därför visas de inte direkt. Dessutom kan vissa inlägg ändras en aning eller tas bort för att överensstämma med Young Livings principer och rutiner samt tillämplig lagstiftning.