3 tapaa käyttää eteeristä Thyme-öljyä

0 28/10/2019 - ETEERISET ÖLJYT, Eteeristen öljyjen käyttö, KOTONA, Mieli ja henki, Ruoanlaitto, Tee-se-itse, Terveys ja kunto, Tutustu eteerisiin öljyihin, Vapaapäivät

Mikäli joku kysyisi sinulta must-öljyjä talveen, tuskin nimeäisit eteeristä Thyme-öljyä ensimmäisten joukossa. Kuitenkin eteerinen Thyme-öljy on erinomainen talviöljy.

Ja tiesitkö, että timjamilla on pitkä historia lääketieteessä? Muinaiset egyptiläiset käyttivät timjamia palsamointiin ja muinaiset kreikkalaiset taas laittoivat timjamia kylpyveteensä ja polttivat sitä temppeleissä suitsukkeena. Keskiaikana ritareille ja sotureille tavattiin antaa tuoreita timjaminlehtiä rohkeutta tuomaan.

Young Livingin eteerinen Thyme-öljy tuoksuu mausteiselta, lämpimältä ja maanläheiseltä. Lue tästä, miten voit ottaa eteerisen Thyme-öljyn käyttöön arjessasi:

 1. Young Living -tuotteet, jotka sisältävät eteeristä Thyme-öljyä

Eteeristä Thyme-öljyä on monissa Young Living -tuotteissa, kuten esimerkiksi Inner Defense – ja Longevity. Thyme on myös yksi Raindrop Techniquen tärkeimmistä öljyistä, ja se sopiikin hyvin hierontaan. Thyme-öljyn stimuloivat ominaisuudet sopivat hienosti hyvinvointirutiineihisi.

 1. Thyme Plus sopii erinomaisesti keittiöön

Eteerinen Thyme Plus-öljy sopii jokaiseen keittiöön. Kokeile yhdistää Thyme Plus ja Lemon Plus, ja saat herkullisen ja sitruunaisen marinadin vaikka uunilihalle. Seuraa alla olevaa reseptiä, ja lisää Plus-öljyjä kanaan, tofuun tai suosikkikasviksiisi ennen uuniin laittamista:

 • 1 ruokalusikallinen sitruunamehua
 • 1 pieni sipuli
 • 1 valkosipulin kynsi
 • 4 tippaa eteeristä Lemon Plus-öljyä
 • 2 tippaa eteeristä Thyme Plus-öljyä
 • 2 tippaa eteeristä Black Pepper Plus-öljyä
 • 4 ruokalusikallista oliiviöljyä
 • 1 ruokalusikallinen hunajaa
 • 1 teelusikallinen hunajaa
 • Lisää suolaa ja pippuria maun mukaan
 1. Eteerisen Thyme-öljy luo miellyttävää tunnelmaa diffuuserissa

Tykkäätkö laittaa diffuuserin päälle, kun sinulla on kavereita kylässä tai olet sohvalla lukemassa kirjaa? Luo miellyttävä ilmapiiri laittamalla eteerisiä Lemongrass-, Citronella-, Peppermint- ja Thyme-öljyjä diffuuseriin. Ihastut varmasti!


Onko sinulla kaapissasi eteeristä Thyme-öljyä tai eteeristä Thyme Plus-öljyä? Miten sinä käytät Thymeä?

Kommentoi ja kerro!

Jaa

Ei kommentteja

Jätä vastaus

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

* Huomaa, että kaikki kommentit tarkistetaan, eikä niitä julkaista välittömästi. Lisäksi jotkin viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata hieman Young Livingin käytäntöjen ja menettelytapojen sekä Yhdysvaltain liittovaltion määräysten noudattamiseksi.