9 beneficii care îți schimbă viața ale uleiului esențial Tangerine

0 04/11/2019 - Acasă, Clipuri video, Esenciální oleje, Toate postările

Mmmmmm, uleiuri esențiale citrice- știm că vă plac foarte mult!  Deschide o sticlă și inspiră mirosul dulce, delicios, astringent.


Nu e niciun secret că de obicei vedetele din categoria citricelor sunt lămâia, limeta și portocala.  Dar iată un secret pe care trebuie să îl știi neapărat- există o drăgălășenie în mănunchiul de citrice care se merită să fie explorată în … fiecare … zi.  Fă cunoștință cu uleiul esențial Tangerine !

Portocale, mandarine, tangerine – o da!  Dar care e diferența?

Portocalele, mandarinele și tangerinele au culori similare și sunt îndeajuns de mici încât să încapă în palma ta, dar sunt foarte aromate!  Pe lângă asta, gustul și mirosul lor astringent, dulceag, sugerează faptul că sunt similare.  Iată cum îți dai seama care e tangerina în mijlocul celorlalte fructe citrice- are o  nuanță mai închisă de portocaliu   și este mai dulce față de celelalte două.

Beneficiile uleiului esențial Tangerine

  1. Concentrează-te. Pune uleiul esențial Tangerine pe tâmple pentru o aromă revigorantă în timp ce te concentrezi în timpul unui proiect. Poți chiar să îl difuzezi în camera copilului tău în timp ce acesta își face temele.
  2. Masează-ți mâinile și picioarele. Răsfață-te cu un masaj la picioare și la mâini, înainte de somn. Două picături într-o cantitate cât o migdală de ulei Young Living V-6® sau ulei de cocos, ar trebui să fie destul.
  3. Revigorează-ți pielea.  Observă o față proaspătă în oglindă după ce utilizezi acest  demachiant de seară.  Combină o lingură de miere, 2 picături de ulei Tangerine și o picătură de ulei Geranium; masează-ți fața cu acel amestec, lasă-l câteva minute și apoi clătește.  Folosește acest demachiant cu produsele tale favorite de seară pentru a nu te expune la soare după utilizarea sa, deoarece uleiul Tangerine este fotosensibilizant.*
  1. Urmărește pozitivitatea. Pune o picătură de ulei Tangerine în palmă, freacă-ți mâinile una de alta și apoi ține-le în fața nasului. Inspiră adânc pentru un impuls de fericire citrică.
  2. Fă amestecuri cu acest ulei drăgălaș. Tangerine se amestecă bine cu alte uleiuri și e o necesitate în colecția ta de uleiuri. Este un ingredient de bază în Peace & Calming , Citrus Fresh ,  Dream Catcher , Inner Child  și Joy.
  3. ”Difuzează” haosul pregătirii pentru școală. Difuzează dulcele ulei Tangerine cu răcorosul Spearmint pentru o drumeție plină de cântece sau o călătorie liniștită.
  4. Înseninează viața celui mic al tău. Diluează uleiul Tangerine cu Young Living V-6® și masează picioarele copilului tău; sau amestecă-l cu Stress Away  și difuzează-l în camerele copiilor.
  5. Savurează aroma. Adaugă o picătură sau două de Tangerine Plus în piureul tău de fructe, în gemul de căpșuni sau într-o marinată vegetală pentru a-i adăuga o savoare dulce-acrișoară.
  6. Caută să ai o odihnă citrică. Difuzează acest companion de seară cu Lavender și Roman Chamomile pentru un miros relaxant.

Care din beneficiile uleiului esențial Tangerine este favoritul tău?

Spune-ne în comentarii!

*Evită lumina directă a soarelui sau razele ultraviolete pentru până la 48 ore după aplicarea produsului.

This post is also available in: Engleză Germană Cehă Holandês Finlandeză Suedeză Lituaniană Rusă Spaniolă Franceză Italiană Poloneză

Distribuire

Niciun comentariu

Scrie un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Reține că toate comentariile sunt moderate și nu vor fi publicate imediat. De asemenea, unele postări pot fi modificate puțin sau pot fi șterse pentru a asigura conformitatea cu Politicile și procedurile Young Living și cu legislația în vigoare.