9 syytä käyttää eteeristä Tangerine-öljyä

0 04/11/2019 - Eteeriset öljyt, Etusivu, Infograafit, Kaikki postaukset, Kotona, Mieli ja henki, Terveys ja kunto

Eteeriset sitrusöljyt ovat kaikkien mieleen! Avaa öljypullo ja anna sitruksen herkullisen tuoksun luikerrella nenänsieraimistasi sisään.

Eteeriset Lemon-, Lime- ja Orange-öljyt tapaavat saada sitrusöljyistä eniten huomiota. Mutta on olemassa vielä yksi sitrusöljy, joka ansaitsee tulla huomatuksi. Se on eteerinen Tangerine-öljy!

Appelsiinit, klementiinit ja mandariinit (tangeriinit) ovat monelle hyvin samanlaisia.
​ Miten erottaa eteeriset Orange-, Mandarin- ja Tangerine-öljyt toisistaan?

Appelsiini, klementiini ja mandariini (tangeriini) ovat väreiltään lähellä toisiaan ja vaikka nämä sitrushedelmät mahtuvat hyvin kämmenelle, ne ovat kunnon vitamiinipommeja.  Tässä muutama vinkki, miten erottaa mandariini (tangeriini) muista sitrushedelmistä – mandariini on väriltään tummemman oranssi ja se maistuu makeammalta kuin appelsiini ja klementiini.

Erilaisia eteerisen Tangerine-öljyn käyttötapoja

  1. Keskity paremmin. Hiero eteeristä Tangerine-öljyä ohimoillesi keskittymistä parantamaan. Laita Tangerinea diffuuseriin, kun lapsesi tekevät kotiläksyjä.
  2. Anna itsellesi jalka- ja käsihieronta. Hemmottele itseäsi käsi- ja jalkahieronnalla. Sekoita 5 sentin kolikon kokoinen määrä eteeristä Tangerine-öljyä kahteen tippaanYoung Living V-6:een®  tai kookosöljyä, ja nauti hieronnasta.
  3. Raikasta ihoasi. Ihaile raikkaan näköistä ihoasi, kun olet puhdistanut kasvosi omatekoisella kasvojenpuhdistusaineella. Yhdistä 1 ruokalusikallinen hunajaa, 2 tippaa Tangerinea ja 1 tippa Geraniumia; hiero sekoitus kasvoille, anna vaikuttaa hetken ja huuhdo sitten vedellä pois. Levitä puhdistuksen jälkeen ihollesi ravitseva iltavoide. Muista, että Tangerine on valoherkkyyttä aiheuttava öljy.*
  4. Lisää positiivisuutta. Valuta tippa eteeristä Tangerine-öljyä kämmenellesi, hiero käsiäsi yhteen ja nosta ne “kupiksi” nenäsi korkeudelle. Hengitä syvään.
  5. Nauti sekoituksista. Tangerine sopii hyvin yhteen muiden eteeristen öljyjen kanssa. Sitä on muun muassa Peace & Calmingissa, Citrus Freshissä, Dream Catcherissä, Inner Childissa ja Joyssa.
  6. Tuo rauhaa automatkoille. Laita Tangerinea Car Vent diffuuseriin yhdessä Spearmintin kanssa saadaksesi takapenkkiläiset rauhoittumaan.
  7. Piristä pikkuisia. Laimenna Tangerinea Young Living V-6:een® ja hiero sekoitusta pikkuisesi jalkapohjiin, tai yhdistä Stress Awayhin ja käytä diffuuserissa lastenhuoneessa.
  8. Terästä makuja. Laita tipallinen Tangerine Plus-öljyä smootheihin, mehuihin, hilloihin ja ihastu.
  9. Helpota unta. Käyta Tangerinea illalla Lavenderin ja Roman Chamomilen seurana diffuuserissa ja nauti rentouttavasta tuoksusta.

Miten sinä käytät eteeristä Tangerine-öljyä?

Kerro ja kommentoi!

*Vältä suoraa auringonvaloa ja UV-säteitä 48 tuntia tuotteen käytön jälkeen.

This post is also available in: englanti saksa tsekki hollanti ruotsi liettua romania venäjä espanja ranska italia puola

Jaa

Ei kommentteja

Jätä vastaus

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

* Huomaa, että kaikki kommentit tarkistetaan, eikä niitä julkaista välittömästi. Lisäksi jotkin viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata hieman Young Livingin käytäntöjen ja menettelytapojen sekä Yhdysvaltain liittovaltion määräysten noudattamiseksi.