Savvy Minerals -meikkien salat

0 13/10/2020 - Kaikki postaukset

Vuosien kuluessa erilaiset myrkylliset ainesosat ovat hiipineet meikkeihin. Siksi kannattaa pelata varman päälle ja valita puhtaat Savvy Minerals -meikit.

Vaikka monen vaarallisen aineen, kuten arsenikin ja elohopean, käyttö meikeissä on nyt kielletty, kosmetiikassa käytetään silti paljon kyseenalaisia ainesosia. Näitä ainesosia suositaan mm. siksi, että niillä on helppo tuottaa paljon pigmenttejä tai voimakkaita tuoksuja luonnonkosmetiikkaan, kuten Young Living -tuotteisiin, verrattuna. Viime aikoina puhtaan kauneuden liike on vahvistunut ja yhä useampi kuluttaja valitsee tuotteita oma ja ympäristön terveys mielessä. Mitkä sitten ovat Savvy Minerals -meikkien salat?  Savvy Minerals -meikit eivät sisällä parabeeneja tai flataatteja. Sen lisäksi meikkien sisältämät ainesosat on hankittu kestävällä tavalla. Nämä koko päivän kestävät meikit ovat helposti kerrostettavia ja ne tarjoavat vastauksen moneen erilaiseen haasteeseen, kuten ihon punotukseen tai kirjavaan ihonväriin.


Alhaalla on muutama Savvy-suosikki, jolla voit luoda raikkaan päivämeikin tai kohtalokkaan ilta-lookin.

BlushSavvy Minerals Blush taikoo kasvoillesi luonnollista hehkua. Laita poskipunaa ensin posken “omenalle” ja levitä siitä viistosti ylöspäin. Eyeshadow – Savvy Minerals -sarja sisältää sekä yksittäisiä luomivärejä että luomiväripaletteja. Näillä runsaspigmenttisillä eteeristä laventeliöljyä sisältävillä luomiväreillä saat aikaan upean lopputuloksen. Pehmeät persikkaiset luomivärit sopivat hyvin hillittyyn päivämeikkiin, kun taas vahvoilla ja kiiltävillä luomiväreillä luot säväyttävän iltameikin. Eyeliner – Varmista, että kaikki huomaavat silmäsi meidän mineraalipohjaisella rajauskynällämme. Herkälle iholle soveltuvalla vegaanisella rajauskynällä hoituu monenlaiset rajaukset. FoundationSavvy Minerals Foundation Powder® häivyttää hienosti ihohuokosia ja peittää punaisuutta. Tällä puuterimeikkivoiteella teet ihostasi virheettömän näköisen. Lip Gloss – YL-huulikiilto takaa luonnollisen läpikuultavan ja puolipeittävän lopputuloksen. Huulikiilto kosteuttaa ja pehmentää huuliasi ja tekee huulistasi täyteliään näköiset. Huulikiilto sopii hyvin Savvy Minerals Lipstickin® päälle levitettäväksi. Lipstick – Huulipunan kermainen koostumus takaa upeat huulet. Savvy Minerals Lipsticks® on tuote, jota kannattaa aina kantaa käsilaukussa mukana. Muun muassa makeaa manteliöljyä ja E-vitamiinia sisältävä huulipuna ei petä talvellakaan. Brushes – Savvy Minerals by Young Living Brush Set sisältää viisi erilaista meikkisivellintä. Jokainen Savvy Minerals -meikkisivellin on valmistettu korkealuokkaisista synteettisistä kuiduista, joihin tarttuu juuri sopiva määrä meikkituotetta niin, että meikin levittäminen on helppoa ja ylellistä. Tämän meikkisivellinkokoelman lisäksi meidän valikoimissamme on neljä erillistä meikkisivellintä. MultiTasker – Ne, jotka rakastavat meikkaamista, pitävät varmasti MultiTaskerista®. Tämä runsaspigmenttinen sävy sopii käytettäväksi nestemäisenä rajausvärinä, luomivärinä ja kulmavärinä. Mineraalipohjaisena ja vegaanisena tuotteena se käy myös herkkäihoisille ja -silmäisille, ja sen kerrostettava väri kestää koko päivän. Veil – Tämä viimeistelypuuteri on niille, jotka haluavat meikistään täydellisen. Mineraalipohjaisella viimeistelypuuterilla häivytät ihon epäpuhtaudet ja varmistat, että meikkisi pysyy hyvänä koko päivän. Mascara – Mikäli olet etsinyt herkille silmille sopivaa ripsiväriä, joka erottelee ripset hienosti samalla ripsiä hoitaen, Savvy Minerals Mascara® on sinulle täydellinen tuote. Eteeristä laventeliöljyä sisältävä Savvy Minerals Mascara on suunniteltu korostamaan sinun luonnollista kauneuttasi.


Mitä Savvy Minerals -tuotetta aiot kokeilla seuraavaksi? Kerro meille kommenttikentässä tai ota meihin yhteyttä osoitteessa mseublog@youngliving.com

Jaa

Ei kommentteja

Jätä vastaus

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

* Huomaa, että kaikki kommentit tarkistetaan, eikä niitä julkaista välittömästi. Lisäksi jotkin viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata hieman Young Livingin käytäntöjen ja menettelytapojen sekä Yhdysvaltain liittovaltion määräysten noudattamiseksi.